Hozzászólás ideje: 2010. Június 21.15 éve Gratula mindenkinek! Mivel még 1 éves tag sem vagyok, nem sok esélyét láttam, hogy pontot szerezzek ezen a kvízen, bár így utólag visszaolvasva 1-2 pontot mégis szerezhettem volna, ha elég gyors vagyok. A következő SW-témájú kvízt viszont mindenképpen várom. Lehet már tudni, hogy mikor lesz a következő? Azért jöhettél volna. A következő akkor lesz, ha valaki csinál egyet.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 21.15 éve Gratula mindenkinek! Mivel még 1 éves tag sem vagyok, nem sok esélyét láttam, hogy pontot szerezzek ezen a kvízen, bár így utólag visszaolvasva 1-2 pontot mégis szerezhettem volna, ha elég gyors vagyok. Pedig leírtam, hogy úgy csináltam meg, hogy azok is labdába rúghassanak, akik nem rég csatlakoztak. És jéééé... tényleg úgy csináltam meg
Hozzászólás ideje: 2010. Június 21.15 éve Jó kvíz volt, Dzséjt, így utólag visszaolvasva nagyon tetszett Sajnálom, hogy végül úgy alakult, hogy mégsem tudtam itt lenni.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 21.15 éve Gratula mindenkinek! Mivel még 1 éves tag sem vagyok, nem sok esélyét láttam, hogy pontot szerezzek ezen a kvízen, bár így utólag visszaolvasva 1-2 pontot mégis szerezhettem volna, ha elég gyors vagyok. A következő SW-témájú kvízt viszont mindenképpen várom. Lehet már tudni, hogy mikor lesz a következő? Látod, lehettél volna kicsit bátrabb. A következő kvízt pedig megrendezheted Te is, ha érzel hozzá kedvet.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 24.15 éve Látod, lehettél volna kicsit bátrabb. A következő kvízt pedig megrendezheted Te is, ha érzel hozzá kedvet. Egyébként már gondoltam rá. Ha lesznek épkézláb ötleteim, mindenképp összedobok egy ilyen kvízt, mert kedvem lenne hozzá... persze kvízszerkesztés terén kezdő révén, igénybe vennék majd némi segítséget az "illetékesektől"...
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Akit érdekel, az el ne felejtse az esti TCW szezonnyitó kvízt!
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Vagy mobilba. Ez utóbbit tettem, beállítottam az ébresztőt
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Változott az időpont 20:30 -ra, hogy mindenki ideérjen!
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Változott az időpont 20:30 -ra, hogy mindenki ideérjen! Hát ezért hagytam abba az afrikai szabadságharcosok irtását?
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Hát ezért hagytam abba az afrikai szabadságharcosok irtását? Vazzzzz.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Épp most tetted fel KÉszítsd be a bort vagy a teádat, hamarosan kezdődik. Nem kell mindig öldökölni.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve KÉszítsd be a bort vagy a teádat, hamarosan kezdődik. Nem kell mindig öldökölni. Tea bekészítve, TCW zene beizzítva, M4A2-es falra felakasztva
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Tea bekészítve, TCW zene beizzítva, M4A2-es falra felakasztva Bor bekészítve, TCW zene beizzítva, M4A2 -esem nincs.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Tea bekészítve, TCW zene beizzítva, M4A2-es falra felakasztva Tea és Maxi mix bekészítve, Nightmare before Christmas zene beizzítva, 3.-ról fogalmam sincs mi
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Grat a dobogósoknak Jó kis kvíz volt.Köszi! Te is jól szerepeltél most.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Itt folytassuk. Szóval DJ Norbi első kvízét megnyerte. Tényleg szép volt, és látszik, hogy otthon van a TCW világában.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Gratula itt is Norbinak, a dobogósoknak! Köszi a többiek a remek hangulatért és Odynak a remek kvízért!
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Ja,nagyon jó volt,de most megyek és felrakom az egerem tölteni.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Gratula itt is Norbinak, a dobogósoknak!Köszi a többiek a remek hangulatért és Odynak a remek kvízért! Örülök, ha tetszett. A többi pontszerzőnek és játékosnak is gratulálok.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Köszönjük a kvízt, igazán jó kérdésekkel készültél, Ody. Sajnálom, hogy nem vagyok jól igazán, így nem fogott az agyam. De azért élveztem.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Örülök, ha tetszett. A többi pontszerzőnek és játékosnak is gratulálok. Ody, én 6-ot írtam a Landing at point rain-es kérdéshez, nem 7-et
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Gratula a nyertesnek! Köszi a szervezőnek! Hála a résztvevőknek!
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Ja és még az,hogy amúgy én akkor láttam legutóbb a részekat,amikor a Cartoon Networkon ment.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.