Ugrás a kommentre

Képregények

Darth Revan9

Ajánlott hozzászólás

29 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Ha gyűjteményes kiadásokban kijönnek, akkor nem lesz gond nálunk.

Azzal még jól is járnánk, nem? Hiszen ha egyben kiadják most azokat a képregényeket, amiket az év végéig terveznek, akkor hamarabb elkezdődik a 6 hónapos visszaszámlálás.

3 perccel korábban, Iqvi írta:

Mondjuk(és ennek amúgy nem örülnék) ha külföldön megakadna a kiadás, akkor nálunk annyival jobb a helyzet, ha ezt lehez jónak értepmezni, hogy így az elmaradt kötetek is kijöhetnének. Hiszen magyarul még nem jelent meg se a Phasma, a két Lando mini se, se a Leia és Chewbacca. Bár ezek nem a legfontosabb, és talán nem is a legjobb kötetek de ezzel is életben maradhatna a kiadó. 

A Lando nagyon fontos lenne, hiszen szervesen kapcsolódik a 2017-es Vader sorozathoz. Ráadásul az egyik legnépszerűbb kánon képregény:

https://www.reddit.com/r/starwarscanon/comments/frwe8j/results_of_the_canon_star_wars_comics_survey/

1. Darth Vader: Dark Lord of the Sith Volume 4: Fortress Vader  
2. Darth Vader: Dark Lord of the Sith Volume 1: Imperial Machine  
3. Darth Vader: Dark Lord of the Sith Volume 2: Legacy’s End  
4. Darth Vader: Dark Lord of the Sith Volume 3: The Burning Seas  
5. Darth Vader Volume 4: End of Games  
6. Lando (2016)  
7. Darth Maul: Son of Dathomir  
8. Darth Vader (2015) Volume 1: Vader  

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Mondjuk(és ennek amúgy nem örülnék) ha külföldön megakadna a kiadás, akkor nálunk annyival jobb a helyzet, ha ezt lehez jónak értepmezni, hogy így az elmaradt kötetek is kijöhetnének. Hiszen magyarul még nem jelent meg se a Phasma, a két Lando mini se, se a Leia és Chewbacca. Bár ezek nem a legfontosabb, és talán nem is a legjobb kötetek de ezzel is életben maradhatna a kiadó. 

Ha a gyűjteményes kiadások gond nélkül jönnek, akkor nem lesz megakadás.

1 órával ezelőtt, Whill írta:

Azzal még jól is járnánk, nem? Hiszen ha egyben kiadják most azokat a képregényeket, amiket az év végéig terveznek, akkor hamarabb elkezdődik a 6 hónapos visszaszámlálás.

A Lando nagyon fontos lenne, hiszen szervesen kapcsolódik a 2017-es Vader sorozathoz. Ráadásul az egyik legnépszerűbb kánon képregény:

https://www.reddit.com/r/starwarscanon/comments/frwe8j/results_of_the_canon_star_wars_comics_survey/

1. Darth Vader: Dark Lord of the Sith Volume 4: Fortress Vader  
2. Darth Vader: Dark Lord of the Sith Volume 1: Imperial Machine  
3. Darth Vader: Dark Lord of the Sith Volume 2: Legacy’s End  
4. Darth Vader: Dark Lord of the Sith Volume 3: The Burning Seas  
5. Darth Vader Volume 4: End of Games  
6. Lando (2016)  
7. Darth Maul: Son of Dathomir  
8. Darth Vader (2015) Volume 1: Vader  

Végül is igen. A füzetes formátum csúszása bennünket, magyar megjelenés terén nem érint.

22 perccel korábban, Bence1997 írta:

@Darth Revan9 Megtudnád mondani, hogy az elkövetkezendő idők alatt mik fognak megjelenni idehaza? Ha jóltudom jövő év közepéig van meg a sorrend, ugye?

Meg, de egy ideje már mindennek már a Jedi Könyvtár Facebook oldalon kell fent lennie először. Annyit elárulhatok, hogy épp most nyújtottam be  kiadónak egy tervezetet, mely a 2020 ősz - 2021 tavasz közötti időszakra vonatkozik. Mivel ez még tervezet, ezért felül lehet bírálni és el lehet vetni. Még annyit mondhatok, hogy a korábbi véleményeimbe burkoltam be, hogy miknek kéne  jönniük a közeljövőben.

