Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. 4 perccel korábban, Kargarosz írta: Na Iqvi akkor itt az idő, hogy ez Erő segítségével kölcsön adj Így is szüleim pénzén élek még kezdő középiskolásként. De erőt mindig tudok kölcsönadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 7. Annak idején a Semic-es korszakban még nem volt ez a képregény piac ennyire felpörögve. Ez olyan 5-6 éve indult be nálunk jobban. Csak nem tudni meddig tart ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. A következő két képregény címválasztásával dilemmában van a kiadó. Jedi of the Repbulic: Mace Windu - Az én javaslatom: A Köztársaság Jedijei: Mace Windu vagy A Köztársaság Jedi-lovagjai: Mace Windu Darth Vader Dark Lord of the Sith Volume 2: Legacy's End - Az én javaslatom: Darth Vader A Sith Sötét Nagyura: A hagyaték vége. Vélemények, esetleg egyéb ötletek a magyar címerke? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. A windut én egyes számba raknám, a többesszámot akkor látnám indokoltnak ha egy ongoin antológia lenne ami a jedikről szól. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. 2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: A következő két képregény címválasztásával dilemmában van a kiadó. Jedi of the Repbulic: Mace Windu - Az én javaslatom: A Köztársaság Jedijei: Mace Windu vagy A Köztársaság Jedi-lovagjai: Mace Windu Darth Vader Dark Lord of the Sith Volume 2: Legacy's End - Az én javaslatom: Darth Vader A Sith Sötét Nagyura: A hagyaték vége. Vélemények, esetleg egyéb ötletek a magyar címerke? Szerintem jó A Köztársaság Jedijei: Mace Windu (én is így fordítottam), ahogy a Vaderes cím is rendben van. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: A windut én egyes számba raknám, a többesszámot akkor látnám indokoltnak ha egy ongoin antológia lenne ami a jedikről szól. Szerintem az lesz, ellenkező esetben nem sok értelmét látom a "Jedi of the Republic" címtoldaléknak. Lehetett volna simán Star Wars: Mace Windu, sok más minisorozat mintájára. Úgy tudom elképzelni, mint a Semic korszakban megjelent Jedi sorozatot, ahol néhány Jediről (Mace Windu, Yoda, Aayla Secura, Shaak Ti) és Dookuról kaptunk egy-egy rövid történetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. 8 perccel korábban, Darth Sky írta: Úgy tudom elképzelni, mint a Semic korszakban megjelent Jedi sorozatot, ahol néhány Jediről (Mace Windu, Yoda, Aayla Secura, Shaak Ti) és Dookuról kaptunk egy-egy rövid történetet. Ez szép és jól is hangzik, csak az a baj hogy a windu-t már befejezték egy ideje, és semmi jelét nem láttam annak hogy folytatnák ezt a jedi-s antológia ötletet. Viszont ha kapunk még ilyen miniket emik jeidkre koncentrálnak akkor az nekem csak tetszeni fog. Na, de a lényeg hogy kiadják magyarul és kerüljön fel a polcra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Szerintem: A Köztársaság Jedi-lovagja: Mace Windu. Értelmetlen a többes szám, mivel Windu a főszereplő, rá utal az alcím, plusz nem biztos hogy sorozat lesz. De ha az is lesz, akkor is jobban hangzik E/3-ban. A lovag szó meg az előzmény trilógiában sokszor elhangzik, ezért a címbe illik. A Vaderes cím jó. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. Holnap elméletileg megkapom átellenőrzésre a Darth Vader, a Sith Sötét Nagyura második kötetét. Tehát valószínűleg 1-2 héten belül a Mace Windu-val együtt kikerül a honlapra előrendelhetőbe. Májusi megjelenéssel kell számolni. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 13. A Jedik hagyatéka lesz a Darth Vader: A Sith Sötét Nagyura 2. kötetének címe. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 13. 13 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A Jedik hagyatéka lesz a Darth Vader: A Sith Sötét Nagyura 2. kötetének címe. Jó cím. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. Ha minden igaz, akkor a Jedi Könyvtár Facebook oldalon dőlhet el, hogy a 2019-2020-as szezonban Kanan, Lando vagy Poe Dameron induljon el. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. (szerkesztve) Poe rulez. Amúgy lehet olyan hogy jön a szezonban a kanan 1-2 és a Poe 1? Szerkesztve: 2019. Február 18. - Iqvi 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. (szerkesztve) Én nem tudom, hogy pontosan ki ez a Tom Taylor de bejelentette, hogy az Age of Resistance sorozaton kívül Kylo Ren feltűnik majd más képregényben is, amit Ő készít. https://mobile.twitter.com/tomtaylormade/status/1097573423595679746?s=21 Szerkesztve: 2019. Február 18. - Kenobi tábornok 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. Vannak jó Tom Tailor ingek... Amúgy ez mi lenne? Sose hallottam róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. (szerkesztve) Star Wars: Darth Maul – Death Sentence (with art by Bruno Redondo, Dark Horse Comics, 2012) Star Wars: Blood Ties – Boba Fett is Dead (with art by Chris Scalf, Dark Horse Comics, 2012) Star Wars: Invasion Volume 3: Revelations (with art by Colin Wilson, Dark Horse Comics, 2012, ISBN 1-59582-882-6) Star Wars: Invasion Volume 2: Rescues (with art by Colin