Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. (szerkesztve) Itt lehet beszélni az ep7-ről, trailerekről, interjúkról, hivatalos képekről, újságcikkekről - de szigorúan spoilermentesen. Spoileres infót legfeljebb spoiler tag mögé rejtve szabad, de lehetőség szerint ettől is tartózkodjunk. Szerkesztve: 2018. Február 1. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Kíváncsi vagyok mikor tűnik fel itt az első user, akinek elég volt a spoilerekből. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. 1 user kevés lesz, ha csak nem magában akar beszélni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Kérdezhet és mi válaszolunk neki spoiler nélkül. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Én valószínűleg előbb-utóbb átváltok erre a topicra. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Szerintem nem kell aggódni, a topiknak lesz létjogosultsága, főleg mikor már özönlenek a képek, infók, videók stb. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Én valószínűleg előbb-utóbb átváltok erre a topicra. Dettó, bár inkább utóbb szerintem. Amint az amcsi premier után (és amely országokban világpremier lesz) kiszivárognak a különböző kamerás felvételek, és komplett filmes beszámolók, ebbe a topikba fogok menekülni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Lehet, hogy egyszer csak én is átszivárgok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Én az EPII -nél már eljátszottam ezt. A lényeg, hogy maradjon spoileres moderátor. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Kathleen Kennedy: Még 3 hétig tart a forgatás. Speaking at the opening ceremony, Kathleen Kennedy, president of Lucasfilms and a producer on Star Wars VII, said it was “quite remarkable standing here within three weeks of finishing filming on Star Wars episode VII http://www.theguardian.com/film/2014/oct/15/industrial-light-magic-uk-studio-star-wars-film Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Kíváncsi vagyok mikor tűnik fel itt az első user, akinek elég volt a spoilerekből. Sanszos, hogy jövök majd ide, mert már most csömöröm van a sok spoilertől, mert amúgy is korán van még és lehet a fele kamu, amiket meg mi hozzákombinálunk, annál csak valami jobb sülhet ki valójában. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Nyugitan jöhetsz ide, itt is lehet dumálni az ismert és hivatalos infókról. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. (szerkesztve) Nyugitan jöhetsz ide, itt is lehet dumálni az ismert és hivatalos infókról. Évek elmúltával is van meglepetés. Azt hittem a "spoiler" a szűz szándékú filmnézőket védi. Ha valamit hivatalosan bejelentenek, akkor abba itt simán belefuthatok, legyen szó akár a történetről? Szerkesztve: 2014. Október 18. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Nem futhatsz bele mert a hivatalos infókat is spoiler gomb mögé kell tenni. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Igen én is inkább ezt olvasom, bár nagyon szívesen tudnék is róla pár dolgot, de amikor láttam a most kiszivárgott concept artokat akkor azt mondtam hogy eddig és ne tovább. Sajna a SW.hu és az itteni közösség miatt, idézőjelesen persze, az EP3ra is úgy ültem be, hogy szinte már mindent tudni lehetett. (nyilván senki nem tartott pisztolyt a fejemhoz, hogy megnézzem őket ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Amennyiben megnyugtat, el fog jönni az a pillanat amikor én is ide fogok áttérni. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Amennyiben megnyugtat, el fog jönni az a pillanat amikor én is ide fogok áttérni. Mostantól nyugodtan alszom Ody! Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Azért remélem, a spoileres topikban is fog rajtam kívül maradni valaki... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. A döntő többség maradni fog ne aggódj. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 31. Hozzászólás ideje: 2014. Október 31. A filmben mindössze csak egy akciójelenetnél forgatott J.J. IMAX kamerával. http://www.slashfilm.com/star-wars-episode-vii-imax/ Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Ilyen levelet kapnak a stábtagok a forgatás végére Last day on set for some friends today! #StarWarsEpisodeVII #StarWars Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. (szerkesztve) Fontos pillanathoz érkeztünk... Bő 10 év elteltével után ismét egy Star Wars film forgatása ért véget... Hihetetlen még mindig.. Ma éjszaka Londonban EPVII wrap party-t tartanak J.J.-ék, a színészek, stábtagok és kollégák... Off to the Star Wars Episode VII wrap party tonight (can't find a smug smilie icon). November 1, 2014 #ShoutAbout at Star Wars wrap party tonight. WOW sums this up. Top secret location. Pictures post event.. (Obviously) #eventprofs Rob may be at the Starwars wrap party but I'm watching Back to the Future in my sweatpants so I'm really not jealous or anything... https://twitter.com/workitleigh/status/528647240798466048 Szerkesztve: 2014. November 1. - JakeSully Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Azért remélem, a spoileres topikban is fog rajtam kívül maradni valaki... Én sokszor próbáltam már spoiler mentesen élni, de mindig csúfos kudarc lett a vége, nekem a spoilerek életelemeim így én is ott rontom majd a levegőt a premierig. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. November 7. Hozzászólás ideje: 2014. November 7. Pár netes reakció a film címére. Amúgy hahóóóó van itt valaki???? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. November 7. Hozzászólás ideje: 2014. November 7. Vagyok A cím kb. olyan, mint az eddigiek, ami pozitív, mert látszik a folytonosság. Viszont sokatmondónak tűnik, hogy először szerepel az Erő a címben. És majd akkor derül ki, hogy jó választás volt-e, amikor láttuk hozzá a filmet Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 10. Hozzászólás ideje: 2014. November 10. (szerkesztve) Christopher Nolan on directing Star Wars You mentioned Star Wars, and J.J. Abrams's Star Wars: The Force Awakens is coming out. Were you interested in directing that film? And were you approached? I’m pretty excited to see what J.J. is going to do with that. I’m excited to see that he’s shooting on film and actually built the Millennium Falcon. As far as whether or not I would have ever done it, the truth is I think I’d be afraid to touch it! He’s boldly going where he went before in Star Trek, and it takes colossal balls. I’m a lot more comfortable trying to do my own thing than carrying the weight and expectation of the entire world—particularly 40-somethings like me who live and die with each new bit of information about Star Wars. But I’m very excited to see what he does. forrás.. Él hal minden egyes új információért Nolan is. Jó ezt hallani Szerkesztve: 2014. November 10. - JakeSully Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 12. Hozzászólás ideje: 2014. November 12. Kerek 400 nap van hátra a premierig. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Hozzászólás ideje: 2014. November 18. (szerkesztve) J.J. Abrams first assissant director-a Tommy Gormley-t díjazták, és beszélt egy kicsit a TFA-ról -Szuper hájper titokzatos a történet, így nem beszélhet róla ( kérdés, hogy az a sok kém akkor mit piszmog itt) - J.J. valami merőben mást, elképesztően különlegeset hozott össze, ugyanakkor mégis tisztelgés az original trilógia előtt. Szerkesztve: 2014. November 18. - JakeSully Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 20. Hozzászólás ideje: 2014. November 20. "mégis tisztelgés az original trilógia előtt" Ilyen sorok helyett jobban szeretnék olyat olvasni, hogy mégis tisztelgés mindkét trilógia előtt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.