Hozzászólás ideje: 2011. Június 17.14 éve Pedig tegnap írtam emlékeztetőt. A lényeg, hogy ideértél. Jó de könnyen elfelejtem a dolgokat, még ha fontos is
Hozzászólás ideje: 2011. Június 17.14 éve Tervekkel elletétben mégis itt vagyok (a gyerekek bent maradtak még az iskolában, és számháborúznak ), viszont majd közben lehet, hogy néha nem leszek (ha hazajönnek). Mindegy, majd alakul valahogy.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 17.14 éve Hurrá, megnyertem! Nem is gondoltam volna. Gratula Odynak és a többi versenyzőnek is. Köszi Sky a kvízt, nagyon jó volt
Hozzászólás ideje: 2011. Június 17.14 éve Épp végszóra értem vissza. Gratulálok Phobos-nak, és a többi pontszerzőnek. danityu-nak is. Köszi a kvízt, Sky.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 17.14 éve Köszi a kvízt, Sky! Gratula Phobos és a többi pontszerzőnek is. Bocs Pildi, hogy lenyúltam a pontod.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 18.14 éve Ahogy Pildi írta söröztem tegnap este, sajnos nem tudtam itt lenni.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 18.14 éve Bocs Pildi, hogy lenyúltam a pontod. Ennél nagyobb gondom sose legyen. Egyébként biztos jogos volt.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 18.14 éve Egyébként biztos jogos volt. Azt a kérdést elnéztem. Itt jön elő az a dolog, hogy ahány forrás, jóformán annyi válasz. Pedig több módon is utánanéztem a kérdéseknek. Minden esetre szívesen mindenkinek, remélem azért szórakoztatok, és ismét gratula a pontszerzőknek!
Hozzászólás ideje: 2011. Június 20.14 éve Nos, fiúk lányok, készültem egy egyedi kvízzel, a filmekből, szívesen megtartanám, ha lehet. Kinek melyik időpont lenne megfelelő ez esetben?
Hozzászólás ideje: 2011. Június 20.14 éve Nos, fiúk lányok, készültem egy egyedi kvízzel, a filmekből, szívesen megtartanám, ha lehet. Kinek melyik időpont lenne megfelelő ez esetben? Péntek 8?
Hozzászólás ideje: 2011. Június 20.14 éve Nos, fiúk lányok, készültem egy egyedi kvízzel, a filmekből, szívesen megtartanám, ha lehet. Kinek melyik időpont lenne megfelelő ez esetben? Nagyszerű! Viszont nekem péntek nem jó.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 20.14 éve Rugalmas vagyok, beszéljétek meg, melyik az az időpont, amikor a legtöbben tudnak itt lenni.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 20.14 éve Szombat elvileg megfelelne, de az este akkor is kérdéses még.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 20.14 éve Na akkor szombat este lesz. Hangolás gyanánt mindenki elevenítse fel magában Egri János Kérdezz! Feleleket. (Nem találtam sajnos youtube-os videót.)
Hozzászólás ideje: 2011. Június 20.14 éve Na akkor szombat este lesz. Hangolás gyanánt mindenki elevenítse fel magában Egri János Kérdezz! Feleleket. (Nem találtam sajnos youtube-os videót.) A címe rémlik, de a játék nem. Örülök, hogy nem Activity lesz.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 20.14 éve A péntek este nem lett volna jó, a szombat viszont tökéletes.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 21.14 éve Még Ildiben reménykedem, meg persze mindenki másban, aki ráér. Dzséjt?
Hozzászólás ideje: 2011. Június 21.14 éve Még Ildiben reménykedem, meg persze mindenki másban, aki ráér. Dzséjt? Sajna nekem a szombat este pont nem jó, de mivel szinte mindenki másnak jó, így én nem hiszem, hogy itt tudok lenni.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 21.14 éve Örülök, hogy nem Activity lesz. Pedig az is egy jó játék, végül is kvízféleség
Hozzászólás ideje: 2011. Június 21.14 éve Pedig az is egy jó játék, végül is kvízféleség Én nem szeretem az activity -t.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 21.14 éve Én nem szeretem az activity -t. Én meg csak a paranormal activity-t
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.