Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Hüpp, az hogy az ehész huplinak nem kéne ott lennie, fel sem tűnt.... Ami a fémet illeti: eddig is tudtuk hogy nem a strapabírásáról híres, mert láthattuk milyen minőségű robotok készülnek belőlük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Érdeks ez engem nem lepett meg.Csak egy Jedi aki meg tudja ezt oldani akár az Erővel is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Dzséjt, ez tök jó kép, köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Hogy reagáljak a Jango Fettes történetre, én azt gondolom, hogy az EpII-ben messze Amidala a legradikálisabb szenátor, ő az, akiben hinni lehetett, ha lázadásról van szó. Csak aztán jött Anakin, és Padmé egy kicsit visszahúzódóbb lett, így elvesztette a fő szószóló szerepét a szenátusban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Jobban belegondolva igazad lehet....Bail szolidabban, de ott volt a porondon. Egyébként ettől még igaz, hogy Bail -ék alakították ki a lázadás gerincét. anakin miatt nem szóltak Padménak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. (szerkesztve) Lenne egy kérésem azokhoz, akiknek megvan VHS-en(szinkronosan). Légyszi gépeljétek be a nyitószöveget! (Azt hiszem, a DVD felirata különbözik ettől. Ha nem, akkor nem kell. ) Nekem ez van meg(spoiler mert hosszú): Nyugtalanság uralkodik a Galaktikus Szenátusban. Több ezer naprendszer nyilvánította ki szándékát, hogy kilép a Köztársaságból. A titokzatos Dooku gróf vezette szeparatista mozgalom megnehezíti a maroknyi Jedi-lovag számára a béke és a rend fenntartását a galaxisban. Amidala szenátor, Naboo volt királynője, visszatér a Galaktikus Szenátusba, hogy szavazzon a Jedi-lovagokat támogató KÖZTÁRSASÁGI HADSEREG felállításának sarkalatos kérdéséről... Szerkesztve: 2010. December 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Ez van a VHS-en is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Ez van a VHS-en is. Megnézted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megnézted? Majd holnap megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megnézted? Fejből tudom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Fejből tudom A talin majd teszteljétek le! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. A talin majd teszteljétek le! Nem leszek ott De amúgy lehet tesztelni, az ep1-2 magyar VHS-es bevezető szövegét fejből fel tudom mondani. Apám kedvenc szórakozása, ha nézi ezt a két filmet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. az ep1-2 magyar VHS-es bevezető szövegét fejből fel tudom mondani. Csaaak? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Október 3-án, szombaton, 19:30-kor lesz az RTL Klubbon a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Szégyen gyalázat, de nekem most a TVben nézéskor tűnt fel, hogy MILYEN SZÉPEN tükröződik a Tatuin amikor Padméék felszállnak, hogy megmentsék Obi-Want. Egyrészt az elegáns és kecses vonalú jármú teljesen kilóg a bolygó összképéből, másrészt hűen tükrözi és ellensúlyozza - épp úgy, mint ahogy Padmé sem illik oda, mégis az egész tatuini színben tökéletes ellenpontja Anakinnak. Talán itt a leginkább az egész Prequel során. Ja, és egy újabb teória a műszerfal egyetlen használható gombjáról: szerintem az a térkép gombja... amikor megnézik Obi-Wan üzenetét, Padmé megnyomja a térkép gombját, aztán a térképről kiválasztja Coruscantot mivel oda kell továbbítani. Közben Ezen persze jelölve kell, hogy legyen hogy ők hol vannak, és az eredeti adás honnan jött. Itt látja, hogy térképileg milyen közel vannak Obihoz. Szerintem ezért van, hogy aztán másodszor is ezt a gombot nyomja meg, amikor azt mutatja Anakinnak, hogy a térképen hol van egymáshoz képest a Tatuin és a Geonosis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Nem tudom, hogy valaki észrevette-e, de szerintem a Klónok Támadásában feltűnik Padme rodiai szenátor barátja, pontosabban a végénél, amikor felvonul a sok klón. Nem tudom, hogy számotokra ez új, vagy egyáltalán jól feltételezem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Nem tudom, hogy valaki észrevette-e, de szerintem a Klónok Támadásában feltűnik Padme rodiai szenátor barátja, pontosabban a végénél, amikor felvonul a sok klón. Nem tudom, hogy számotokra ez új, vagy egyáltalán jól feltételezem? Tudtam, hogy van egy Rodiai ott de most, hogy említed talán Ono bácsi az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Erre megvan az esély De ha a filmben/stáblistán nincs is megnevezve, mi még attól rá mondhatjuk magunknak, hogy ő az Tegnap láttam egy keveset a filmből az egyik helyi szórakozóhelyen, ment a nagy tévén, de miután jöttek a vendégek, lecserélték a Viva tv-re Pedig hallgatni jó volt billiárd közben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Az ott Onaconda Farr. Utólagosan az egyik névtelen rodainat aztán az ep1-ben is elkeresztelték Onacondának, de a karaktert az ep2-höz találták ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. És most nem vágta meg az RTL KLUB a végét. Bár én csak a végét csíptem el. Volt vágás a filmben az aréna jelenet előtt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Épp ma beszélgettünk egyetemi társakkal arról, hogy Onacondához (és Yularenhez) hasonlóan a kis Ashla-t is át lehetne nevezni Ahsokára és akkor milyen happy lenne mindenki, hogy Ahsoka feltűnik a filmekben is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Kis Ashla? Az ki volt a filmben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Kis Ashla? Az ki volt a filmben? http://starwars.wikia.com/wiki/Ashla_(Jedi) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Á, most már emlékszem. Csak a nevét nem tudtam. Tényleg átnevezhetnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Kevés lenne az átnevezés, hacsak nem öregszik az átlagosnál jobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Kevés lenne az átnevezés, hacsak nem öregszik az átlagosnál jobban.Honnan tudod hogy néz ki egy 12-13 éves togruta lány? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hát ez az. Még a végül rámondják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. És az gond lenne? Szerintem jó 5let lenne, ha átneveznék, úgyis csak itt tűnik fel máshol nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Gond lenne, mert ezek youngling-ek, azaz ifjoncok (bár szvsz ez a fordítás nem fejezi ki, amit a szó takar), akik még évekre vannak a padawan kortól, Ahsoka meg az ep2 idején jó, ha pár hónapra volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Fejlődésgyorsítás Amúgy tényleg nem kéne erőltetni ezt az átnevezést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.