Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Jó szórakozást mindenkinek! 2x07 Vér Nővérek.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Köszi skacok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Én is köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Köszönöm szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Van valakinek pontosan időzített angol WEB-DL felirata a legutóbbi részhez? Mert én egyet se találok mind egyik csúszik az Ncore-os feltöltött képest. Még az abban lévő angol felirat is csúszik azt nagyjából sikerült normálisan időzíteni de jobb lenne ha lenne egy alapból jól időzített felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ezt töltöttétek le? Star Wars REBELS - 02x04 - Brothers of the Broken Horn.WEB-DL.x264.AAC.English.HI.C.orig.Addic7ed.com.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ezt töltöttétek le? Igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Rossz feliratot raktam be. De akkor az a lényeg, hogy az addict -ről van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Itt a jó időzítés. Star Wars Rebels S02E07 Stealth Strike.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Holnapra meglesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Holnapra meglesz? Sztem már ma is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hopsza! Az maxigyors meló! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerintem az időzítéssel volt baj nem a fordítással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) Na most fedeztem fel, hogy csak belezavarodtam a számozásba! A Wings of the Master feliratát még 5-ös epizódként számoztam, a Nővéreket viszont 7-esként. Szerintem az időzítéssel volt baj nem a fordítással. Igen, Fulcrum és én is más videófájlt használtunk. Ez most az Ncore-oshoz passzoló felirat. 2x07 Lopakodó hadművelet.zip Szerkesztve: 2015. November 27. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 28. (szerkesztve) Skacok! Ez a felirat nem jó a web-dl -hez mert csúszik. Betettem a jó időzítést miért nem abba csináltátok? Szerkesztve: 2015. November 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Skacok! Ez a felirat nem jó a web-dl -hez mert csúszik. Betettem a jó időzítést miért nem abba csináltátok? Fulcrum azt mondta az a jó az Ncore-oshoz. Úgy tudtam a többség onnan szedi, ezért azt raktam fel, de én a másikat használtam. Akkor hát elnézést a kavarodásért, itt van a másik verzió. 2x07 Lopakodó hadművelet.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Az ncore -os web-dl -t szedtem le és az csúszik. Köszi a korrekciót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Jók a feliratok a saját WEB-DL- hez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 28. A core -ról leszedhetőhöz az jó amit az előbb betett Werebazs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 28. A core -ról leszedhetőhöz az jó amit az előbb betett Werebazs. Akkor itt 1080p-720p lesz a gond mert az első feliratot én Ncore 1080p-n teszteltem. De az abban lévő angol felirat viszont csúszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Ismét köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Jó szórakozást! 2x08 Az Erő Jövöje.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 4. (szerkesztve) Szerkesztve: 2015. December 4. - albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Köszi, gyors volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.