Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Gratula mindenkinek! Mivel még 1 éves tag sem vagyok, nem sok esélyét láttam, hogy pontot szerezzek ezen a kvízen, bár így utólag visszaolvasva 1-2 pontot mégis szerezhettem volna, ha elég gyors vagyok. :D

A következő SW-témájú kvízt viszont mindenképpen várom. Lehet már tudni, hogy mikor lesz a következő?

Azért jöhettél volna. :D A következő akkor lesz, ha valaki csinál egyet. :P
Hozzászólás ideje:
Gratula mindenkinek! Mivel még 1 éves tag sem vagyok, nem sok esélyét láttam, hogy pontot szerezzek ezen a kvízen, bár így utólag visszaolvasva 1-2 pontot mégis szerezhettem volna, ha elég gyors vagyok. :P

Pedig leírtam, hogy úgy csináltam meg, hogy azok is labdába rúghassanak, akik nem rég csatlakoztak. És jéééé... tényleg úgy csináltam meg :D

Hozzászólás ideje:
Gratula mindenkinek! Mivel még 1 éves tag sem vagyok, nem sok esélyét láttam, hogy pontot szerezzek ezen a kvízen, bár így utólag visszaolvasva 1-2 pontot mégis szerezhettem volna, ha elég gyors vagyok. :lol:

A következő SW-témájú kvízt viszont mindenképpen várom. Lehet már tudni, hogy mikor lesz a következő?

Látod, lehettél volna kicsit bátrabb. :P A következő kvízt pedig megrendezheted Te is, ha érzel hozzá kedvet. :lol:
Hozzászólás ideje:
Látod, lehettél volna kicsit bátrabb. :D A következő kvízt pedig megrendezheted Te is, ha érzel hozzá kedvet. :D

Egyébként már gondoltam rá. :) Ha lesznek épkézláb ötleteim, mindenképp összedobok egy ilyen kvízt, mert kedvem lenne hozzá... persze kvízszerkesztés terén kezdő révén, igénybe vennék majd némi segítséget az "illetékesektől"... :D

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
Tea bekészítve, TCW zene beizzítva, M4A2-es falra felakasztva :)
Tea és Maxi mix bekészítve, Nightmare before Christmas zene beizzítva, 3.-ról fogalmam sincs mi :)
Hozzászólás ideje:

Köszönjük a kvízt, igazán jó kérdésekkel készültél, Ody. :) Sajnálom, hogy nem vagyok jól igazán, így nem fogott az agyam. De azért élveztem. :D

Hozzászólás ideje:
Örülök, ha tetszett. :) A többi pontszerzőnek és játékosnak is gratulálok. :D

Ody, én 6-ot írtam a Landing at point rain-es kérdéshez, nem 7-et :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.