Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Igen, a II. részben a rejtélyes hangulat mindent üt.Kár.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hát sztem az EP2 már csak a romantikus dialógok miatt sem nyerhetett Szerintem már csak amiatt is nyernie kellett volna, elvégre nem könnyű összehozni egy párt olyan környezetben, ami teljesen idegen az SW filmektől és mint látható, sokaknak be sem jön. És szvsz ezt is remekül vette Lucas, bár lightosan, de hát nem romantikus filmet, hanem mesét írt. Persze lehet, sokaknak jobban tetszik a Solo féle "Szeretlek. Tudom." megoldás, de itt ez nem működött volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Elérkeztünk az est fénypontjához! Pár pillanat, és megtudjuk ki nyerte az idei 'Aranyfénykard" szavazáson a legjobb film díját (hűűű de hivatalos vagyok. ) the winner is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerintem az ep.3 nehezebb munka volt... az ep.2-nél még nyugodtan lehetett kalandozni, de az ep.3 már határok közé volt szoritva. És számtalan dolgot kellett elmesélni: jedi pusztulás, Anakin átfordulása, Birodalom megalkotása... ezek adták magukat? Semmit nem tudtunk a részletekről és mindezt megirni ugy hogy egy két órás filmben pár napot felölelő cselekményben még izgi is legyen és kalandos is és még hiányérzet se legyen? Ez a kihivás énazt mondom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Azétr a szálelvarrást is el lehetett volna rontani, ha nem Lucas csinálja... és gondolj a You were the Chosen One-ra, Darth Plagueis történetére, Grivi-Anakin szópárbajra stb... bár tény h külön kellett volna venni legjobb cselekményre és forgakönyvre... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hát itt nem lesz meglepetés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Azért nagyon szép az a harmadik hely is! Vigasztaljon, hogy lenyomta a Birodalmat! Lenyomta az ep5-öt? Akkor ki lett a második? Ep4 (mivel az a kezdet, így még nehezebben megalkotható, az nem is szomorítana el, ha az ep2 elé került)? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Egyszerűen annyi minden fenséges az EPIII-ban, hogy nem lehetett nem neki adni a hat pontot! Nálam is második a klónok (asszem ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hát itt nem lesz meglepetés. REmélem hogy nem lesz! De én is 100%ra mondanám a jelöltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Elérkeztünk az est fénypontjához! Pár pillanat, és megtudjuk ki nyerte az idei 'Aranyfénykard" szavazáson a legjobb film díját (hűűű de hivatalos vagyok. ) the winner is... Sith győzelem lesz! Utána AOTC sztem nemsokkal. A legdrámaibb film a legjobb színészekkel, a legjobb jelenetekkel, és a legjobb cgi-al.Muszály győzni. Hajrá Sithek!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Én viszont meglepetést várok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Sith győzelem lesz!Utána AOTC sztem nemsokkal. A legdrámaibb film a legjobb színészekkel, a legjobb jelenetekkel, és a legjobb cgi-al.Muszály győzni. Hajrá Sithek!!!! Sith győzelem, de szerintem a Birodalom jön utána! Vader!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Lenyomta az ep5-öt? Akkor ki lett a második? Ep4 (mivel az a kezdet, így még nehezebben megalkotható, az nem is szomorítana el, ha az ep2 elé került)? Elnéztem bocs'! Nem nyomta le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Én viszont meglepetést várok Lehet hogy a végén az ANH ballag el a díjjal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Én viszont meglepetést várok Attól függ nálad mi a meglepetés. és nálam mi az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerintem az ep.3 nehezebb munka volt... az ep.2-nél még nyugodtan lehetett kalandozni, de az ep.3 már határok közé volt szoritva. És számtalan dolgot kellett elmesélni: jedi pusztulás, Anakin átfordulása, Birodalom megalkotása... ezek adták magukat? Semmit nem tudtunk a részletekről és mindezt megirni ugy hogy egy két órás filmben pár napot felölelő cselekményben még izgi is legyen és kalandos is és még hiányérzet se legyen? Ez a kihivás énazt mondom Mi nem ismertük, de Lucas már valószínűleg bőven ismerte a cselekmény keretét és menetét. Hiszen harminc éve dolgozik rajta. És saját tapasztalatból tudom, hogy a keretek könnyítik (bár igazad van, bizonyos dolgokat nehezít, ám mégis több a könnyítés) az írást. Adva volt a kezdet és a vég, közé ékelni a sztorit már nem nehéz. Nehezebb a dolog, ha ott a kérdés, "na és akkor most merre"? Az ep2-ben ez benne van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Lehet hogy a végén az ANH ballag el a díjjal Na az aztán meglepetés lenne a javából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. The Phantom Menace Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Na az aztán meglepetés lenne a javából Hát akkor én is leesek a székről... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. The Phantom Menace :P csak viccelek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. The Phantom Menace Persze... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Elnéztem bocs'! Nem nyomta le. sebaj... szüp-szüp Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hoppá ez meglepett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. The Phantom Menace Fordított sorrendben mondod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. The Phantom Menace Hehe... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Mi nem ismertük, de Lucas már valószínűleg bőven ismerte a cselekmény keretét és menetét. Hiszen harminc éve dolgozik rajta. És saját tapasztalatból tudom, hogy a keretek könnyítik (bár igazad van, bizonyos dolgokat nehezít, ám mégis több a könnyítés) az írást. Adva volt a kezdet és a vég, közé ékelni a sztorit már nem nehéz. Nehezebb a dolog, ha ott a kérdés, "na és akkor most merre"? Az ep2-ben ez benne van. Azért gondolom amikor Lucas belefogott a '90-es években már az összes részről megvolt az a bizonyos keret Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hoppá ez meglepett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ennyire viccet azért ne nézz ki belőlünk OK? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) :P csak viccelek Ne viccelj ilyenekkel, mert szívrohamot okozol szegény yodamesternél Szerkesztve: 2006. Május 18. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.