Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Kargarosz írta:

Na Iqvi akkor itt az idő, hogy ez Erő segítségével kölcsön adj :D

Így is szüleim pénzén élek még kezdő középiskolásként.:| De erőt mindig tudok kölcsönadni.:D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Annak idején a Semic-es korszakban még nem volt ez a képregény piac ennyire felpörögve. Ez olyan 5-6 éve indult be nálunk jobban. Csak nem tudni meddig tart ki.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A következő két képregény címválasztásával dilemmában van a kiadó.

Jedi of the Repbulic: Mace Windu - Az én javaslatom: A Köztársaság Jedijei: Mace Windu vagy A Köztársaság Jedi-lovagjai: Mace Windu

Darth Vader Dark Lord of the Sith Volume 2: Legacy's End - Az én javaslatom: Darth Vader A Sith Sötét Nagyura: A hagyaték vége.

Vélemények, esetleg egyéb ötletek a magyar címerke?

Hozzászólás ideje:

A windut én egyes számba raknám, a többesszámot akkor látnám indokoltnak ha egy ongoin antológia lenne ami a jedikről szól.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

A következő két képregény címválasztásával dilemmában van a kiadó.

Jedi of the Repbulic: Mace Windu - Az én javaslatom: A Köztársaság Jedijei: Mace Windu vagy A Köztársaság Jedi-lovagjai: Mace Windu

Darth Vader Dark Lord of the Sith Volume 2: Legacy's End - Az én javaslatom: Darth Vader A Sith Sötét Nagyura: A hagyaték vége.

Vélemények, esetleg egyéb ötletek a magyar címerke?

Szerintem jó A Köztársaság Jedijei: Mace Windu (én is így fordítottam), ahogy a Vaderes cím is rendben van.

2 órával ezelőtt, Iqvi írta:

A windut én egyes számba raknám, a többesszámot akkor látnám indokoltnak ha egy ongoin antológia lenne ami a jedikről szól.

Szerintem az lesz, ellenkező esetben nem sok értelmét látom a "Jedi of the Republic" címtoldaléknak. Lehetett volna simán Star Wars: Mace Windu, sok más minisorozat mintájára.

Úgy tudom elképzelni, mint a Semic korszakban megjelent Jedi sorozatot, ahol néhány Jediről (Mace Windu, Yoda, Aayla Secura, Shaak Ti) és Dookuról kaptunk egy-egy rövid történetet.

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Darth Sky írta:

Úgy tudom elképzelni, mint a Semic korszakban megjelent Jedi sorozatot, ahol néhány Jediről (Mace Windu, Yoda, Aayla Secura, Shaak Ti) és Dookuról kaptunk egy-egy rövid történetet.

Ez szép és jól is hangzik, csak az a baj hogy a windu-t már befejezték egy ideje, és semmi jelét nem láttam annak hogy folytatnák ezt a jedi-s antológia ötletet. Viszont ha kapunk még ilyen miniket emik jeidkre koncentrálnak akkor az nekem csak tetszeni fog. Na, de a lényeg hogy kiadják magyarul és kerüljön fel a polcra.:peace:

Hozzászólás ideje:

Szerintem: A Köztársaság Jedi-lovagja: Mace Windu. Értelmetlen a többes szám, mivel Windu a főszereplő, rá utal az alcím, plusz nem biztos hogy sorozat lesz. De ha az is lesz, akkor is jobban hangzik E/3-ban. A lovag szó meg az előzmény trilógiában sokszor elhangzik, ezért a címbe illik. A Vaderes cím jó.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Holnap elméletileg megkapom átellenőrzésre a Darth Vader, a Sith Sötét Nagyura második kötetét. Tehát valószínűleg 1-2 héten belül a Mace Windu-val együtt kikerül a honlapra előrendelhetőbe. Májusi megjelenéssel kell számolni.

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

A Jedik hagyatéka lesz a Darth Vader: A Sith Sötét Nagyura 2. kötetének címe.

Jó cím.:)

Hozzászólás ideje:

Poe rulez.:rock: Amúgy lehet olyan hogy jön a szezonban a kanan 1-2 és a Poe 1?

