Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Csak gratulálni tudok a gyereknek. :D

6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Sajnos én dolgoztam tegnap, aztán meg program jött közbe. Igyekszem majd itt lenni legközelebb.

Rendben, én meg házit csináltam és kicsit ideges lettem, amiért elég lassan haladtam vele - mondjuk ez főleg a gép hibája, ma intézkedtem :D - de majd egyszer összefog jönni. Remélhetőleg a Mandi szavazás előtt. :)

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Sziasztok fiúk és lányok!

Egy újfajta játékot találtam ki, amely mókás lehet majd számotokra. A játék neve: Star Wars Google Style. :D A játék célja roppant egyszerű: különböző SW fogalmakat kell kitalálni (nevek, helyszínek, tárgyak, stb.) de úgy, hogy ezeknek a fogalmaknak a leírását kapjátok meg eltorzult kivitelben. Tudjuk, hogy a Google fordító csodákra képes, pláne, ha valamilyen szöveget több nyelven keresztül fordítunk és végül visszafejtsük. :lol:

Kb. 10 fogalom lesz, már a nagyját megcsináltam. Kinek lenne kedve csatlakozni? Időpontnak a jövő vasárnapot céloztam be, de ezen még bőven kalkulálhatunk. :)

Hozzászólás ideje:

Benne vagyok! :D ilyesmit játszottam már dalszöveg-felismerissel (ott a magyar szöveg angolra lett fordítva google fordítóval, majd angolról vissza magyarra, szintén Google fordítóval), az is nagy móka volt

Hozzászólás ideje:

Igen, az ilyesfajtákat én is szeretem. Meg ugye itt a fórumon is eljátszottunk ezzel, amikor a filmek nyitószövegeit fordítottuk. :lol:

Amúgy, hogy szemléltessem, eddig milyen remekművek jöttek össze - kettőt mutatok, ezeket amúgy se tervezem a játékra.

Az első rövid, mivel a fogalom leírásának nem írtam semmit, csak azt: fogatverseny. Ezt az angol dentist competition -ként fordította. De amikor több nyelven keresztül visszamentem a magyarra a következő lett:

Eredeti szöveg: Fogatverseny.

GF szöveg: A szőnyeg az.

:lol2:

A másik hosszabb, a megoldás itt Grogu lenne, de valami teljesen más irányba ment el ez a dolog.

Eredeti szöveg: Kicsi, zöld és rengeteg ételt eszik, miközben az Erőt használja, hogy megvédje apját.

GF szöveg: A mikró kicsi, mert nekem sok van, és úgy használom, ahogyan például védem d éter

:?:D:lol:

Hozzászólás ideje:

Semmi baj. Nem is akarom sokáig húzni. Egy rövid, de vicces játék lesz. Időtartamként kb. 1 óra lesz. Ha minden jól megy itthon, akkor lehet már 7 kor elkezdhetjük a kvízt. :)

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Basszus Bence ne haragudj, de nekem is belőttek egy koktélt estrére. :( Szégyenlem magam!

Nem kell szégyenkezni. Semmi baj, majd máskor összejön. :)

Hozzászólás ideje:
33 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nem, ez már a sokadik. :( Mea culpa. 

Reménykedek a következőn te is ott leszel. Próbálom majd úgy összehozni. :)

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Bence1997 írta:

@Yoda József, @RacerX, @Iqvi: észrevételek a játék során, tippek a következő Google Style játék egyszerűbb kivitelezésében? :)

Annyi, hogy a pontos szabályokat legközelebb az első kérdés előtt tisztázzuk :) gondolok itt arra, hogy ki hányszor tippelhet, stb...

Hozzászólás ideje:

Én is ezekre gondoltam. Vagy esetleg lehetnek témakörök még. Idézet, helyszín, fogalom, tárgy, személy... stb.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Iqvi írta:

Valakinek lenne kedve egy újabb Kánon használd a tudásod kvízhez?:hmm:

Már van is egy jelentkező. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.