Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Gratula mindenkinek! Mivel még 1 éves tag sem vagyok, nem sok esélyét láttam, hogy pontot szerezzek ezen a kvízen, bár így utólag visszaolvasva 1-2 pontot mégis szerezhettem volna, ha elég gyors vagyok. A következő SW-témájú kvízt viszont mindenképpen várom. Lehet már tudni, hogy mikor lesz a következő? Azért jöhettél volna. A következő akkor lesz, ha valaki csinál egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Gratula mindenkinek! Mivel még 1 éves tag sem vagyok, nem sok esélyét láttam, hogy pontot szerezzek ezen a kvízen, bár így utólag visszaolvasva 1-2 pontot mégis szerezhettem volna, ha elég gyors vagyok. Pedig leírtam, hogy úgy csináltam meg, hogy azok is labdába rúghassanak, akik nem rég csatlakoztak. És jéééé... tényleg úgy csináltam meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Jó kvíz volt, Dzséjt, így utólag visszaolvasva nagyon tetszett Sajnálom, hogy végül úgy alakult, hogy mégsem tudtam itt lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Gratula mindenkinek! Mivel még 1 éves tag sem vagyok, nem sok esélyét láttam, hogy pontot szerezzek ezen a kvízen, bár így utólag visszaolvasva 1-2 pontot mégis szerezhettem volna, ha elég gyors vagyok. A következő SW-témájú kvízt viszont mindenképpen várom. Lehet már tudni, hogy mikor lesz a következő? Látod, lehettél volna kicsit bátrabb. A következő kvízt pedig megrendezheted Te is, ha érzel hozzá kedvet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Látod, lehettél volna kicsit bátrabb. A következő kvízt pedig megrendezheted Te is, ha érzel hozzá kedvet. Egyébként már gondoltam rá. Ha lesznek épkézláb ötleteim, mindenképp összedobok egy ilyen kvízt, mert kedvem lenne hozzá... persze kvízszerkesztés terén kezdő révén, igénybe vennék majd némi segítséget az "illetékesektől"... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Akit érdekel, az el ne felejtse az esti TCW szezonnyitó kvízt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Remélem nem fogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Remélem nem fogom. Írd fel egy papírra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Vagy mobilba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Vagy mobilba. Ez utóbbit tettem, beállítottam az ébresztőt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Változott az időpont 20:30 -ra, hogy mindenki ideérjen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Változott az időpont 20:30 -ra, hogy mindenki ideérjen! Hát ezért hagytam abba az afrikai szabadságharcosok irtását? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Hát ezért hagytam abba az afrikai szabadságharcosok irtását? Vazzzzz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Vágó úr, hol van az első kérdés??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Vágó úr, hol van az első kérdés??? Épp most tetted fel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Épp most tetted fel KÉszítsd be a bort vagy a teádat, hamarosan kezdődik. Nem kell mindig öldökölni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. KÉszítsd be a bort vagy a teádat, hamarosan kezdődik. Nem kell mindig öldökölni. Tea bekészítve, TCW zene beizzítva, M4A2-es falra felakasztva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Tea bekészítve, TCW zene beizzítva, M4A2-es falra felakasztva Bor bekészítve, TCW zene beizzítva, M4A2 -esem nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Tea bekészítve, TCW zene beizzítva, M4A2-es falra felakasztva Tea és Maxi mix bekészítve, Nightmare before Christmas zene beizzítva, 3.-ról fogalmam sincs mi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Jó kvízezést nektek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Grat a dobogósoknak Jó kis kvíz volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Grat a dobogósoknak Jó kis kvíz volt.Köszi! Te is jól szerepeltél most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Itt folytassuk. Szóval DJ Norbi első kvízét megnyerte. Tényleg szép volt, és látszik, hogy otthon van a TCW világában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Gratula itt is Norbinak, a dobogósoknak! Köszi a többiek a remek hangulatért és Odynak a remek kvízért! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Ja,nagyon jó volt,de most megyek és felrakom az egerem tölteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Gratula itt is Norbinak, a dobogósoknak!Köszi a többiek a remek hangulatért és Odynak a remek kvízért! Örülök, ha tetszett. A többi pontszerzőnek és játékosnak is gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Köszönjük a kvízt, igazán jó kérdésekkel készültél, Ody. Sajnálom, hogy nem vagyok jól igazán, így nem fogott az agyam. De azért élveztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Örülök, ha tetszett. A többi pontszerzőnek és játékosnak is gratulálok. Ody, én 6-ot írtam a Landing at point rain-es kérdéshez, nem 7-et Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Gratula a nyertesnek! Köszi a szervezőnek! Hála a résztvevőknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Ja és még az,hogy amúgy én akkor láttam legutóbb a részekat,amikor a Cartoon Networkon ment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.