Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Köszi a feliratokat! Esetleg annyi kérés lehetne, hogy a magyar file nevébe beleírjátok, hogy melyik verzióhoz készült? Most próbálom eldönteni, hogy a The Callból melyik verziót szedjem le, és a felirat neve alapján nehéz kitalálni.

Hozzászólás ideje:

Holnap délutánra lehet kész. Az a baj, hogy a TV-Smash verziónak a téli szünet óta sz*r a felirata, az YFN WEB-DL meg általában csütörtök este érkezik, így annak ellenére, hogy egy nappal hamarabb kijön az epizód, mint évad elején, továbbra is csak péntek reggel tudok nekiállni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Értem. Csak egy javaslat, de elérhető pl. az UAV verzió is. Amíg ki nem jön a jó YFN addig le lehetne fordítani azt amit már csak be kellene másolni a későbbi feliratba. Időmegtakarítás. Mondjuk nekem nem is annyira létszükséglet a WEB-DL első körben.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Értem. Csak egy javaslat, de elérhető pl. az UAV verzió is. Amíg ki nem jön a jó YFN addig le lehetne fordítani azt amit már csak be kellene másolni a későbbi feliratba. Időmegtakarítás. Mondjuk nekem nem is annyira létszükséglet a WEB-DL első körben.

UAV verziós is ma jön ki nem sokkal WEB-DL előtt az pár óra ide vagy oda lényegtelen nem azon múlik hogy mikor végzünk hanem rajtunk hogy mikor érünk rá.

Hozzászólás ideje:

Az UAV már 7 órája kint van.

már a YFN is egy ideje. :D Szerintem a péntek délután legkésőbb szombat délelőtt is elég gyors fordítás.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Persze, csak azért írtam be ezeket mert Werebazs azt mondja, hogy nincs elérhető jó felirat az YFN -hez. Javasoltam valamit ami neki is megkönnyítette volna a dolgát ha ráér napközben. Erről nem volt szó, hogy nincs ideje...

• 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.