Hozzászólás ideje: 2010. December 24.14 éve Előre láthatóan oké, de majd elválik. Ha itthon leszek, itt leszek
Hozzászólás ideje: 2010. December 24.14 éve Ez hamar megoldódott. Egyébként részemről is oké a 30-a. A következőt Te csinálod.
Hozzászólás ideje: 2010. December 24.14 éve Ha valamiért nem lenne jó a 30, akkor megoldom, hogy jó legyen.
Hozzászólás ideje: 2010. December 27.14 éve A következőt Te csinálod. Oké, megbeszéltük. Nekem egyébként megfelel a 20:30.
Hozzászólás ideje: 2010. December 27.14 éve Előszilveszteri kvíz 2010. De nem adsz neki semmi speciális nevet? Dec. 30, este. Mondjuk 20:30? Nekem is jó az időpont. Kíváncsi vagyok a szerver bírni fogja -e a sok frissítést.
Hozzászólás ideje: 2010. December 27.14 éve De nem adsz neki semmi speciális nevet? "Kevert" "Vegyes" "Moslék" Mindentbele" "Tuttifrutti" "Haddszóljon"... ezek az ötleteim.
Hozzászólás ideje: 2010. December 29.14 éve Milyen jellegű kvíz várható? Tőlem megszokott magas minőségű.
Hozzászólás ideje: 2010. December 30.14 éve Várom már. Nocsak! Remélem nem megy el a kedved. Kíváncsi vagyok a windows -od most majd mennyire engedi a gyorsaságot.
Hozzászólás ideje: 2010. December 30.14 éve Most mindenkinek lassab úgyis. :D Hülye voltam múltkor túl komolyan vettem. Ez csak egy játék.
Hozzászólás ideje: 2010. December 30.14 éve Most mindenkinek lassab úgyis. :D Hülye voltam múltkor túl komolyan vettem. Ez csak egy játék. De lehet bosszantó, szóval valahol jogos.
Hozzászólás ideje: 2010. December 30.14 éve De lehet bosszantó, szóval valahol jogos. Persze az, de összel már semmi gond nem volt. Pl amikor az Egri Csillagok kvízben résztvettem akkor már tök gyors volt.
Hozzászólás ideje: 2010. December 30.14 éve Megpróbálok jönni, de a gépgondjaim miatt nem biztos, hogy összejön. Segítséget nem kaptam, úgyhogy túl sokat nem tudok tenni az ügyért...
Hozzászólás ideje: 2010. December 30.14 éve Megpróbálok jönni, de a gépgondjaim miatt nem biztos, hogy összejön. Segítséget nem kaptam, úgyhogy túl sokat nem tudok tenni az ügyért... Szerintem egy vadiúj installálás segítene rajta. Sok a gond vele így látatlanban is.
Hozzászólás ideje: 2010. December 30.14 éve Ja, hogy már vége? Én meg nyomogatom az F5-öt, mint az őrült. Gratula a győztesnek és a többi pontszerzőnek, Kolmilan-nak meg köszi a kvízt!
Hozzászólás ideje: 2010. December 30.14 éve Köszi a kvízt, kolmilan! Jó kérdések voltak. Gratula a nyertesnek, és minden pontszerzőnek! Nekem egy sem sikerült, de ez van...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.