Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Remek. Eddig ha jól számolom, akkor 5 embernél járunk. :) Adriánra privibe írtam meg itt is megemlítettem. Remélem veszi az adást. :D

Hozzászólás ideje:

Köszönöm a vezénylést @Bence1997, jó volt játszani. Néhányszor tényleg csak egy másodpercen múlott volna a pont. A következőre állíthatok össze kérdéseket?

Hozzászólás ideje:

@Bence1997 köszi szépen itt is játékot! :) Kár volt aggódni a részvétel miatt, voltunk elegen, még többen is jöttek, mint ahányan előre jelezték, kellően izgalmas volt így játszani. Viszont legközelebb biztos nem telefonról leszek. :D

@Iqvi, persze, bárki lehet játékmester. :) Nagyon jó, hogy újra aktívvá válik ez a szekció!

De az biztos, hogy régebben sokkal egyszerűbb volt játszani, hiszen csak 6 film és 1 sorozat volt terítéken (+ a CW, ami talán csak egy kvízben szerepelt). Most bezzeg már 10 (nemsokára 11) film és 3 (nemsokára 4) sorozat (CW nélkül) a választék. :hehe: Ennél plasztikusabban szerintem semmi nem mutatja, mit hozott a Disney éra. :)

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, Iqvi írta:

@Pildi Csak a mozgóképes alkotásokból lehet válogatni, vagy érnek a mas médiumok is?

Könyvekből és képregényekből is lehet, csak akkor ezt előre tisztázni kell, és tudomásul kell venni, hogy ez lecsökkenti a potenciális versenyzők számát, mert rengeteg könyv van, amit nem teljeskörűen olvasott mindenki (én pl. képregényeket egyáltalán nem olvasok). 

De ezt csak mint egy szempontot írom, lehetséges, hogy akár a képregények kategóriában is összejöhetne egy jó kis versenyző csapat. Csak ezt érdemes előre felmérni. Szóval hajrá! :)

Meg még egy észrevétel: lehet, hogy célszerű lenne a Winter Madness utánra időzíteni, mert most a főoldalon csak az látszik aktívnak ebben a szekcióban, mert az kiemelt esemény, így Kantin aktivizálódására csak úgy lehet felfigyelni, ha az olvasatlan topikok oldalárol indulok, a főoldalon elnyomja a WM.

Hozzászólás ideje:

Rendben, akkor fel kell mérni, hogy ki milyen médiumot részesít előnyben, és azalapján majd csinálok kérdéseket. Valamikor. A madness után.

Hozzászólás ideje:

Én csakis mozgóképes párti vagyok mert könyves és képregényes cuccokat nem szoktam elővenni.

Hozzászólás ideje:

Visszaolvasva jó kis kvíz lehetett, sajnos most nem volt alkalmas az időpont :) na majd legközelebb ;)

Látom hiányoltatok a Snoke-os kérdésnél :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.