Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Köszönjük! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Relics of... Werebazs! Az UAV verzióban megint van angol felirat? Mikor látsz hozzá? lőre is köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Relics of... Werebazs! Az UAV verzióban megint van angol felirat? Mikor látsz hozzá? lőre is köszi! Mivel ma szülinapos majd gondolom amikor kijózanodott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Relics of... Werebazs! Az UAV verzióban megint van angol felirat? Mikor látsz hozzá? lőre is köszi! Van web-dl is szerintem inkább azt csinálja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Ma sajnos nem tudtam nekiállni. Kellemetlen, hogy pont csütörtök délután válik elérhetővé, mert pont ilyenkor megyek német tanfolyamra. Akkor holnap a WEB-DL-st csináljam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Szerintem igen, általában azt szokták nézni. Jó lesz holnap is egyébként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Az angol Web-dl felirathoz tudnátok dobni egy linket? Sehol sem találom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. ITT van felirat a Web-dl-hez is. Az nCore-oshoz passzol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
starkiller94 Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Készül a felirat??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
vitobrand Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. (szerkesztve) Gondolom rajta van az ügyön szerintem ha a héten meglesz az már jó (y) Szerkesztve: 2015. Október 23. - vitobrand Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Most küldtem el Fulcrum-nak lektorálásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
vitobrand Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Most küldtem el Fulcrum-nak lektorálásra. zsíír és köszönjük várjuk! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Nos elkészültünk, jó szórakozást mindenkinek! Fulcrumnak köszönöm a szíves együttműködést! 2x02 A régi köztársaság emlékei WEB-DL.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
vitobrand Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. köszi, szép munka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Köszi a feliratot, a lenti angolt és magyart is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Köszi srácok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Köszi Werebazs és Fulcrum! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Minden elismerésem a feliratért! Nagyon jó lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. (szerkesztve) Felkötni a gatyát! Teljes a káosz az epizódszámlálással megint. A sw.com 5. résznek írja. Mi a 3.nak. Felirat most az "UAV"-ban nem tudom, hogy van-e mert nem találtam mkv-t, csak mp4-et, abban meg nincs.. "YFN" változat van, de azt meg 4. részként keressétek..@gyf@sz... Szerkesztve: 2015. Október 29. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Úgyis csak holnap fogok tudni neki állni, addigra biztos lesz mindenféle angol felirat. A magyarral remélhetőleg holnap délután három és este nyolc közöttre fogok elkészülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Előre is köszi! Akkor inkább én már a felirattal nézem meg újra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Jó szórakozást mindenkinek, Fulcrum-nak ismételten köszönöm a segítséget! 2x03 Mindig kettő van.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Köszi Werebazs és Fulcrum! Már nagyon vártam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. (szerkesztve) Jó szórakozást mindenkinek, Fulcrum-nak ismételten köszönöm a segítséget! Köszönjük szépen :-)))) Az Erő legyen veled :-) Köszi Werebazs és Fulcrum! Már nagyon vártam. Amugy melyiket szedjem hozzá? Szerkesztve: 2015. Október 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. A web-dl -t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.