JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Február 26. Hozzászólás ideje: 2015. Február 26. No akkor engem is érdekel Dzséjt véleménye. Kíváncsi vagyok, mit szól a fejleményekhez. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Várjuk szakértőnk, Dzséjt véleményét! A reakcióm: http://www.youtube.com/watch?v=CC7boLFVNl8#t=75 Arra kíváncsi leszek, hogy az új Alien-es termékeket ez hogyan érinti . Úgy tudom, hogy a Fox a Colonial Marines játék óta minden új Alien-es termékre rásütötte "ez már a filmekkel egyenrangú kánon" reklámszöveget. Sajnos az Alien-franchise-nál a kánont az szabja meg, hogy a rókucinak éppen mik az üzleti érdekei. Tegnap reggel még az A:CM, az Alien: Isolation, meg a három új könyv, és az eddigi négy film volt kánon. Tegnap délután már... Tényleg Dzséjt, mint az Alien franchise rajongójának: ez most olyan neked, mintha a Disney azt mondta volna, hogy az ewokok vagy más miatt nem jön be nekik az ep.6 és inkább csinálnak egy olyan folytatást az ep.5-nek ami nekik tetszik, vagy ennyire azért itt nem drámai a dolog? A helyzet drámaiságát, legalábbis, hogy én mennyire drámaian élem meg a dolgot, szerintem ez a mondat fogja jellemezni: már jobban várom a Prometheus 2-t. Ennyire drámai. Fogják két filmrendező és számtalan más alkotó munkáját, beb*sszák a szemétbe, és jó turhásan pofán köpik azokat a rajongókat, akiknek tetszett ez a két film. Ez engem is érdekelne. Ebből az ignorálásból nekem az jön le, hogy semmi tisztelet nincs a stúdióban a sorozat iránt. Sajnos a tisztelet hiánya a Foximaxi részéről már az Alien3-nál megmutatkozott, de amikor B és Zs kategóriás sz*rrá degradálták a két AVP-filmmel, akkor már nyilvánvalóvá vált a dolog: a Koksz magasról sz*rik erre a franchise-ra, csak minél olcsóbban tudjanak kisajtolni belőle még több pénzt. Én eddig sem voltam az ellen, hogy a Disney-nél vannak az SW jogai, mindig is imádkoztam azért, hogy ez a szemét, rohadt, kapzsi banda ne szerezze meg, de most úgy örülök ennek, hogy ihaj. Ha nem is örökre, de egy ideig sokkal nagyobb biztonságban van az SW. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Belegondolva, sajnos ez a húzás a remake-ek és reboot-ok világában nem meglepő. (Egyébként a Star Wars könyvek esetében sokan így élték meg annak idején a Legends döntést. ) Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. (szerkesztve) Szépítés az előző nyilatkozatra http://cinestar.hu/a...rabbi-reszeket/ Szerkesztve: 2015. Február 27. - Darth Cupsy Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Egy újabb interjú szerint már nem törölnék a 3-4 részeket, csak inkább az első kettőhöz kapcsolódna a film. Máris beindult némi meghátrálás? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. (Egyébként a Star Wars könyvek esetében sokan így élték meg annak idején a Legends döntést. ) Erősen kétlem, de mindegy... Örömmel látom, hogy a Fox hamar telerakta a gatyáját. Gondolom sok embernél kinyílt a bicska. Ha úgy oldják meg a sztorit, hogy az mellékszálként csatlakozik az Alienshez, de azoktól a másik két film eseményei még megtörténhetnek, akkor oké. (Az AR-t mondjuk nem nehéz kihagyni, ott az egyetlen fontos dolog, hogy Ripley halott legyen az A3 végén.) Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. (szerkesztve) Oké, és Sigourney Weaver kora nem jelent nehézséget a történet megalkotásában, ha azt az Aliens és az Alien3 közé teszik? Szerkesztve: 2015. Március 1. - csoli1138 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Ha oda teszik, ha Sigourney Weaver játszik benne. Az "Alienshez áll közelebb" felállás azt is jelentheti, hogy az AR-idejében fog játszódni, csak éppen ebben is sok dög lesz, lesznek űrrambók, és egy kolóniára viszik a sztorit (akár vissza az Acheronra). A USM biztos meg szeretné találni Ripley 8-at, a dögök is újra előkerülhetnek valahonnan. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Ha oda teszik, ha Sigourney Weaver játszik benne. Az "Alienshez áll közelebb" felállás azt is jelentheti, hogy az AR-idejében fog játszódni, csak éppen ebben is sok dög lesz, lesznek űrrambók, és egy kolóniára viszik a sztorit (akár vissza az Acheronra). A USM biztos meg szeretné találni Ripley 8-at, a dögök is újra előkerülhetnek valahonnan. Én nagyon örülnék, ha az AR folytatása lenne! