Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Én itthon leszek, nekem jó dec. 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Nekem is jó a dec 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Ez hamar megoldódott. Egyébként részemről is oké a 30-a. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Oké a 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Előre láthatóan oké, de majd elválik. Ha itthon leszek, itt leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Ez hamar megoldódott. Egyébként részemről is oké a 30-a. A következőt Te csinálod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Ha valamiért nem lenne jó a 30, akkor megoldom, hogy jó legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Szerintem nekem is jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 26. Kolmilan mi lesz a kvíz neve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 26. Kolmilan mi lesz a kvíz neve? Előszilveszteri kvíz 2010. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 26. És pontosan mikor lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 26. És pontosan mikor lesz? Dec. 30, este. Mondjuk 20:30? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 27. A következőt Te csinálod. Oké, megbeszéltük. Nekem egyébként megfelel a 20:30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 27. Előszilveszteri kvíz 2010. De nem adsz neki semmi speciális nevet? Dec. 30, este. Mondjuk 20:30? Nekem is jó az időpont. Kíváncsi vagyok a szerver bírni fogja -e a sok frissítést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 27. De nem adsz neki semmi speciális nevet? "Kevert" "Vegyes" "Moslék" Mindentbele" "Tuttifrutti" "Haddszóljon"... ezek az ötleteim. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 27. Dec. 30, este. Mondjuk 20:30? Pont jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Milyen jellegű kvíz várható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Milyen jellegű kvíz várható? Tőlem megszokott magas minőségű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Tőlem megszokott magas minőségű. Pffffff Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Ne feledjétek a mai kvízt és szerver tesztet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Várom már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Várom már. Nocsak! Remélem nem megy el a kedved. Kíváncsi vagyok a windows -od most majd mennyire engedi a gyorsaságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Most mindenkinek lassab úgyis. :D Hülye voltam múltkor túl komolyan vettem. Ez csak egy játék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Most mindenkinek lassab úgyis. :D Hülye voltam múltkor túl komolyan vettem. Ez csak egy játék. De lehet bosszantó, szóval valahol jogos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. De lehet bosszantó, szóval valahol jogos. Persze az, de összel már semmi gond nem volt. Pl amikor az Egri Csillagok kvízben résztvettem akkor már tök gyors volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megpróbálok jönni, de a gépgondjaim miatt nem biztos, hogy összejön. Segítséget nem kaptam, úgyhogy túl sokat nem tudok tenni az ügyért... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megpróbálok jönni, de a gépgondjaim miatt nem biztos, hogy összejön. Segítséget nem kaptam, úgyhogy túl sokat nem tudok tenni az ügyért... Szerintem egy vadiúj installálás segítene rajta. Sok a gond vele így látatlanban is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Ja, hogy már vége? Én meg nyomogatom az F5-öt, mint az őrült. Gratula a győztesnek és a többi pontszerzőnek, Kolmilan-nak meg köszi a kvízt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Jó kis kvíz volt. Gratulálok Oldie-nak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Köszi a kvízt, kolmilan! Jó kérdések voltak. Gratula a nyertesnek, és minden pontszerzőnek! Nekem egy sem sikerült, de ez van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.