Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 1. Hozzászólás ideje: 2019. November 1. Szerintem nekem is jó lesz a jövő hét szombatja. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 1. Hozzászólás ideje: 2019. November 1. Ez pontosan mi? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 1. Hozzászólás ideje: 2019. November 1. Ez egy kvíz, hasonló ehhez: 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 3. Hozzászólás ideje: 2019. November 3. Na, időközben sikerült véglegesítenem a kérdéseket. 14+1 kérdés lesz, de majd az időtől függ, hogy az az 1 kérdés fel lesz-e téve. A TPM -ből több kérdés van, a többi filmből 1-2, illetve lesz 1, ami érinti az egyik animációs sorozatot, továbbá lesz 2-3 kérdés, amely inkább a háttértudásra megy rá. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Sajnos nekem úgy tűnik nem lesz jó, de megpróbálok ideérni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Semmi baj, ha nem tudsz résztvenni, max. egy emberrel kevesebb. Az eddigiekhez hasonlóan ez is este nyolckor lesz. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Van még valaki, aki szombat este ráérne egy játékra? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. (szerkesztve) Szia @Ody Mandrell egy apró kérésem lenne: létretudsz hozni egy "SW kvízjáték" nevű topikot a holnapi játékra? Szerkesztve: 2019. November 8. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Csak ennyi? Semmi elnevezés? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Szia @Ody Mandrell egy apró kérésem lenne: létretudsz hozni egy "SW kvízjáték" nevű topikot a holnapi játékra? Bence, nem gondoltál arra, hogy elhalasszuk még egy héttel a játékot? Velem együtt 4 játékos maradt, ami soványka mezőny. Talán jobb lenne a sok munkával megkreált kérdéseidet nagyobb versenybe felhasználni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Kicsit nőtt az esélye annak, hogy holnap tudok jönni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. 34 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Csak ennyi? Semmi elnevezés? Na mindjárt kiötlök valamit gyorsan. "A SW kvízjáték elkalauzol benneteket a réges-régi Galaxis ismert eseményeihez. Múlt, jelen és jövő ismerete mind szükséges, hogy végül a legjobb győzzön ebben a játékban." 12 perccel korábban, Pildi írta: Bence, nem gondoltál arra, hogy elhalasszuk még egy héttel a játékot? Velem együtt 4 játékos maradt, ami soványka mezőny. Talán jobb lenne a sok munkával megkreált kérdéseidet nagyobb versenybe felhasználni. Gondolkodtam ma rajta, pedig tegnap még írtam is, hogy van-e valaki, aki szeretne csatlakozni. Lehet ritkán tévednek ide az emberek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Lehet, hogy ennek is szalagcím kellene, mint a Winter Madnessnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Aki játszani szeretne az írja be ide konkrétan a szándékát! Köszönjük! Egy nap alatt tán csak belépnek ide. De persze az is lehet, hogy nem akarnak játszani. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Én szeretnék játszani holnap, de az is jó, ha jövő héten lesz mégis. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Meglátjuk, hogy ki téved még ide holnap estig. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Na mindjárt kiötlök valamit gyorsan. "A SW kvízjáték elkalauzol benneteket a réges-régi Galaxis ismert eseményeihez. Múlt, jelen és jövő ismerete mind szükséges, hogy végül a legjobb győzzön ebben a játékban." Gondolkodtam ma rajta, pedig tegnap még írtam is, hogy van-e valaki, aki szeretne csatlakozni. Lehet ritkán tévednek ide az emberek. Köszi ez jó lesz! De a címre nem akarsz valami ötletesebbet? Ennyi elég, hogy SW kvízjáték? Nekem ok, ha neked jó. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Köszi ez jó lesz! De a címre nem akarsz valami ötletesebbet? Ennyi elég, hogy SW kvízjáték? Nekem ok, ha neked jó. Hmm, igazad lehet. Akkor legyen Szombat esti kvíz Round 2. Ha megfelel neked, nekem is. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Na gyorsan csekkoltam mindent a kérdéseknél. 15 kérdés, véglegesítve, kategóriákként elkülönítve. Remek kérdéseket raktam össze, remélem most nem lesz olyan kérdés, amely a tavalyi Canto Bight/fénykardos kérdésekre fog hasonlítani. Mindennek utánanéztem, lesznek rafkó kérdések, de nem lehetetlenek. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Ráérek este nyolckor, bár úgy látom elég gyér az érdeklődés. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ráérek este nyolckor, bár úgy látom elég gyér az érdeklődés. Szuper. Ennek örülök. Iqvire ráírtam privibe, mert nem láttam, hogy írta volna, hogy részt vesz, csak azt, hogy mi is ez az egész. Amúgy igen, pedig azt hittem, hogy a veteránok némelyike (Donát, Dzséjt, de vehetjük ide Yodát is) betoppan. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hát igen, rajtunk kettőnkön kívül más még nem jelzett vissza, hogy biztos jön. Ha Rog, Adrián és Sky nem lesz itt 8-kor, akkor azt javaslom, halasszunk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Szerintem is érdemes akkor halasztani. Négy-öt embernek kár ellőni ezt a patront. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Na igen, ti voltatok azok, akik tutira jelezték nekem, hogy ma jönnétek. Bár igaz, Ody-nak képlékeny volt a dolog egy ideig. A többiek is írták, hogy jó az eheti játék. Meglátjuk, ha 8 -ig befutnak, akkor mehet a dolog - alapból a WM -en óriási a részvétel, fura hogy a 19 -es topik alatt nem figyelték néhányan a Kantin topikot is. Na mind1. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Sajnos benne van, hogy egy ilyen hosszabb játékra nem akarnak leragadni. Meghirdetjük majd a különböző csatornákon ha ma nem jön össze. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Bence, ne keseredj el, ha most nem jön össze. Lesz még jobb alkalom erre, biztos vagyok benne. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. (szerkesztve) 5 perccel korábban, Pildi írta: Bence, ne keseredj el, ha most nem jön össze. Nem haragszom, egyáltalán nem. 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Sajnos benne van, hogy egy ilyen hosszabb játékra nem akarnak leragadni. Meghirdetjük majd a különböző csatornákon ha ma nem jön össze. Igaz, bár ahogy nézem egy ideje alapból stagnál eme kvíztopik. Az utóbbi 5 évben volt össz-vissz 3 db játék. Sajna az emberek ideje a fórumon is megváltozott, ahogy néztem. Na semmi baj, ha ma nem, akkor majd egy másik időpontban. Szerkesztve: 2019. November 9. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Sajnos ez így van. Amúgy is rohanós a világ, nehogy már megálljunk pár órára ugyebár... Ne csüggedj, promózzuk, úgy is kell ez a játék a TROS előtt. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Én korábban nem jeleztem, de amúgy érdekelne, bár már nagyon régen vettem részt fórumos kvízben... 2 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Részemről is aktuális a dolog. Remélem, azért leszünk páran. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.