Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Az nagyon király lenne, de nekem még a 10, 13, 14 sincs meg se dual se sima szinkronos hd verzióban....van ezeknek esetleg megaupload vagy akármilyen linkje? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. HD még nincs Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Látta valaki a mai részt? Milyenek voltak a szinkronhangok? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Látta valaki a mai részt? Milyenek voltak a szinkronhangok? Jók voltak! Vindi nem volt olyan mániákus mint az eredetiben, de azt nem is lehet visszaadni teljesen. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Jók voltak! Vindi nem volt olyan mániákus mint az eredetiben, de azt nem is lehet visszaadni teljesen. Ahogy Cad Bane esetében sem... Legalábbis szerintem ott sem ér majd az eredeti nyomába. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Én a felénél kapcsoltam be a tv-t. Ezek a retkesek mindig más időpontban nyomatják. :S Nekem is bejöttek a szinkronok Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Kicsit furcsa lesz a magyarul nézőknek ez a 2 rész 1 hét különbséggel. Azt hiszik, hogy már lezárult a kaland a maival, de nem. Kíváncsi leszek majd a reakciókra jövő7en Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Spoiler: 117 Dualhttp://www.megaupload.com/?d=11HNG9GL Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Jó volt látni magyarul ezt a részt is. Vindi hangja egész jó volt. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Második évad kémvideó!!! Sajnos hangja az nincs, és a kép is pocsék, de legalább van. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Ez aztán tényleg kémvideó Köszi szépen Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Reméljük hamarosan feltűnik valahol jó minőségben is. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. (szerkesztve) Kémvideó, az hétszentség, de már ebből látni, hogy a második évad messze ütősebb lesz, mint amilyen az első volt... Spoiler: Hapan királynő, Mandaloriaiak... Hát, ezek nem túlozzák el! És ezúttal végre egy olyan Jedi Tanács jelenetet kapunk, amiben tényleg ott ül mindenki, és nem csak Yoda, Mace Windu és Plo Koon. Arra is kíváncsi lennék, hogy Ahsoka ott kivel vív, mert nem látni valami tisztán. Cad Bane látható mindenütt, továbbá egy Clawdite-ot is véltem felfedezni a videóban. A holokron jelenetek pedig teljesen ugyanabban a kameraállásban vannak "lefilmezve", mint amikor a KotOR-ban visszaemlékezünk a Csillagtérképek helyszíneire. A starwars.com honlapjának főoldalán Ahsoka Tano a második évados kommandós felszerelésében virít, ráadásul különösen morcos tekintettel. Talán a második évaddal Ahsoka bukását nézhetjük végig? Szerkesztve: 2009. Június 1. - KisKósa Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hó kis videó, már amit látni belőle. Lesz itt fénykardcsapkodás bőven, és úgy néz ki, előrángatnak jó pár EU-s dolgot (mandik, jessz!) is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Nekem is bejön, bár nem sokat látni belőle. Igazi békeidős feeling ez a kémvideó. Kicsit felpezsdítette a vérem. Köszi Tibi! Remélem hamarosan felkerül az sw.com -ra is. Egyébként azt tudni, hogy hol adták le azt az előzetest? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Én is megnéztem Látszik, hogy már nagyon várom az új évadot, alig bírok magammal, pedig ellen szoktam állni a spoilerek csábításának. Lehet csak a kamera képe mondatja velem, de mintha sokkal sötétebb "szűrőket" használnának a második évadban, mint az elsőben. Tiszta EpIII feeling. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Az EU-dolgok felbukkanása nekem is eléggé bejött, főleg az a királynős dolog, már ha igaz Ez lenne igazán remek Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Szerintem a Star Wars Weekends-en a Disney parkban (az utolsó pár másodpercből erre következtetek), úgyhogy nemsokára jön belőle egy jobb változat is. Egyébként azt tudni, hogy hol adták le azt az előzetest? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Az EU-dolgok felbukkanása nekem is eléggé bejött, főleg az a királynős dolog, már ha igaz Ez lenne igazán remek Lehet, hogy lesznek Csatasárkányok is? Ha ezt Mártiék megtudnák...! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hehe, az külön kuriózum lenne De szerintem nem lesz ilyen szerencsénk Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hú, de jó volt ez a 2. évados kémvideó! Most már még jobban várom, mint eddig valaha. Ha ezeket mind belerakják, akkor 2. évad simán ütni fogja az elsőt. Nem bírom kivárni, meg fogok bolondulni, mire elkezdik a 2. évadot. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Én sem szoktam előzeteseket nézni, de most elcsábultam. Alig látni valamit, de ettől csak még izgalmasabb az egész, és legalább nem lehet róla elmondani, hogy túl spoileres. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Van, amikor muszáj elcsábulni Kémvideónál mindenképpen, de aztán a részek előzeteseit csak ímmel-ámmal nézem meg én is Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Pics****! Én lemaradtam erről.... Törölték.... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Biztos hamarosan megjelenik máshol, talán már jobb minőség is. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Jinx, itt letöltheted a videót: http://www.mediafire.com/?2znmnzmdzxz Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. Tud valaki linket adni nekem a Clone Wars szinkronos 10, 13, 14, részekhez? Nem probléma ha nem HD csak szinkronos legyen. Esetleg Darth Phobos? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. Sima dualos részek: Spoiler: 10: http://www.megaupload.com/?d=79XNVPAE13: http://www.megaupload.com/?d=IHI1GCLX 14: http://www.megaupload.com/?d=YZ5N4N2B Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Király vagy.....mint mindig. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.