A hozzászólás linkje

A Star Wars Adventures: The Clone Wars: Battle Tales 4 -est júniusban fogják kiadni, hetente 1 rész fog kijönni. A mostani helyzetet látva/nézve valószínűleg ez még nem végleges, de nem hinném, hogy nagyot halasztanak vele. :)

A hozzászólás linkje

Egy kis fordítási pontatlanságot észrevettem a Vader: Lángoló Tengerek kötetben. A különszám magyar címe Technológiai Terror, holott az angol cím utalás egy Vader-idézetre a 4. epizódból  tehát a helyes cím "Technológiai Szörnyszülött" lenne. Persze nem nagy hiba, csak most futottam bele a 4. rész újranézése közben. 

A hozzászólás linkje

Már olyan rég rendeltem a Szukitstól a Star Warsos csomagomat, hogy el is felejtettem mik vannak benne. Annál nagyobb volt az örömöm amikor tegnap kézhez kaptam és felfedeztem, hogy a "Vader: Sötét látomások" is benne van. Nekem továbbra is ez az egyik nagy kedvencem a mostani kánonból. Szerintem szenzációs kiadvány.

A hozzászólás linkje

4 órával ezelőtt, Whill írta:

Most akkor hogy néz ki a következő magyar kiadások listája?

Össze-vissza. Ugyanis, az utóbbi időben a Disney a letöltő felületét nem frissíti elég gyakran, vagy elég jól. Van egy tervezet, de hát az borulhat.

A hozzászólás linkje

Most olvastam el a legutóbbi két Doktor Aphra-kötetet (Újratöltve, Szabadulóművész), és érdekelne, nektek mi a véleményetek ezekről a képregényekről? Nagyon sok dologban eltérnek a többi Star Wars-képregénytől, de nekem pont ezért tetszettek nagyon. Szinte sosem lehet tudni, hogy mi fog történni, és tele vannak olyan dolgokkal, amiknek a régi """"rajongók"""" már a tizedéért tömeges lincselést tartottak volna ha filmben lettek volna. Szóval nekem nagyon bejön ez a sorozat, és várom a következő kötetet.

A hozzászólás linkje

10 perccel korábban, Whill írta:

Most olvastam el a legutóbbi két Doktor Aphra-kötetet (Újratöltve, Szabadulóművész), és érdekelne, nektek mi a véleményetek ezekről a képregényekről? Nagyon sok dologban eltérnek a többi Star Wars-képregénytől, de nekem pont ezért tetszettek nagyon. Szinte sosem lehet tudni, hogy mi fog történni, és tele vannak olyan dolgokkal, amiknek a régi """"rajongók"""" már a tizedéért tömeges lincselést tartottak volna ha filmben lettek volna. Szóval nekem nagyon bejön ez a sorozat, és várom a következő kötetet.

Gyere át a sorozat topikjába ott meg tudjuk beszélni.

A hozzászólás linkje

2020. 04. 22. - 16:30, Whill írta:

Abszolút egyetértek. Tetszik ez az Indiana Jones-féle kalandos történetvezetés. Nagyon megszerettem ezt a sorozatot. Pont azért, mert kissé elüt a többitől, és vannak benne egészen merész dolgok. És merész alatt most nem azt értem, hogy Aphra leszbikus. Csak pár példa: az Örök Rur vs Vader párbaj, a vicces, mégis horrordroid Triplazéró karaktere, Dr. Evazan csavaros vendégszereplése. Vagy éppen az, hogy mintha ebben a sorozatban tűnne fel a legtöbb különböző faj. Színessé és változatossá teszi a galaxist. Szóval remélem jön majd a 2. sorozat is, de csakis a Rise of Kylo Ren után! :D

A hozzászólás linkje

53 perccel korábban, Iqvi írta:

Valószínű, de akkor most kettővel kevesebb képregény jön idén? Vagy mivel fogja esetleg megtölteni a Szukits a fennmaradó helyeket?

Régebbieket addig ki lehetne adni:

Lando, Princess Leia, Chewbacca - Nekem régóta vesszőparipám a Lando, ami szerintem az egyik legjobban sikerült kánon képregény. Jó lenne, ha egyszer magyarul is megjelenhetne. A másik kettő az olyan "meh" kategória.

Poe Dameron - Engem ez annyira nem hoz lázba, de sokakat érdekel, és mivel 4 kötetből áll, ezért ki lehetne vele tölteni a megmaradt helyeket.

Tie Fighter - Ha jól emlékszem ez meg is lett szavazva. Az Alphabet Squadron miatt jó lenne, ha magyarul is megjelenhetne.

Han Solo: Imperial Cadet, Taget Vader - Ezek Valance bemutatása miatt fontosak, jó lenne még a Star Wars 13 előtt olvasni őket. A Target Vader nagyon jó képregény nagyszerű ábrázolással, a másikat még nem olvastam.