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Videó interjúban mondja Blomkamp a végén, hogy reméli Michael Biehn is benne lesz a filmbe http://www.digitalspy.co.uk/movies/news/a631526/new-alien-movie-secrets-revealed-sigourney-weaver-michael-biehn-to-return.html Biehn-el már fel is vettél a kapcsolatot, az elszólása erre utal http://www.avpgalaxy.net/2015/03/01/michael-biehn-contacted-about-alien-5/ Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Most hogy a Chappie beleállt a földbe az amerikai pénztáraknál azt hiszem nem igen kell aggódni a Blomkamp-féle Alien 5 miatt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Mert hogy el sem készül? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Most hogy a Chappie beleállt a földbe az amerikai pénztáraknál azt hiszem nem igen kell aggódni a Blomkamp-féle Alien 5 miatt. Hát ha amiatt nem is, majd keresnek egy másik rendezőt egy újabb debil folytatás ötlethez. A Foxtól én nem várnék mást (lásd Dzséjt beszámolója az A3 elkészültéről). Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Mert hogy el sem készül? Jaja Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Március 10. Hozzászólás ideje: 2015. Március 10. 4 napos hír, de akkor ezek szerint a héten elkezdődnek az Alien 5 előkészületi munkái. Blomkamp megerősítette. http://moviepilot.com/posts/2015/03/06/aliens-5-to-begin-pre-production-next-week-2756745?lt_source=external,manual Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 10. Hozzászólás ideje: 2015. Március 10. 4 napos hír, de akkor ezek szerint a héten elkezdődnek az Alien 5 előkészületi munkái. Blomkamp megerősítette. http://moviepilot.com/posts/2015/03/06/aliens-5-to-begin-pre-production-next-week-2756745?lt_source=external,manual Remélem ennek a filmnek már nem lesz Dél-Afrikai kapcsolódása. Szép, dolog, ha az ember hazafi, de köszönjük elég volt már! Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Március 13. Hozzászólás ideje: 2015. Március 13. Riddick: a Prometheus 2 2016. március 4-én érkezik. Ó, igen? Az kevesebb, mint egy év. Nem kellene már forgatni a filmet? Vagy forgatják csak én vagyok ennyire lemaradva? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 13. Hozzászólás ideje: 2015. Március 13. Kéne... De nem forognak a kamerák, és az utolsó hírek szerint csak augusztusban indulnak meg a produkciós munkálatok. Így a Fox 100%, hogy halasztani fogja - kicsit elhamarkodott volt tőlük ezt a dátumot bedobni. De hát miért is lenne ez másképpen az Alien-franchise esetében? Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Március 13. Hozzászólás ideje: 2015. Március 13. Elég szomorú... meg az sem lehetetlen, hogy átcsúszik 2017-re. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 13. Hozzászólás ideje: 2015. Március 13. Szerintem ennek igen reális az esélye. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 14. (szerkesztve) Kb. egy hónapja voltam az egyik Alexandra könyvesboltban és volt Alien képregény. Én hülye, nem vettem belőle. Ma ismét voltam, de most nem volt (ellenben volt Hell Boy meg Sin City). Vajon hol lehet még kapni képregényt? Illetve, Star Wars képregényt? A Dark Horse kiadótól voltak nálunk SW képregények? Tárgytalan, a Szukits oldalán van néhány. Az ottani SW-k milyenek? Szerkesztve: 2015. Március 14. - M.Laci Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Március 15. Hozzászólás ideje: 2015. Március 15. Börze!Szerintem mar csak ott fogsz talalni... :-( Varom a Promi 2-t is!Meg az uj 3. Alient is! Most neztem ujra az Alien 1-2- t is meg a Promit is! Imadom oket! :-) Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Tim Lebbon: Árnyékhajsza Nagy érdeklődéssel kezdtem el olvasni a könyvet. Kíváncsi voltam, hogy Lebbon mit tud kihozni a kissé irreálisnak tűnő szituációból. Jobban megoldotta, mint azt gondoltam volna. A könyv eleje egy kicsit lassan indul be, de aztán fokozatosan begyorsul, a cselekmény egyre izgalmasabbá válik. A Marion legénysége elég hamar megtizedelődik, így a könyv nagy részében