Darth Cupsy Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Állítólag a Hobbit 3 előtt lesz először látható az első trailer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Az jó lenne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 De utálom hogy mindig csak a spoileres topic megy, és mindenki tud, tudhat mindent...én meg árválkodom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 De utálom hogy mindig csak a spoileres topic megy, és mindenki tud, tudhat mindent...én meg árválkodom... Hát a spoilermentes lét ilyen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 Nem árválkodsz, én is most csak a trailer erejéig néztem be oda, akkor is csak átfutottam a postokat, szóval nem kerültem sokkal közelebb a spoileres léthez. Most viszont már újra visszatérek a spoilermentes létbe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Hát a spoilermentes lét ilyen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Állítólag a Hobbit 3 előtt lesz először látható az első trailer. Erdekes,hogy egy evvel a premier elott mar ilyenek mennek.Miert nem jon nyaron a film?! :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Igaz az, hogy kiszivárgott a film sztorija? Mert egy ismerősöm azt mondta, meg hogy még Indexen is kint volt. Én nem láttam és nem is hallottam ezt, és mivel nem nézek be a spoileres topicba, gondoltam megkérdezem. És hogy ott már annak a kibeszélése megy é? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Állítólag egy kamu sztorit vettek át, szóval elvileg nem szivárgott ki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Állítólag egy kamu sztorit vettek át, szóval elvileg nem szivárgott ki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 (edited ) Szerintem még jó pár ilyen sztori, illetve szinopszis "kiszivárog" amíg meg nem jelenik a film, szerintem nem érdemes foglalkozni velük, ezt az indexeset sem néztem meg noha nem azért, mert spoiler lenne, hanem 100%ig biztos voltam, hogy kamu. Jobban vigyáznak arra storyra, mint magára az angol királynőre, a stáb nagy részét élve falazták be a Disney kastély alagsorába . Edited December 6, 2014 by Darth Cupsy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Egyébként én se olvastam el, a többiek írták, hogy ugyanaz volt amiről korábban már beszéltek a másik topikban és kiderült az írójáról, hogy nem mond igazat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikiwan Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Na vajon mi lesz pontosan egy év múlva? 40 milliós kérdés. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 18, 2014 Author Share Posted December 18, 2014 Péntek lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Egy év múlva ilyenkor egész nap izgatott leszek és alig fogok tudni egy helyben maradni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Egy év múlva az ideihez hasonlóan bolondokháza a munkahelyen, ráadásnak jövőre a csütörtöki napra szabit szeretnék majd kibulizni magamnak A közvetlen kolléganőmmel már beszéltem ez ügyben Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Jövő ilyenkor én is szabin leszek ma és holnap, az biztos. És hogy szokjam az érzést, én már idén is kiveszem a holnapot szabinak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Jajj embörök embörök. Nem kell már sokat aludni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikiwan Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Jajj embörök embörök. Nem kell már sokat aludni. Pontosan 363-at. Nagyon sok még az. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Pontosan 363-at. Nagyon sok még az. Hipp hopp elmegy ez az év. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikiwan Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Idén új Star Wars film érkezik a mozikba. Ízlelgessük egy kicsit ezt a mondatot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Idén új Star Wars film érkezik a mozikba. Ízlelgessük egy kicsit ezt a mondatot Hát jó íze van, most mit mondjak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Hamm nyamm nyamm! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Hát én még nem ízlelgetem, mert nem biztos, hogy finom lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Hát én még nem ízlelgetem, mert nem biztos, hogy finom lesz. Ugyan, ez rossz hozzáállás. Még ténlyeg bármi lehet, még akkor is ha az eddigiek alapján még nem is tetszett neked. Aztán lehet csak neked fog tetszeni nekünk meg nem, akik várjuk mint a messiást. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 (edited ) Tényleg lehet bármi, mert vagy hatalmas siker lesz, vagy pedig nagy bukás. Utóbbira persze kevés esélyt látok, mert nagyon is odateszik magukat a készítõk, de sajnos az elvárások is ugyanolyan nagyok. Én úgy gondolom, hogy eddigiek alapján hihetetlenül jó lesz, de én meg nem akarok elõre inni a medve bõrére, mert egy ici-pici félsz azért csak van bennem. Edited January 4, 2015 by Sinistra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Ugyan, ez rossz hozzáállás. Még ténlyeg bármi lehet, még akkor is ha az eddigiek alapján még nem is tetszett neked. Aztán lehet csak neked fog tetszeni nekünk meg nem, akik várjuk mint a messiást. Már több, mint két éve eltelt az új film bejelentése óta, és egy ijesztő dolog történt velem. Nincs meg bennem az a parázs, az a szikra, amely eddig az új filmek várakozásánál megvolt. Még az előzetes sem tudta visszahozni ezt az érzést. Pár jelenetnél már parázslott a lelkesedés, de az sem volt olyan, mint régen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Talán mert nagyon félsz a buktától, és nem akarod beleélni magad? Hidd el, ha kijön egyre több trailer, egyre biztosabb leszel abban, hogy rendben lesz a film, és elkap a hype. Vagy nem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Talán mert nagyon félsz a buktától, és nem akarod beleélni magad? Hidd el, ha kijön egyre több trailer, egyre biztosabb leszel abban, hogy rendben lesz a film, és elkap a hype. Vagy nem. Nem tudom. A SW könyveknél még megvan a régi szikra. Az új filmeknél már nem tudom mi van velem. Ezért mondtam, hogy ijesztő. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikiwan Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Hatalmas a titkolózás a film körül, az előzetesbe is csak nagyon minimális infók raktak be, ami nem sok mindenre enged következtetni. Nem tudjuk mi lesz, hogy hová fejlődnek a dolgok, ezért félünk, hogy nehogy valami nagy baromság vagy rókabőr legyen belőle. Féltjük a sagát, amely művészien lett lezárva, és most félünk, hogy mégis mit akarnak vele kezdeni. Így nehéz ugyanolyan kellemes bizsergéssel várni az új filmet, mint a prequel esetében, amely gyakorlatilag az első pertől egy nyitott könyv volt - ami gyakorlatilag borítékolta a hibáit is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts