Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Én is leszek, szokás szerint. Bár inkább a prequel-ben érzem otthon magam, remélem, azért pár pontot sikerül majd begyűjtenem. 3 óra múlva kiderül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. A 14+1 kérdéssel kizárt, hogy rövid legyen. Kicsit fáradt vagyok, meg dolgom is van, így lehet, hogy késni fogok és nem maradok végig (nem az ideális, tudom, de ez van), de azért jövök. Ne várjatok rám a kezdéssel. Majd csatlakozom. Minden héten kvíz... hozzá tudnék szokni. Volt már ilyen párszor. A kvízelés hullámokban tör rá a fórumra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Volt már ilyen párszor. A kvízelés hullámokban tör rá a fórumra. Akkor van amikor valaki csinál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. (szerkesztve) Köszi a kvízt Phobos! Izzasztó volt. Bele se merek gondolni, hogy Dzséjté milyen lesz. Gratulálok minden helyezettnek. Oldie mehetsz aludni a kiskutyáddal. Szerkesztve: 2011. Január 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Na, majd legközelebb. Mostantól fenem rád a fogam Ody. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Gratulálok Odynak a győzelem miatt és a többi pontszerzőnek 15 kérdésre érkezett válasz a 18 kérdésből Azaz 3 kérdés megválaszolatlan maradt. Legalább a 4. felvonásnál lesz alapból 3 kérdésem danityu-nak adtam fél pontot a 12-es szektorért, Odynak egy fél pontot a teljes Greeata névért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Micsoda???? Megnyertem? :o Pedig semmit se tudtam. Köszi Dzséjt. Gratulálok! És szívesen, de mit is? Phobos aljas kérdéseire én sem tudok válaszolni Drakula a többi résztvevőnek is. Neked meg köszi Phobos, jó volt. Legalábbis így a vége, amire beestem. Tetü kérdéseid vannak, hallod-e Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Köszi a kvízt és grat a többieknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Tetü kérdéseid vannak, hallod-e Igyekeztem, köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Na, majd legközelebb. Mostantól fenem rád a fogam Ody. Csak vigyázz belém ne törjön. Gratulálok Odynak a győzelem miatt és a többi pontszerzőnek 15 kérdésre érkezett válasz a 18 kérdésből Azaz 3 kérdés megválaszolatlan maradt. Legalább a 4. felvonásnál lesz alapból 3 kérdésem danityu-nak adtam fél pontot a 12-es szektorért, Odynak egy fél pontot a teljes Greeata névért. Lesz negyedik rész is? Remek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Mondanék sok kedves szót a mostani részre, de nem fogok annyira meghatódni :D Phobos, majd a csuklás ellen jó sok vizet igyál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Lesz negyedik rész is? Remek! Ha életben hagytok, akkor lesz. Majd. Valamikor. Egy ideig nem.El kell felejtenetek addig a kinyírásomra vonatkozó dolgokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Legalábbis így a vége, amire beestem. Jut eszembe, a kvíz elejét ne olvasd el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Király volt a kvíz, köszi Phobos! Pedig az elején még féltem, hogy esetleg "unalomba fullad", nem a kérdések miatt, hanem mert kevesen voltunk. Akkor nagyon sirattam a 12-es szektort. Eszembe jutott, hol találhatom meg, de késő volt, meg úgyis sokáig tartott volna megkeresni, legalább fél pont járt érte. A Gamorreai Disney szereplés nagyon érdekel. Nem hiszem el, hogy Google nem adott ki semmi jót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. A Gamorreai Disney szereplés nagyon érdekel. Nem hiszem el, hogy Google nem adott ki semmi jót. Tekintve, hogy az első és második között 5 hónap, a második és harmadik között 10 hónap telt el, így 2012 augusztus környékén lesz a következő kvízem, mert most 20 hónapot kell várni, hogy megmaradjon a kettes szorzó Amúgy neeem kell olyan sokat várni, szerintem idén lesz a 4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Jut eszembe, a kvíz elejét ne olvasd el. Késő (neked) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Késő (neked) Ajjaj! Asszem fórumtalira egy ideig nem megyek, nehogy lesújtson rám a nép és Dzséjt haragja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Dzséjt! Lesz kvíz vagy nem lesz kvíz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Annyira, hogy már fel is tetted az első kvízkérdést Persze, hogy lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Annyira, hogy már fel is tetted az első kvízkérdést Persze, hogy lesz. Van már valami elnevezése? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Van már valami elnevezése? Még agyalok rajta. Az első, amit kitaláltam, a 666 kvíz nem valami bizalomgerjesztő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Még agyalok rajta. Az első, amit kitaláltam, a 666 kvíz nem valami bizalomgerjesztő Riasztó. Jövőhéten újabb TCW kvízzel jövök, de ez most olyan képfelismerő játék lesz, amit volt már korábban egyszer, amit szintén én csináltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Még agyalok rajta. Az első, amit kitaláltam, a 666 kvíz nem valami bizalomgerjesztő És melyik részből lesznek a kérdések? Vagy titok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Annyira, hogy már fel is tetted az első kvízkérdést Persze, hogy lesz. Mit kell hozzá tudni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Mindenből lesz kérdés. Hat témakörre lesz bontva, témakörönként hat kérdéssel. Mozifilmek, The Clone Wars, Expanded Universe, A kulisszák mögött, Joker (könnyű villámkérdések), Bantha Pudu (nehéz kérdések). A csavar annyi lesz, hogy a témát a helyes válaszoló adhatja meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. 36 kérdés lesz? Na ne bazzz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. 36 kérdés lesz? Na ne bazzz. Hosszú éjszakának nézünk elébe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. 36 kérdés lesz? Na ne bazzz. Azt nem mondtam, hogy mindet föl is akarom tenni Majd ahogy alakul. A jokerban olyan kérdés van, amit bárki kapásból kivághat, és a többi témakörben sincsenek kemény kérdések azért. A java nem olyan, amin sokáig lehet ülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Azt nem mondtam, hogy mindet föl is akarom tenni Majd ahogy alakul. A jokerban olyan kérdés van, amit bárki kapásból kivághat, és a többi témakörben sincsenek kemény kérdések azért. A java nem olyan, amin sokáig lehet ülni. Meglátjuk akkor. Én mindenesetre ráérek péntek este. Legalább jobban telik az idő az Altar of Mortis -ig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Mindenből lesz kérdés. Hat témakörre lesz bontva, témakörönként hat kérdéssel. Mozifilmek, The Clone Wars, Expanded Universe, A kulisszák mögött, Joker (könnyű villámkérdések), Bantha Pudu (nehéz kérdések). A csavar annyi lesz, hogy a témát a helyes válaszoló adhatja meg. Ez jól hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.