Wilson, Dark Horse Comics, 2011, ISBN 1-59582-630-0) Star Wars Adventures: The Will of Darth Vader (Dark Horse Comics, 2010, ISBN 978-1-59582-435-6) Star Wars: Blood Ties – a tale of Jango and Boba Fett (with art by Chris Scalf, Dark Horse Comics, 2010, ISBN 1-59582-627-0) Star Wars Adventures: Luke Skywalker and The Treasure of the Dragonsnakes (with art by Da Xiong, Dark Horse Comics, 2010, ISBN 1-59582-347-6) Star Wars: Invasion Volume 1: Refugees (with art by Colin Wilson, Dark Horse Comics, 2009, ISBN 1-59582-479-0) Star Wars-os munkái, de dolgozott már a dc-nek és a marvelnek is több füzet erejéig. (wikipédiapower) Szerkesztve: 2019. Február 18. - Iqvi 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. Nem tudom én sem. De hátha valami Snokeos sztori lesz, hogy Yoda Józsi örüljön. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. Amúgy ha már Kylo képregény. Szerintem kellene minimum egy story-arc ami az átállását és az akadémia pusztulását mutatná meg, enélkül is meg lehet csinálni jóra, de ez csak az én személyes véleményem/kívánságom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. 41 perccel korábban, Iqvi írta: Amúgy ha már Kylo képregény. Szerintem kellene minimum egy story-arc ami az átállását és az akadémia pusztulását mutatná meg, enélkül is meg lehet csinálni jóra, de ez csak az én személyes véleményem/kívánságom. Az ám! Vagy egy Ben Solo című nagyívű regény James Lucenotól a Darth Plagueis mintájára! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 19. 15 órával ezelőtt, Iqvi írta: Poe rulez. Amúgy lehet olyan hogy jön a szezonban a kanan 1-2 és a Poe 1? Csak egy szabad hely van. Így csak egy kötet férhetne bele. Kanan 1. kötet, vagy az első Lando mini, vagy a Poe sorozat 1. kötete. 15 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta: Én nem tudom, hogy pontosan ki ez a Tom Taylor de bejelentette, hogy az Age of Resistance sorozaton kívül Kylo Ren feltűnik majd más képregényben is, amit Ő készít. https://mobile.twitter.com/tomtaylormade/status/1097573423595679746?s=21 Ez jó lenne. Kár, hogy valószínűleg egy ilyen gyűjteményes kiadása csak később jönne, hisz még a füzetest sem jelentették be. Nem valószínű, hogy beleférne a mostani 2019-2020-as csomagba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 19. A Mace Windu képregény magyar címe úgy tűnik A Köztársaság védelmezője lesz. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 19. A Jedi Könyvtár Facebook oldalon a hétvégén indul egy szavazás, melynek keretében eldönthetitek, hogy melyik legyen a tizenkettedik Star Wars képregény gyűjteményes kötet, mely a 2019-2020-as szezon folyamán megjelenik. Jelöltek: 1. Kanan 1. kötet, 2. Lando (az első mini Charles Soule-tól) 3. Poe Dameron 1. kötet A győztes lesz a 12. cím. A több 11 kötet jelenleg foglalt. Még lehet, hogy lesz variálás ebben a 11 címben, de nem tartom valószínűnek. Mindenesetre ütős képregény kötetek jönnek. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 19. A többi 11 mi lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 20. Elég változatos. Értelem szerűen befejeződik a második Darth Vader a 4. kötettel, folytatódik a Star Wars és a Doktor Aphra, jönne a teljes Age of... sorozat mindhárom érával, Galaxy's Edge, és Vader Dark Visions. Most ezek vannak előtérben, ezek a legesélyesebbek. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 23. @Darth Sky Várható rajongói fordítás a Solo és a TlJ képregény adaptációjához? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 23. Nem, egyelőre nincs tervben. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 23. Elindult a szavazás a Jedi Könyvtár Facebook oldalán. Kanan, Lando és Poe versenyeznek. Szavazzatok minél többen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 23. 33 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Elindult a szavazás a Jedi Könyvtár Facebook oldalán. Kanan, Lando és Poe versenyeznek. Szavazzatok minél többen. Úgy látszik sima Kanan győzelem lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 23. 13 perccel korábban, mui-ruy írta: Úgy látszik sima Kanan győzelem lesz. Egyik szemem sír másik örül. Mindkét sorozatot szeretem, egyrészt jó lesz olvasni a Rebels után ezt a képregényt, viszont így később kapjuk a Poe-t. De a Kanan csak két kötetes lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 23. Charles Soule egy twitteres kérdésre válaszolva újból megerősítette, hogy nem végzett a Star Wars -szal. Jó kérdés, hogy mikor fog(nak) érkezni új szám(ok) Charlestól, valszeg a Celebration -ön dobnak egy hatalmasat. Esélyes a fő SW széria - ha újraszámozzák, de egy teljesen új sorozat lesz, akkor esélyes Charles is nem? - de akadhat más projekt is. Izgatottan várom. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 23. Én még mindig ellenérzédeket táplálok az újraszámozással kapcsolatban, de ha így akarják tényleg akkor elfogadom. Ami azt illeti ény szivesen olvasnék egy újabb ongoingot Charles-tól. Számomra ő a star wars képregények Claudia Gray-e. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.