Bomarr Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Ez elvileg kifejezetten a D23-ra készült tehát lehet hogy máshol nem fogjuk látni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 A pasi stílusa se tetszik annyira meg a kompozíció se. Mármint rengeteg jó posztert csinált már de ez valahogy nem azokhoz tartozik. Örülök hogy jött ki valami, és persze nézem és csodálom majd még egy jó ideig, de azért nem estem hasra tőle. Daisy és Kylo Ren jól néznek ki rajta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakeSully Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Egyelőre úgy néz ki, hogy 124 perces lesz a film. Pont jó vagy nem elég hosszú? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Örülnék ha ennyi lenne. Nem szeretem ha egy újranézéshez külön át kell rendezni a napi programot, plusz azt vettem észre, hogy a túl hosszú filmeket az újrák alkalmával könnyű megunni. Gyűrűk Urát nagyon szeretem de évek óta képtelen vagyok újranézni. 30 perc után lekapcsolom. Két óra nagyon is rendben van. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Örülnék ha ennyi lenne. Nem szeretem ha egy újranézéshez külön át kell rendezni a napi programot, plusz azt vettem észre, hogy a túl hosszú filmeket az újrák alkalmával könnyű megunni. Gyűrűk Urát nagyon szeretem de évek óta képtelen vagyok újranézni. 30 perc után lekapcsolom. Két óra nagyon is rendben van. Szerintem tökéletes. Itthonra is, moziban is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsi80 Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Egyelőre úgy néz ki, hogy 124 perces lesz a film. Pont jó vagy nem elég hosszú? Ahhoz képest, nem tűnik elég hosszúnak, hogy 30 év fog eltelni, de ha az Új reményre vagy a Birodalom visszavágra gondol az ember filmhosszúság szempontjából, akkor pont jó. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Lehetne egy picivel hosszabb is. De lehet, hogy ez is elé lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 A plakát illik az eddigi marketingbe... Finn, Rey, Kylo és akiknek az kell, egy öreg Han.. 4 szereplős minimalista kompozíció, nagyot csalódtam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Közben hivatalosan is meglett erősitve, hogy ez nem hivatalos plakát. Csak az expo-ra készült. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Nem vigasztal. A filmhez készült, és gyenge, ráadásul kiderül, hogy Boyega az új Jedink.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Amilyen csúnya poszter készült például a 3D bemutatóhoz ahhoz képest ez legalább elmegy. Azt meg hogy Boyega kardozni is fog kb. egy éve tudjuk mikor kikerültek a látványtervek. Amivel nem látom be mi a probléma lévén a karakterről jószerivel semmit nem tudunk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Nemtudom..én nem vettem készpénznek. Láttam egy concept artot, amin sötétben nem lehet kivenni, hogy ki fog egy kék kardot, és láttam a comic con féle karaterfestményt, ahol a zsebében van. Hasbro berkekben sem tartozéka egyelőre. Ennyiből még reménykedtem, hogy nem lesz jedi. Most már nehezebben teszem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Miért ne lehetne Jedi? Nem is értem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Csak most látom, hogy már be lett rakva a poszter. Bennem valahogy spoileres hatást keltett, ezért is kerestem ott. Viszont lassan jöhetne egy hivatalos verzió is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Szerintem a bővebb spoilereket ne itt vitassuk meg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsi80 Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 A D23 expón készítettek riportot az új szereplőkkel és J.J-vel. http://cinestar.hu/star-wars-az-ebredo-ero-uj-video-erkezett-a-foszereplokrol/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmesz Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 Na, gyerekek! Nyugtassatok meg, hogy jól döntöttem. Én nem szoktam spoilerezni. Tehát, míg más erősen olvassa a spoileres topikot, én igazán semmit nem tudok az epVII-ről. Már mint persze, láttam a teasereket meg 2-3 képet is láttam és olvastam egy-két pletykás sztorit is a neten, de ezeknek nem tulajdonítok nagy jelentőséget. Posztereket láttam, de ezekből sem tudtam meg sokat, főleg, hogy azt hiszem, csak egy hivatalos poszter van. Én szerintem jól döntöttem, hogy nem spoilerezek, mert így igazán más élmény lesz beülni az sw7-re, hogy nem igazán tudok semmit, mint hogy előtte szétspoilereztem magam. Egyszer-kétszer benéztem a spoileres topicba, de nem igazán olvasgattam ott. Így, ami a spoileres topicban van, én annak csak a 0,01%-át tudom. Amióta a Rebels 2. évadának első részéről írt részletes tartalmát elolvastam, azóta kerülök mimdem spoilerrel történő dolgot. Akkor jó ötletnek tűnt elolvasnom, aztán amikor láttam a részt, megbántam. Így azóta kerülök mimden spoilert. Szóval csak azt szerettem volna veletek megosztani, hogy lesz közületek egy ember, aki úgy fogja látni az ep7-et, hogy elötte nem igazán spoilerezett. Természetesen, ha esetleg jönne ki újra teaser akkor azt megnézem. Szóval nyugtassatok meg, hogy jól teszem, hogy nem spoilerezek. Remélem tartom magam továbbra is így. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 Megnyugtatlak, hogy spoileres vagy. Amit írtál az teljesen arra mutat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmesz Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 Megnyugtatlak, hogy spoileres vagy. Amit írtál az teljesen arra mutat. Nem nyílvánítanám annak. egy-két képet ha lát az ember az semmi. ha esetleg a poszterre gondolsz, akkor szerintem az se spoilerezés. Nincs olyan ember a fórumon (szerintem) aki a létező poszerről nem tud. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakeSully Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 (edited ) Egy ilyet akarok venni de azonnal!!! Okkééé 83 ezer forint...még egy picit várok vele... Edited September 3, 2015 by kudar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted September 3, 2015 Author Share Posted September 3, 2015 Ez besz*rás, egy ilyen nekem is kell. De jól lehetne vele hülyíteni a macskákat. Ez a BB-8 le fogja alázni R2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulcrum Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Millennium Falcon Drone https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xpf1/v/t42.1790-2/11965008_10153571254769705_989801226_n.mp4?efg=eyJybHIiOjM5NiwicmxhIjo1MTJ9&rl=396&vabr=220&oh=9af10faf1ca4c2e6b8d7f78efb11a583&oe=55E9F91A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Állati jó!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulcrum Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Star Wars X-Wing: Az ébredő Erő - nemsokára magyarul is játszhatjuk. Szeptember végén, de legkésőbb október elején a magyar boltok polcain is ott lesz. Ára:11 999 Ft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted September 4, 2015 Author Share Posted September 4, 2015 Gyönyörűek ezek az új/régi X-szárnyúak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Kell nekem egy ilyen X-szárnyú figura De a játék is biztos jó szórakozás lehet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikiwan Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Hatalmas like a képekért Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Reytől ez már harci póz! Mit tud ez a "bot"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts