Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Köszi! Most gyorsan meg is nézem, mielőtt elsodor itthon a szombati lendület. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Köszi a feliratokat! Esetleg annyi kérés lehetne, hogy a magyar file nevébe beleírjátok, hogy melyik verzióhoz készült? Most próbálom eldönteni, hogy a The Callból melyik verziót szedjem le, és a felirat neve alapján nehéz kitalálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. WEB-DL YFN mindig ehhez csináljuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. kösziiiiiiiiiii Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. The Honorable Ones angol felirat WEB-DL YFN verzióhoz. The.Honorable.Ones.720p-YFN.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Jól szórakozást! (YFN verzió) 2x15 Tiszteletreméltók.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Köszi a feliratot!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Köszi szépen! Nagyon vártam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Köszi!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Köszi!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Köszi Werebazs! És hogy odaírtad a verziót is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Mikorra várhatók a heti munkálatok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Holnap délutánra lehet kész. Az a baj, hogy a TV-Smash verziónak a téli szünet óta sz*r a felirata, az YFN WEB-DL meg általában csütörtök este érkezik, így annak ellenére, hogy egy nappal hamarabb kijön az epizód, mint évad elején, továbbra is csak péntek reggel tudok nekiállni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Miért rossz a felirat? Nem jó a fordítás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Mondatok hiányoznak belőle, összevissza csúszkál, van hogy nem az a szó van a feliratban, mint a beszédben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. (szerkesztve) Értem. Csak egy javaslat, de elérhető pl. az UAV verzió is. Amíg ki nem jön a jó YFN addig le lehetne fordítani azt amit már csak be kellene másolni a későbbi feliratba. Időmegtakarítás. Mondjuk nekem nem is annyira létszükséglet a WEB-DL első körben. Szerkesztve: 2016. Március 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Értem. Csak egy javaslat, de elérhető pl. az UAV verzió is. Amíg ki nem jön a jó YFN addig le lehetne fordítani azt amit már csak be kellene másolni a későbbi feliratba. Időmegtakarítás. Mondjuk nekem nem is annyira létszükséglet a WEB-DL első körben. UAV verziós is ma jön ki nem sokkal WEB-DL előtt az pár óra ide vagy oda lényegtelen nem azon múlik hogy mikor végzünk hanem rajtunk hogy mikor érünk rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Az UAV már 7 órája kint van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Az UAV már 7 órája kint van. már a YFN is egy ideje. Szerintem a péntek délután legkésőbb szombat délelőtt is elég gyors fordítás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Persze, csak azért írtam be ezeket mert Werebazs azt mondja, hogy nincs elérhető jó felirat az YFN -hez. Javasoltam valamit ami neki is megkönnyítette volna a dolgát ha ráér napközben. Erről nem volt szó, hogy nincs ideje... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Shroud of Darkness angol felirat WEB-DL YFN verzióhoz. Shroud.of.Darkness.720p-YFN.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. Jó szórakozást! 2x16 A sötétség leple.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. Köszi!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. Jessz!! Kösssz!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. Köszi szépeeen! :rock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. Köszönöm én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 5. Ez az! Össze tudtam mókolni, hogy telefonon is működjön a felirat! Szóval köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. The Forgotten Droid angol felirat WEB-DL YFN verzióhoz. The.Forgotten.Droid.720p-YFN.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Hogy állnak a magyarítók a héten idővel? Mikor lesz meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Most küldtem el lektorálásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.