NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Pedig tegnap írtam emlékeztetőt. A lényeg, hogy ideértél. Jó de könnyen elfelejtem a dolgokat, még ha fontos is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Tervekkel elletétben mégis itt vagyok (a gyerekek bent maradtak még az iskolában, és számháborúznak ), viszont majd közben lehet, hogy néha nem leszek (ha hazajönnek). Mindegy, majd alakul valahogy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Én is megszakítottam a Castle -t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Én is megszakítottam a Castle -t. Mikor kezdünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Köszi a játékot Sky! Frankó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Hurrá, megnyertem! Nem is gondoltam volna. Gratula Odynak és a többi versenyzőnek is. Köszi Sky a kvízt, nagyon jó volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Épp végszóra értem vissza. Gratulálok Phobos-nak, és a többi pontszerzőnek. danityu-nak is. Köszi a kvízt, Sky. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Köszi a kvízt, Sky! Gratula Phobos és a többi pontszerzőnek is. Bocs Pildi, hogy lenyúltam a pontod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Gratula minden pontszerzőnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 18. Nekem sajna le kellett lépnem de gratula Phobosnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 18. Ahogy Pildi írta söröztem tegnap este, sajnos nem tudtam itt lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 18. Bocs Pildi, hogy lenyúltam a pontod. Ennél nagyobb gondom sose legyen. Egyébként biztos jogos volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 18. Egyébként biztos jogos volt. Azt a kérdést elnéztem. Itt jön elő az a dolog, hogy ahány forrás, jóformán annyi válasz. Pedig több módon is utánanéztem a kérdéseknek. Minden esetre szívesen mindenkinek, remélem azért szórakoztatok, és ismét gratula a pontszerzőknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Nos, fiúk lányok, készültem egy egyedi kvízzel, a filmekből, szívesen megtartanám, ha lehet. Kinek melyik időpont lenne megfelelő ez esetben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Nos, fiúk lányok, készültem egy egyedi kvízzel, a filmekből, szívesen megtartanám, ha lehet. Kinek melyik időpont lenne megfelelő ez esetben? Péntek 8? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Nos, fiúk lányok, készültem egy egyedi kvízzel, a filmekből, szívesen megtartanám, ha lehet. Kinek melyik időpont lenne megfelelő ez esetben? Nagyszerű! Viszont nekem péntek nem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Rugalmas vagyok, beszéljétek meg, melyik az az időpont, amikor a legtöbben tudnak itt lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Szombat elvileg megfelelne, de az este akkor is kérdéses még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Péntek 8? Péntek 13 Amúgy nekem bármelyik este megfelel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Nekem is inkább szombat este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Nekem jó a szombat este is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Na akkor szombat este lesz. Hangolás gyanánt mindenki elevenítse fel magában Egri János Kérdezz! Feleleket. (Nem találtam sajnos youtube-os videót.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Na akkor szombat este lesz. Hangolás gyanánt mindenki elevenítse fel magában Egri János Kérdezz! Feleleket. (Nem találtam sajnos youtube-os videót.) A címe rémlik, de a játék nem. Örülök, hogy nem Activity lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. A péntek este nem lett volna jó, a szombat viszont tökéletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Még Ildiben reménykedem, meg persze mindenki másban, aki ráér. Dzséjt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Még Ildiben reménykedem, meg persze mindenki másban, aki ráér. Dzséjt? Sajna nekem a szombat este pont nem jó, de mivel szinte mindenki másnak jó, így én nem hiszem, hogy itt tudok lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Örülök, hogy nem Activity lesz. Pedig az is egy jó játék, végül is kvízféleség Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Na jah. Donát elmutogatja, mi meg találgatunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Pedig az is egy jó játék, végül is kvízféleség Én nem szeretem az activity -t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Én nem szeretem az activity -t. Én meg csak a paranormal activity-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.