Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

:D:D:D

Kire is szavaztam volna, mint a Dark Lord of the Sith-re. A fickó már az ep6-ban is mesterien játszotta Palpatine-t ("So be it... Jedi."), ám az ep1 ("Wipe them out... all of them"), ep2 ("I love democracy. I love Republic.") és ep3 ("Are you threatening me, Master Jedi?") után minden kétséget kizáróan ő a legjobb.

Persze Christopher Lee és Sir Alec Guiness nem sokkal törpülnek el mellette.

Másodikként mégis Temuerra Morrisont jeöltem meg, aki hátborzongatóan alakítja a fejvadászt ("Always the pleasure to meet a Jedi").

Hozzászólás ideje:

Legjobb férfi főszereplő

Ewan McGregor (EP1-3)

Személyszerint anno nagyon örültem annak, hogy Obi-Wan szerepére a tehetséges és nagyon szimpatikus skót színészt kérték fel. A Saga lezárása után elmondhatjuk, telitalálat volt! Idővel egyre jobban ráérzett a szerepére, és mint minden más, az EPIII-ban ő is zseniálisat alkot. Méltó "utóda" az Alec Guiness által játszott figurának, melyet sikerült sokkal mélyebb tartalommal megtöltenie. Harrison Ford-al versengtek a győzelemért, de úgy isten-igazából még ő sem tudta megszorítani.

Hozzászólás ideje:
Haydent ne máááár :D

Nem azt mondtam h neki szurkolok, de szerintem Ő kapja a második legtöbb szavazatot :D

Hozzászólás ideje:
Legjobb férfi főszereplő

Ewan McGregor (EP1-3)

Személyszerint anno nagyon örültem annak, hogy Obi-Wan szerepére a tehetséges és nagyon szimpatikus skót színészt kérték fel. A Saga lezárása után elmondhatjuk, telitalálat volt! Idővel egyre jobban ráérzett a szerepére, és mint minden más, az EPIII-ban ő is zseniálisat alkot. Méltó "utóda" az Alec Guiness által játszott figurának, melyet sikerült sokkal mélyebb tartalommal megtöltenie. Harrison Ford-al versengtek a győzelemért, de úgy isten-igazából még ő sem tudta megszorítani.

Király :D

Hozzászólás ideje:

McGregor kapta a 6 pontot tőlem, úgyhogy :D:D:D

Amit az ep3-ban művel, az hatalmas. Többet nem is mondok róla, Ody már elmondta, amit akartam.

Liam Neeson, a második jelöltem, hanyadik lett? A Best of Jedi!

Hozzászólás ideje:
Legjobb férfi főszereplő

Ewan McGregor (EP1-3)

Remek! :D

Mondjuk én Liam-ot raktam előre, mert számomra ő az egyik legikonikusabb (milyen jó már a nosztalgia-elözetesben mikor őt mutatják a régi rendet emlitve?), de ugyanakkor Ewan a prequelek másik nagy favoritja. Az első részben még nem igazán találja magát de a másodikban miután felkerül a szakál, mintha mindig is Obi-Wan lett volna! A harmadik részben meg egyszerüen zseniális! :D

Hozzászólás ideje:
Elimerésem. A színész tényleg nem rossz, gratula neki!

tapsot azért nem kap tőlem

Most nem Obi-Wan-ról van szó, hanem a színészről Krande :D

Hozzászólás ideje:
Remek! :D

Mondjuk én Liam-ot raktam előre, mert számomra ő az egyik legikonikusabb (milyen jó már a nosztalgia-elözetesben mikor őt mutatják a régi rendet emlitve?), de ugyanakkor Ewan a prequelek másik nagy favoritja. Az első részben még nem igazán találja magát de a másodikban miután felkerül a szakál, mintha mindig is Obi-Wan lett volna! A harmadik részben meg egyszerüen zseniális! :D

Liam Neesont csak azért nem raktam első helyre, amiért Aaylát sem. Csak egy filmben volt főszereplő, míg Ewan háromban, így ő inkább főszereplő. Amúgy ott csücsül mellette a mestere (csak rakják már bele az ep3-ba :D ).

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.