Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Köszi Phobos! Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Darth Phobos: Megnéztem az 1080p HD Clone Wars 20. részét ami a TheParadox oldalról szedtem le és 16:9-es széles vásznú, tehát nem egyezik a forrás az általad felrakott magyar HDvel. Részenként 1 giga a mérete és a kontraszt-képarány megegyezik a normál 720p HDA verziókkal. Csak azt akarom mondani, hogy nagyon jó amit felpakoltál szinkronos HD, de még mindig nem találom az angol eredetijét. Torrenten spanyol HD adásként van fenn. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Utána frissítettem a hozzászólást, hogy a forrása a magyaroknak az 1080p-s SKY Premiere HD. Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Nagyon jók az érdekességek. Sok mindent megtudtam belőlük. Köszi Dzséjt. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ahogy nézem orosz a release. cn.ru Hdtracker Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. (szerkesztve) Oksa....bár ennek a szinkronos változatnak mintha jóval világosabb lenne a képe. Mindegy, majd magam alápakolom az angol hangot, mindenesetre nagyon szuper hogy felrakod őket, mert eddig ennek van a legszebb képe. Sokkal világosabb mint a HDA vagy a CTU 720p rippek. Szóval köszi!!!!! Mellesleg ha valakit érdekel, itt megtalálja az egész SAGA mind a 6 részének a 720p-s HDTV változatát. Megjegyzem én is innét töltöttem le és ez az INTERNAL HD ripp a legszebb amit valaha láttam a neten keringő SW HD rippek közül. És mind szélesvásznú, még az EPII is ami torrenten nincs 16:9 formátumban. http://tehparadox.com/forum/f89/star-wars-...rnal-hv-159541/ Nekem nincs accountom rapidra, de két letöltés között csak 15 percet kell várni és úgy is lazán lejött 2 nap alatt egy rész. Szerkesztve: 2009. Március 26. - Zééé Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Amúgy ezek DualAudios részek, tehát van rajtuk angol hang... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Phobos nagyon szépen köszönöm, hogy felraktad a részeket. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Nagyon jók az újabb kibővítések a bevezetőkben, én most beleolvastam egy párba. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. (szerkesztve) Én is elolvastam párat, majd holnap a többit, de nagyon hasznosak. Köszönöm Dzséjt! Zééé: Van 1080p-s változat is, az egész saga össz-vissz csak 49 GB Szerkesztve: 2009. Március 26. - Darth_Phobos Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Off Az egész gépemen nincs ennyi hely, és kb. hat hónap alatt le is jönne Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Tényleg dual audiós....csak a Media Player Classic nálam nem jelezte ki, de BSplayer már igen....most nagyon örülök....BIG THANKS! Az összeset pakold majd fel szépen sorba kérlek. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Zééé: Persze, mindegyiket felrakom, ha mér elkezdtem és számomra is elérhetővé válik Karrde: Az enyémre 20x is ráférne és 1 nap alatt lejönne Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Felkerültek az első évad részeinek episode guidejai. Jó olvasgatást és még egyszer köszönet Dzséjtnek! Hova kerültek fel?Nem találom sehol. Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. De rég voltam már itt Egyre jobban tetszenek a részek, az utóbbi a droidos eddig a kedvenc. Jó volt a csatározás a végén, aranyosak voltak. Hova kerültek fel?Nem találom sehol. A részek kibeszélő topicjának elején vannak az első hozzászólásban Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Örülök, hogy tetszenek a kiegészítők Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. De rég voltam már itt Egyre jobban tetszenek a részek, az utóbbi a droidos eddig a kedvenc. Jó volt a csatározás a végén, aranyosak voltak. A részek kibeszélő topicjának elején vannak az első hozzászólásban Köszi.Azt hittem új topicokban vannak. Dzséjt:Köszi szépen.Nagyon sokat segítenek a megértésben. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Karrde: Az enyémre 20x is ráférne és 1 nap alatt lejönne Off Jóóó van, fájdítsd csak a szívem tovább Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. B*sszus, most keltem fel, mert elfelejtettem átálítani az órát. Nézte valaki a mai részt? Még szerencse, hogy nem én csinálom a magyarokat Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Nem láttam a mait, elég volt felkelni a Forma1-re Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. B*sszus, most keltem fel, mert elfelejtettem átálítani az órát. Nézte valaki a mai részt?Még szerencse, hogy nem én csinálom a magyarokat Én sem láttam, pedig több karakter magyar hangja is érdekelne. És hogy beigazolódott-e a rémálmom... ("Bombad mester...") Csak nehogy megtörténjen az, hogy az a fickó is elfelejtette átállítani az órát, mert akkor megszívtuk, és várhatunk egy hetet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Valaki csak figyelt erre Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Nekem fel van véve, csak most mindenki a Forma-1-et nézi... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. És hogy beigazolódott-e a rémálmom... ("Bombad mester...")Jar-Jar mester van benne. Többet nem tudok biztosra mert akkor kapcsoltam át a retekre amikor Padmé azt mondja hogy Farr velük van. Jar-Jar szerintem Psycho Lukács hangján beszélt legalábbis nekem olyannak hangzott. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Most nézem és töltöm. Gunraynek új hangja van, nem az aki a filmekben negyed 2-re kb. fent lesz. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. (szerkesztve) Nézzétek, mit hozott a Phobos bácsi 108 Hu Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=Z71VNRPG Szerkesztve: 2009. Március 29. - Darth_Phobos Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Nézzétek, mit hozott a Phobos bácsi Köszönjük, Phobos bácsi! Lesz majd nagyfelbontású változat is, Phobos bácsi? Akajom! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Köszönjük, Phobos bácsi! Lesz majd nagyfelbontású változat is, Phobos bácsi? Akajom! Amint felteszik, utána én is felteszem, de eddig nem találkoztam vele, így waitingelni kell. Ha az eddigiket is feltették, ezt is felfogják szvsz Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Kösz... Phobos bácsit már jobban várom, mint a Mikulás bácsit! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.