Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ha megnézed, semelyik képregénysorozat címét nem írták oda. Szerintem simán csak elcseszerintették.

Szerk: most nézem, hogy ez a timeline az új regény, a Lords of the Sith lapjain tűnik fel, így valszeg a könyvkiadó nem tartotta fontosnak a képregényeket odaírni, a cél a könyvek időrendben való elhelyezése volt.

Szerkesztve: - Lok Durd

Hozzászólás ideje:

Valaki találkozott már a Leia 3. részével? Aznap késő délután/kora este környékén elérhető szokott lenni az új rész. Most viszont semmit nem találtam, pedig lenne időm haladni vele. Ennyire a Celebrationre szegeződik minden tekintet, vagy csak az én szemem nem szúrta még ki az új szám?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Annyira engem se. Szerintem ez a minisorozat is olyasmi színvonalú lesz, mint a Leiás. Furcsa, hogy még mindig semmi a szerdán kijött 3. számról.

A Lando is mini lesz? Nem hosszabb sorozat?

Hozzászólás ideje:

A Lando is mini lesz? Nem hosszabb sorozat?

A makingSW-n "miniseries"-t, az sw.comon pedig "limited series"-t írtak, így szerintem nem lesz a Star Warshoz, vagy Darth Vaderhez hasonló, hosszú sorozat.

Az IGN szerint, egy 5 részes minisorozat lesz.

Hozzászólás ideje:

Sky utána néztem azért nem találod a Leai hercegnő 3. számát, mert csak 29-én jön :)

legalább is itt azt írják:

http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_Princess_Leia_3

Azta tééééényleg!

Ezt már jó régen olvastam....jó így újra!köszi :D

Szerkesztve: - ZoliZoltán

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Az angolosokhoz fordulnék azzal a kérdéssel, hogy akad-e olyan, aki be tudna segíteni a fordításokban? Munkaváltás miatt még kevesebb időm és energiám van, jövő héten pedig 3 (!) új szám is érkezik, amikkel kizárt, hogy egyhamar végezzek. A Leia hercegnő képregény pl. baromi fárasztó nyelvezetű (számomra), így nagy segítség lenne ennek elvállalása valaki részéről (ahogy a később ezt felváltó Lando sorozaté is). A lényeg a fordításon van, a beírást és formázást megoldom én, már csak az egységesség miatt is. Akit érdekel a dolog, írjon PM-et. :) Ha nincs jelentkező, természetesen csinálom tovább, de hogy nem tudom hétről hétre szállítani a magyar verziókat (bár igyekezni fogok), az szinte biztos.

Közben kaptunk néhány képet és infót a jövőben megjelenő számokról és sorozatokról...

A kemény borítós A Birodalom visszavág augusztus 12-én jelenik meg.

13695727001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A szintén kemény borítós A Jedi visszatér november 11-én.

02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A Star Wars #7 Obi-Wanos különszámában 5 évvel a IV. rész elé ugrunk.

03_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A Star Wars #9-ben új karakter kap szerepet, aki a #6-ban mutatkozik be.

04_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A jövőhéten megjelenő Star Wars: Darth Vader #6

05_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A Star Wars: Darth Vader #8 - Vader az új főnökkel és droidokkal.

07_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Star Wars: Kanan #3 - Hogy ússza meg Kanan a 66-os parancsot?

08_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A Star Wars: Kanan #5 augusztus 12-én jelenik meg.

09_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A Star Wars: Lando #1 a IV-V. rész között fog játszódni. Egy magányos kártyás próbálja megtalálni az útját...

10_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A Star Wars: Lando #1 néhány belső oldala.

11_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

12_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A Star Wars: Lando #3-ban feltűnnek a "vörös őrök".

13_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A Star Wars: Megtört Birodalom #1 a VI-VII. rész között fog játszódni. A sorozat részei kéthetente jelennek meg, 2 szeptemberben, 2 októberben.

14_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Egyelőre nem terveznek Boba Fettes sorozatot, mert "nincs rá okuk".

Obi-Wan talán kap saját sorozatot, mondván "érdekes lenne".

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Annó nyomtak ilyen Clone Wars magazint, amiben 8-10 oldalas kis képregények vannak, ez annak az utódja, a Rebels magazin, elvileg 5 szám kijött már, de csak hármat találtam a neten. A Ring Race az első számban megtalálható képregény címe. Gondolom ez is teljes értékű kánon.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Kiadtak egy új sztori leírást a szeptemberben induló képregénysorozatról (Star Wars: Journey to The Force Awakens: Shattered Empire #1), ami a VI. és VII. részt hivatott összekötni.

"Palpatine császár húsz éves rémuralma hirtelen és tüzes véget ért az Endor erdőholdjának egén. Döntő győzelem volt a Lázadók Szövetsége számára, ám a birodalmi moffok és tartományi kormányzók a vezetőség elvesztése ellenére is uralmuk alatt tartották a fontosabb rendszereket a Magtól a Külső Gyűrűig, a hatalmas Birodalmi Csillagflottának köszönhetően. Most, hatalmi vákuummal a Birodalom élén, ezek a moffok fognak versengeni a pozícióért és irányításért, a Lázadók Szövetségének hősei pedig hamarosan rájönnek, hogy a sebesült és tagozódott Birodalom veszélyesebb lehet minden korábbi ellenségnél, amivel korábban szembenéztek!"

Hozzászólás ideje:

Ami nem csoda, hiszen a világot csak ebbe az egy irányba lehet értelmesen elmozdítani. A részleteiben legyen izgalmas, ne a háromsoros zanzában. Úgy az egész Star Wars nem valami izgalmas. A gonosz hatalomra tör, majd a jók legyőzik.

Hozzászólás ideje:

Egyértelmű, hogy ez az egyetlen értelmes megoldás. Nem az akkori EU kitalálói voltak zseniálisak, hanem az ésszerű és logikus utat választották. A Birodalom nem egyenlő Szauron uralmával, hogy Palpi halálakor csak pikk-pakk elporlad minden.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.