Lando: Double or Nothing, Captain Phasma - Ezeket sem olvastam még, de nem is nagyon emlegetik őket sehol, szóval gondolom nem nagy számok.

A hozzászólás linkje

11 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Valószínű, de akkor most kettővel kevesebb képregény jön idén? Vagy mivel fogja esetleg megtölteni a Szukits a fennmaradó helyeket?

A válság miatt sajnos ez sem zárható ki. Egyébként szerintem idén alapból kevesebb jön. Tavaly 14 kötet beleférhetett. Idén én csak 12-t tartok valószínűnek. Ebből a 12-ből pedig  már 4 megjelent.

10 órával ezelőtt, Whill írta:

Régebbieket addig ki lehetne adni:

Lando, Princess Leia, Chewbacca - Nekem régóta vesszőparipám a Lando, ami szerintem az egyik legjobban sikerült kánon képregény. Jó lenne, ha egyszer magyarul is megjelenhetne. A másik kettő az olyan "meh" kategória.

Poe Dameron - Engem ez annyira nem hoz lázba, de sokakat érdekel, és mivel 4 kötetből áll, ezért ki lehetne vele tölteni a megmaradt helyeket.

Tie Fighter - Ha jól emlékszem ez meg is lett szavazva. Az Alphabet Squadron miatt jó lenne, ha magyarul is megjelenhetne.

Han Solo: Imperial Cadet, Taget Vader - Ezek Valance bemutatása miatt fontosak, jó lenne még a Star Wars 13 előtt olvasni őket. A Target Vader nagyon jó képregény nagyszerű ábrázolással, a másikat még nem olvastam.

Lando: Double or Nothing, Captain Phasma - Ezeket sem olvastam még, de nem is nagyon emlegetik őket sehol, szóval gondolom nem nagy számok.

Van egy olyan gyanúm, hogy a Princess Leia és a Chewbacca lesznek azok, melyek kimaradnak nálunk.  Bár a többiből is látható, hogy nagy a választék. Az Allegiance és a Galaxy's Edge kimaradt fentebb.

A hozzászólás linkje

Én arra tippelek, hogy inkább a fősodorra fognak koncentárlni, illetve azokra a képregényekre, melyek kötődnek a fősodorhoz, illetve bevezetnek bizonyos karaktereket.

Egyébként a Galaxy's Edge tűnik nekem még jónak. Abban van egy történet egy ősi Sith pengéről a Korribanról.

Ha már a lehetséges jövő szóba került. Nem zárható ki, hogy 2021-től erősen hanyagolni fogják a minisorozatokat és csak a főbb szériák mennének. A The High Republic képregény nyilvánvaló. E mellett a második Star Wars és a harmadik Darth Vader is szinte borítékolható. A többiből majd meglátjuk mennyi jöhetne. Második Aphra, Fejvadászok, Poe Dameron. Ezekkel együtt már 5 fősor futna, ha mindegyik beválogatnák. Ez kicsit sok a hosszabb sorozatokból. Ahhoz, hogy a fentebb említett 5 széria haladjon, hanyagolni kéne a miniket. És akkor nem beszéltünk arról, hogy a most kibontakozó gazdasági válság miatt lesz-e kiadványszám csökkentés... Szóval a jövő most nagyon ködebe burkolózik.

A hozzászólás linkje

1 órával korábban, Darth Revan9 írta:

Én arra tippelek, hogy inkább a fősodorra fognak koncentárlni, illetve azokra a képregényekre, melyek kötődnek a fősodorhoz, illetve bevezetnek bizonyos karaktereket.

Egyébként a Galaxy's Edge tűnik nekem még jónak. Abban van egy történet egy ősi Sith pengéről a Korribanról.

Ha már a lehetséges jövő szóba került. Nem zárható ki, hogy 2021-től erősen hanyagolni fogják a minisorozatokat és csak a főbb szériák mennének. A The High Republic képregény nyilvánvaló. E mellett a második Star Wars és a harmadik Darth Vader is szinte borítékolható. A többiből majd meglátjuk mennyi jöhetne. Második Aphra, Fejvadászok, Poe Dameron. Ezekkel együtt már 5 fősor futna, ha mindegyik beválogatnák. Ez kicsit sok a hosszabb sorozatokból. Ahhoz, hogy a fentebb említett 5 széria haladjon, hanyagolni kéne a miniket. És akkor nem beszéltünk arról, hogy a most kibontakozó gazdasági válság miatt lesz-e kiadványszám csökkentés... Szóval a jövő most nagyon ködebe burkolózik.

A High Republic ongoing lesz?

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.