Hozzászólás ideje: 2015. Október 22.9 éve Relics of... Werebazs! Az UAV verzióban megint van angol felirat? Mikor látsz hozzá? lőre is köszi!
Hozzászólás ideje: 2015. Október 22.9 éve Relics of... Werebazs! Az UAV verzióban megint van angol felirat? Mikor látsz hozzá? lőre is köszi! Mivel ma szülinapos majd gondolom amikor kijózanodott
Hozzászólás ideje: 2015. Október 22.9 éve Szerző Relics of... Werebazs! Az UAV verzióban megint van angol felirat? Mikor látsz hozzá? lőre is köszi! Van web-dl is szerintem inkább azt csinálja!
Hozzászólás ideje: 2015. Október 22.9 éve Ma sajnos nem tudtam nekiállni. Kellemetlen, hogy pont csütörtök délután válik elérhetővé, mert pont ilyenkor megyek német tanfolyamra. Akkor holnap a WEB-DL-st csináljam?
Hozzászólás ideje: 2015. Október 22.9 éve Szerző Szerintem igen, általában azt szokták nézni. Jó lesz holnap is egyébként.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 22.9 éve Az angol Web-dl felirathoz tudnátok dobni egy linket? Sehol sem találom.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 23.9 éve Gondolom rajta van az ügyön szerintem ha a héten meglesz az már jó (y) Szerkesztve: 2015. Október 23.9 éve - vitobrand
Hozzászólás ideje: 2015. Október 23.9 éve Most küldtem el Fulcrum-nak lektorálásra. zsíír és köszönjük várjuk! :)
Hozzászólás ideje: 2015. Október 23.9 éve Nos elkészültünk, jó szórakozást mindenkinek! Fulcrumnak köszönöm a szíves együttműködést! 2x02 A régi köztársaság emlékei WEB-DL.zip
Hozzászólás ideje: 2015. Október 29.9 éve Felkötni a gatyát! Teljes a káosz az epizódszámlálással megint. A sw.com 5. résznek írja. Mi a 3.nak. Felirat most az "UAV"-ban nem tudom, hogy van-e mert nem találtam mkv-t, csak mp4-et, abban meg nincs.. "YFN" változat van, de azt meg 4. részként keressétek..@gyf@sz... Szerkesztve: 2015. Október 29.9 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2015. Október 29.9 éve Úgyis csak holnap fogok tudni neki állni, addigra biztos lesz mindenféle angol felirat. A magyarral remélhetőleg holnap délután három és este nyolc közöttre fogok elkészülni.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 29.9 éve Előre is köszi! Akkor inkább én már a felirattal nézem meg újra.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 30.9 éve Jó szórakozást mindenkinek, Fulcrum-nak ismételten köszönöm a segítséget! 2x03 Mindig kettő van.zip
Hozzászólás ideje: 2015. Október 30.9 éve Jó szórakozást mindenkinek, Fulcrum-nak ismételten köszönöm a segítséget! Köszönjük szépen :-)))) Az Erő legyen veled :-) Köszi Werebazs és Fulcrum! Már nagyon vártam. Amugy melyiket szedjem hozzá? Szerkesztve: 2015. Október 30.9 éve - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.