Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Kire is szavaztam volna, mint a Dark Lord of the Sith-re. A fickó már az ep6-ban is mesterien játszotta Palpatine-t ("So be it... Jedi."), ám az ep1 ("Wipe them out... all of them"), ep2 ("I love democracy. I love Republic.") és ep3 ("Are you threatening me, Master Jedi?") után minden kétséget kizáróan ő a legjobb. Persze Christopher Lee és Sir Alec Guiness nem sokkal törpülnek el mellette. Másodikként mégis Temuerra Morrisont jeöltem meg, aki hátborzongatóan alakítja a fejvadászt ("Always the pleasure to meet a Jedi"). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. OFF A kiemelt jelző egy igazi Freud-i elszólás asszem De ezt vizuálisan elképzelni már Ichi the Killer... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ez már majdnem menőségi verseny. Ford vagy Mcgregor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ez már majdnem menőségi verseny. Ford vagy Mcgregor? Szerintem inkább Hayden vagy McGregor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. OFF A kiemelt jelző egy igazi Freud-i elszólás asszem OFF jaaaaj, te is megkapod a 18-as karikát ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerintem inkább Hayden vagy McGregor Haydent ne máááár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Passzolok a tippelésben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Haydent ne máááár A háromban jól alakított.Bár nem egy McGregor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb férfi főszereplő Ewan McGregor (EP1-3) Személyszerint anno nagyon örültem annak, hogy Obi-Wan szerepére a tehetséges és nagyon szimpatikus skót színészt kérték fel. A Saga lezárása után elmondhatjuk, telitalálat volt! Idővel egyre jobban ráérzett a szerepére, és mint minden más, az EPIII-ban ő is zseniálisat alkot. Méltó "utóda" az Alec Guiness által játszott figurának, melyet sikerült sokkal mélyebb tartalommal megtöltenie. Harrison Ford-al versengtek a győzelemért, de úgy isten-igazából még ő sem tudta megszorítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Haydent ne máááár Nem azt mondtam h neki szurkolok, de szerintem Ő kapja a második legtöbb szavazatot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb férfi főszereplő Ewan McGregor (EP1-3) Személyszerint anno nagyon örültem annak, hogy Obi-Wan szerepére a tehetséges és nagyon szimpatikus skót színészt kérték fel. A Saga lezárása után elmondhatjuk, telitalálat volt! Idővel egyre jobban ráérzett a szerepére, és mint minden más, az EPIII-ban ő is zseniálisat alkot. Méltó "utóda" az Alec Guiness által játszott figurának, melyet sikerült sokkal mélyebb tartalommal megtöltenie. Harrison Ford-al versengtek a győzelemért, de úgy isten-igazából még ő sem tudta megszorítani. Király Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Haydent ne máááár De máááár... "I have brought peace, justice, freedom, and security to my new Empire. " Best of... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. EZAAAAZ!!!! Egyébként nem volt olyan kategória hogy legjobb karakter? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nah ez a beszéd! EWAN gratula! Ki kapta a második legtöbbet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nem azt mondtam h neki szurkolok, de szerintem Ő kapja a második legtöbb szavazatot Harmadik lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Elimerésem. A színész tényleg nem rossz, gratula neki! tapsot azért nem kap tőlem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nah ez a beszéd! EWAN gratula! Ki kapta a második legtöbbet? Írta Ody, hogy Ford. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. McGregor kapta a 6 pontot tőlem, úgyhogy Amit az ep3-ban művel, az hatalmas. Többet nem is mondok róla, Ody már elmondta, amit akartam. Liam Neeson, a második jelöltem, hanyadik lett? A Best of Jedi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb férfi főszereplő Ewan McGregor (EP1-3) Személyszerint anno nagyon örültem annak, hogy Obi-Wan szerepére a tehetséges és nagyon szimpatikus skót színészt kérték fel. A Saga lezárása után elmondhatjuk, telitalálat volt! Idővel egyre jobban ráérzett a szerepére, és mint minden más, az EPIII-ban ő is zseniálisat alkot. Méltó "utóda" az Alec Guiness által játszott figurának, melyet sikerült sokkal mélyebb tartalommal megtöltenie. Harrison Ford-al versengtek a győzelemért, de úgy isten-igazából még ő sem tudta megszorítani. Remek! Mondjuk én Liam-ot raktam előre, mert számomra ő az egyik legikonikusabb (milyen jó már a nosztalgia-elözetesben mikor őt mutatják a régi rendet emlitve?), de ugyanakkor Ewan a prequelek másik nagy favoritja. Az első részben még nem igazán találja magát de a másodikban miután felkerül a szakál, mintha mindig is Obi-Wan lett volna! A harmadik részben meg egyszerüen zseniális! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nah ez a beszéd! EWAN gratula! Ki kapta a második legtöbbet? Ford. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Azért szép volt Ewan! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Elimerésem. A színész tényleg nem rossz, gratula neki! tapsot azért nem kap tőlem Most nem Obi-Wan-ról van szó, hanem a színészről Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Most nem Obi-Wan-ról van szó, hanem a színészről Krande Azért gratulálok:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Liam Neeson, a második jelöltem, hanyadik lett? A Best of Jedi! Negyedik lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ewan első, Harrison a második! Ez így van jól! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Negyedik lett. Talán ha életben hagyták volna még egy rész erejéig... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Remek! Mondjuk én Liam-ot raktam előre, mert számomra ő az egyik legikonikusabb (milyen jó már a nosztalgia-elözetesben mikor őt mutatják a régi rendet emlitve?), de ugyanakkor Ewan a prequelek másik nagy favoritja. Az első részben még nem igazán találja magát de a másodikban miután felkerül a szakál, mintha mindig is Obi-Wan lett volna! A harmadik részben meg egyszerüen zseniális! Liam Neesont csak azért nem raktam első helyre, amiért Aaylát sem. Csak egy filmben volt főszereplő, míg Ewan háromban, így ő inkább főszereplő. Amúgy ott csücsül mellette a mestere (csak rakják már bele az ep3-ba ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. jöhetnek a forgakönyvek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Egy nagyon érdekes és fontos kategória: Legjobb Forgatókönyv EPI EPII EPIII EPIV EPV EPVI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. jöhetnek a forgakönyvek! Én már várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.