Ugrás a kommentre

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Darth Phobos:

Megnéztem az 1080p HD Clone Wars 20. részét ami a TheParadox oldalról szedtem le és 16:9-es széles vásznú, tehát nem egyezik a forrás az általad felrakott magyar HDvel. Részenként 1 giga a mérete és a kontraszt-képarány megegyezik a normál 720p HDA verziókkal.

Csak azt akarom mondani, hogy nagyon jó amit felpakoltál szinkronos HD, de még mindig nem találom az angol eredetijét.

Torrenten spanyol HD adásként van fenn.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Oksa....bár ennek a szinkronos változatnak mintha jóval világosabb lenne a képe.

Mindegy, majd magam alápakolom az angol hangot, mindenesetre nagyon szuper hogy felrakod őket, mert eddig ennek van a legszebb képe. Sokkal világosabb mint a HDA vagy a CTU 720p rippek.

Szóval köszi!!!!!

Mellesleg ha valakit érdekel, itt megtalálja az egész SAGA mind a 6 részének a 720p-s HDTV változatát. Megjegyzem én is innét töltöttem le és ez az INTERNAL HD ripp a legszebb amit valaha láttam a neten keringő SW HD rippek közül. És mind szélesvásznú, még az EPII is ami torrenten nincs 16:9 formátumban.

http://tehparadox.com/forum/f89/star-wars-...rnal-hv-159541/

Nekem nincs accountom rapidra, de két letöltés között csak 15 percet kell várni és úgy is lazán lejött 2 nap alatt egy rész.

Szerkesztve: - Zééé
Hozzászólás ideje:

De rég voltam már itt :)

Egyre jobban tetszenek a részek, az utóbbi a droidos eddig a kedvenc. Jó volt a csatározás a végén, aranyosak voltak.

Hova kerültek fel?Nem találom sehol.

A részek kibeszélő topicjának elején vannak az első hozzászólásban :yeah:

Hozzászólás ideje:
De rég voltam már itt :yeah:

Egyre jobban tetszenek a részek, az utóbbi a droidos eddig a kedvenc. Jó volt a csatározás a végén, aranyosak voltak.

A részek kibeszélő topicjának elején vannak az első hozzászólásban :)

Köszi.Azt hittem új topicokban vannak.

Dzséjt:Köszi szépen.Nagyon sokat segítenek a megértésben.

Hozzászólás ideje:
B*sszus, most keltem fel, mert elfelejtettem átálítani az órát. Nézte valaki a mai részt?

Még szerencse, hogy nem én csinálom a magyarokat :)

Én sem láttam, pedig több karakter magyar hangja is érdekelne. És hogy beigazolódott-e a rémálmom... ("Bombad mester...")

Csak nehogy megtörténjen az, hogy az a fickó is elfelejtette átállítani az órát, mert akkor megszívtuk, és várhatunk egy hetet.

Hozzászólás ideje:
És hogy beigazolódott-e a rémálmom... ("Bombad mester...")
Jar-Jar mester van benne. Többet nem tudok biztosra mert akkor kapcsoltam át a retekre amikor Padmé azt mondja hogy Farr velük van. Jar-Jar szerintem Psycho Lukács hangján beszélt legalábbis nekem olyannak hangzott.
Hozzászólás ideje:
Köszönjük, Phobos bácsi! Lesz majd nagyfelbontású változat is, Phobos bácsi? Akajom! :)

Amint felteszik, utána én is felteszem, de eddig nem találkoztam vele, így waitingelni kell. Ha az eddigiket is feltették, ezt is felfogják szvsz

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.