Jump to content

EPVII spoilermentes topic

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Nem árválkodsz, én is most csak a trailer erejéig néztem be oda, akkor is csak átfutottam a postokat, szóval nem kerültem sokkal közelebb a spoileres léthez. Most viszont már újra visszatérek a spoilermentes létbe. :)

Igaz az, hogy kiszivárgott a film sztorija? Mert egy ismerősöm azt mondta, meg hogy még Indexen is kint volt. Én nem láttam és nem is hallottam ezt, és mivel nem nézek be a spoileres topicba, gondoltam megkérdezem. És hogy ott már annak a kibeszélése megy é? :D

Szerintem még jó pár ilyen sztori, illetve szinopszis "kiszivárog" amíg meg nem jelenik a film, szerintem nem érdemes foglalkozni velük, ezt az indexeset sem néztem meg noha nem azért, mert spoiler lenne, hanem 100%ig biztos voltam, hogy kamu. Jobban vigyáznak arra storyra, mint magára az angol királynőre, a stáb nagy részét élve falazták be a Disney kastély alagsorába :lol: .

Edited by Darth Cupsy

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hát én még nem ízlelgetem, mert nem biztos, hogy finom lesz.

Ugyan, ez rossz hozzáállás. :) Még ténlyeg bármi lehet, még akkor is ha az eddigiek alapján még nem is tetszett neked. :) Aztán lehet csak neked fog tetszeni nekünk meg nem, akik várjuk mint a messiást. :D

Tényleg lehet bármi, mert vagy hatalmas siker lesz, vagy pedig nagy bukás. Utóbbira persze kevés esélyt látok, mert nagyon is odateszik magukat a készítõk, de sajnos az elvárások is ugyanolyan nagyok. Én úgy gondolom, hogy eddigiek alapján hihetetlenül jó lesz, de én meg nem akarok elõre inni a medve bõrére, mert egy ici-pici félsz azért csak van bennem. :)

Edited by Sinistra

Ugyan, ez rossz hozzáállás. :) Még ténlyeg bármi lehet, még akkor is ha az eddigiek alapján még nem is tetszett neked. :) Aztán lehet csak neked fog tetszeni nekünk meg nem, akik várjuk mint a messiást. :D

Már több, mint két éve eltelt az új film bejelentése óta, és egy ijesztő dolog történt velem. Nincs meg bennem az a parázs, az a szikra, amely eddig az új filmek várakozásánál megvolt. Még az előzetes sem tudta visszahozni ezt az érzést. Pár jelenetnél már parázslott a lelkesedés, de az sem volt olyan, mint régen. :(

Talán mert nagyon félsz a buktától, és nem akarod beleélni magad? ;) Hidd el, ha kijön egyre több trailer, egyre biztosabb leszel abban, hogy rendben lesz a film, és elkap a hype. Vagy nem. :)

Nem tudom. A SW könyveknél még megvan a régi szikra. Az új filmeknél már nem tudom mi van velem. Ezért mondtam, hogy ijesztő.

Hatalmas a titkolózás a film körül, az előzetesbe is csak nagyon minimális infók raktak be, ami nem sok mindenre enged következtetni. Nem tudjuk mi lesz, hogy hová fejlődnek a dolgok, ezért félünk, hogy nehogy valami nagy baromság vagy rókabőr legyen belőle. Féltjük a sagát, amely művészien lett lezárva, és most félünk, hogy mégis mit akarnak vele kezdeni. Így nehéz ugyanolyan kellemes bizsergéssel várni az új filmet, mint a prequel esetében, amely gyakorlatilag az első pertől egy nyitott könyv volt - ami gyakorlatilag borítékolta a hibáit is.