már kevesebb szereplőre kell koncentrálnia az olvasónak. Ripley karaktere éppolyan, mint a filmekben. A többiek közül Hoop szemszögéből ismerhetjük meg jobban a dolgokat. A leírások fantasztikusak és nagyon elevenek. Hamar bele lehet feledkezni a regénybe. Ash monológjai is nagyon tetszettek. Fejlődik, tanulékony, de érződik belőle a rideg kegyetlenség és érzéketlenség is. A legélvezetesebb részek főleg a bányában történetek voltak. Jó volt újra látni a titokzatos űrutazókat. Mind az idegen hajón, mind a körülötte lévő település maradványainál játszódó jelentetek hihetetlenül jók voltak. A környezet atmoszférája, a rejtélyesség, az idegenek eredetére vonatkozó találgatások rendkívül tetszettek. A másik dolog, ami kifejezetten megragadatott, az Ripley lelkiismeret furdalása volt. Természetesen a könyv vége a második film miatt egy kicsit kiszámítható, de ennek ellenére nagyon élvezetes és drámai lett. Egy nagyszerű olvasmány élményt nyújtott. Várom a folytatást. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. (szerkesztve) Nekem még kb. 60 oldal van hátra....lassan de biztosan....ahogy az időm engedi. :/ De tényleg nagyon jó kis könyv eddig.Lassan indul valóban....kissé túlzottan is talán. A folytatást meg várhatod....te is benézted akkor.... Szerkesztve: 2015. Április 8. - ZoliZoltán Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Tim Lebbon: Árnyékhajsza Jó volt újra látni a titokzatos űrutazókat. Valóban kellemes csalódás volt a könyv, sokkal olvashatóbb és emészthetőbb, mint az elmúlt évek termései. Én utána elkezdtem olvasni az Acéltojást, hát az valami siralmas. Nem is tudtam befejezni, sőt, igazán elkezdeni sem, valahol a 3-4. fejezet környékén abbahagytam. Viszont jön a folytatás, kíváncsi leszek arra, hogy tudják-e tartani a szintet. Viszont... A bányában nem az Alien/Prometheus űrutasai/mérnökei voltak, a lények leírása teljesen más (kutyaszerű fej, négynél több végtag, stb.). Ezek valódi idegenek voltak, nem űrskinheadek. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Azon en is csak lestem,hogy az Epitok;negy labuk volt... Na mondom ,akkor ezek most meg kik is lehetnek? Azt hittem a patko formaju hajo+skinheadek. A spoiler gomb használata nem fakultatív - by Dzséjt Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Valóban kellemes csalódás volt a könyv, sokkal olvashatóbb és emészthetőbb, mint az elmúlt évek termései. Én utána elkezdtem olvasni az Acéltojást, hát az valami siralmas. Nem is tudtam befejezni, sőt, igazán elkezdeni sem, valahol a 3-4. fejezet környékén abbahagytam. Viszont jön a folytatás, kíváncsi leszek arra, hogy tudják-e tartani a szintet. Viszont... A bányában nem az Alien/Prometheus űrutasai/mérnökei voltak, a lények leírása teljesen más (kutyaszerű fej, négynél több végtag, stb.). Ezek valódi idegenek voltak, nem űrskinheadek. Utólag rájöttem. Sajnos az Alient már nagyon régen láttam, a Prometheus-t pedig csak tegnapelőtt. Más. Tegnapelőtt megnéztem a Prometheus-t. Hihetetlenül jó lett. Az Aliens mellett most már a Prometheus lett a kedvenc Alien-es filmem. Más. Új Alien Predator trilógia jön a Titan Books-tól. A szerző. Tim Lebbon. 1. kötet: Predator: Incursion (várható amerikai megjelenés 2015. szeptember 29. ) 2. kötet: Alien: Invasion 3. kötet: Alien vs Predator: Armageddon Az epikus trilógiában egy csapat Ragadozó behatol az ember lakta űrbe. Az emberek hamarosan megtudják, hogy a ragadozók ezúttal nem vadászni jöttek, hanem menekülnek egy olyan ellenség elől, mely megtanulta fegyverként felhasználni a xenomorphokat. Az idegen erő célpontja a ragadozók után maga a Föld lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Jajj de cuda jól hangzik ez a sztori. Ész mibe, hogy a rejtélyesz idegenek a Méjnökök lesznek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Dzséjt! Írj már egy jó kis Alien sztorit, hogy végre minőségi folytatást kapjon a sorozat! Ha kell, én lefordítom angolra, és elküldjük a kiadónak. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Nekem nagyon jól hangzik. Ez a trilógia most sokkal jobban érdekel, mint a jövőbeni filmek. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.