Szerkesztve: - Iqvi

Hozzászólás ideje:

Én nem tudom, hogy pontosan ki ez a Tom Taylor de bejelentette, hogy az Age of Resistance sorozaton kívül Kylo Ren feltűnik majd más képregényben is, amit Ő készít.

https://mobile.twitter.com/tomtaylormade/status/1097573423595679746?s=21

Szerkesztve: - Kenobi tábornok

Hozzászólás ideje:

Szerkesztve: - Iqvi

Hozzászólás ideje:

Amúgy ha már Kylo képregény. Szerintem kellene minimum egy story-arc ami az átállását és az akadémia pusztulását mutatná meg, enélkül is meg lehet csinálni jóra, de ez csak az én személyes véleményem/kívánságom.:peace:

Hozzászólás ideje:
41 perccel korábban, Iqvi írta:

Amúgy ha már Kylo képregény. Szerintem kellene minimum egy story-arc ami az átállását és az akadémia pusztulását mutatná meg, enélkül is meg lehet csinálni jóra, de ez csak az én személyes véleményem/kívánságom.:peace:

Az ám! Vagy egy Ben Solo című nagyívű regény James Lucenotól a Darth Plagueis mintájára! 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
15 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Poe rulez.:rock: Amúgy lehet olyan hogy jön a szezonban a kanan 1-2 és a Poe 1?

Csak egy szabad hely van. Így csak egy kötet férhetne bele. Kanan 1. kötet, vagy az első Lando mini, vagy a Poe sorozat 1. kötete.

15 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta:

Én nem tudom, hogy pontosan ki ez a Tom Taylor de bejelentette, hogy az Age of Resistance sorozaton kívül Kylo Ren feltűnik majd más képregényben is, amit Ő készít.

https://mobile.twitter.com/tomtaylormade/status/1097573423595679746?s=21

Ez jó lenne. Kár, hogy valószínűleg egy ilyen gyűjteményes kiadása csak később jönne, hisz még a füzetest sem jelentették be. Nem valószínű, hogy beleférne a mostani 2019-2020-as csomagba.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Jedi Könyvtár Facebook oldalon a hétvégén indul egy szavazás, melynek keretében eldönthetitek, hogy melyik legyen a tizenkettedik Star Wars képregény gyűjteményes kötet, mely a 2019-2020-as szezon folyamán megjelenik. Jelöltek:

1. Kanan 1. kötet,

2. Lando (az első mini Charles Soule-tól)

3. Poe Dameron 1. kötet

A győztes lesz a 12. cím. A több 11 kötet jelenleg foglalt. Még lehet, hogy lesz variálás ebben a 11 címben, de nem tartom valószínűnek. Mindenesetre ütős képregény kötetek jönnek.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Elég változatos. Értelem szerűen befejeződik a második Darth Vader a 4. kötettel, folytatódik a Star Wars és a Doktor Aphra, jönne a teljes Age of... sorozat mindhárom érával, Galaxy's Edge, és Vader Dark Visions. Most ezek vannak előtérben, ezek a legesélyesebbek.

Hozzászólás ideje:
33 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Elindult a szavazás a Jedi Könyvtár Facebook oldalán. Kanan, Lando és Poe versenyeznek. Szavazzatok minél többen.

Úgy látszik sima Kanan győzelem lesz.

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, mui-ruy írta:

Úgy látszik sima Kanan győzelem lesz.

Egyik szemem sír másik örül. Mindkét sorozatot szeretem, egyrészt jó lesz olvasni a Rebels után ezt a képregényt, viszont így később kapjuk a Poe-t. De a Kanan csak két kötetes lesz.

Hozzászólás ideje:

Charles Soule egy twitteres kérdésre válaszolva újból megerősítette, hogy nem végzett a Star Wars -szal. Jó kérdés, hogy mikor fog(nak) érkezni új szám(ok) Charlestól, valszeg a Celebration -ön dobnak egy hatalmasat. Esélyes a fő SW széria - ha újraszámozzák, de egy teljesen új sorozat lesz, akkor esélyes Charles is nem? - de akadhat más projekt is. Izgatottan várom. :)

Hozzászólás ideje:

Én még mindig ellenérzédeket táplálok az újraszámozással kapcsolatban, de ha így akarják tényleg akkor elfogadom. 

Ami azt illeti ény szivesen olvasnék egy újabb ongoingot Charles-tól. Számomra ő a star wars képregények Claudia Gray-e.:D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.