Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Valószínűleg átsiklottam felette. Ezer és ezer bocsi. :oops:

Szerk: Pontosabban elfelejtettem, hogy ezt már beírtad anno.

Még a topik legelején írtam néhány részletet a Brothersből, többszörös spoiler fül mögé rejtve.

Hozzászólás ideje:

A reménysugár alatt arra gondoltam, hogy némi esély van még arra,

hogy Maul nem élte túl a naboo-i szeletelést/zuhanást. Ha jól rémlik, azt ígérték a készítők, hogy még ebben az évadban lesz egy Mortis-hoz hasonló szál/rész, amiben választ kapunk néhány megválaszolatlan kérdésre. Talán van még rá némi esély, hogy Maul "feltámadása" csupán egy igen élethű látomás, vagy valami ehhez hasonló.

Lehet, hogy csak a sztorival kapcsolatos vágyaim tükröződnek az optimizmusomban és reménykedésben, minden esetre az eddigi legvárósabb finálé elé nézünk.

Értem, ennek a Morthis-Maul történetnek, ha jól megoldják én nagyon tudnék örülni.

Hozzászólás ideje:

Így van, én is reménysugárként fogom fel, és remélem, hogy nem lesz elrontva az évadzáró.

Hisz Obi-wan is átváltozott, pedig néhányan kisápadtak itt, hogy ezt hogy oldják meg, hogy Bane nem ismeri fel, meg hogy Anakin is őket kergeti majd.

Megoldották: egy huszárvágással.

Nagyon bízom bennük!

És KisKósa! A The Box tényleg "kockás" lesz,ami jó és én is várom nagyon!

Egyébként jól értem, hogy a 11 fejvadász megmérettetik majd odabent? Gondolom jól, mert a .com-on is az van kiírva, mottónak, hogy "ki éli túl?" Ez amellett, hogy izgalmasan hangzik, lehet ám egy újabb időhúzás is. Fejvadászok vállalnának élet-halál harcot azért, hogy övék legyen egy meló? Vagy valamit rosszul gondolok?

Hozzászólás ideje:

Így van, én is reménysugárként fogom fel, és remélem, hogy nem lesz elrontva az évadzáró.

Hisz Obi-wan is átváltozott, pedig néhányan kisápadtak itt, hogy ezt hogy oldják meg, hogy Bane nem ismeri fel, meg hogy Anakin is őket kergeti majd.

Megoldották: egy huszárvágással.

Nagyon bízom bennük!

És KisKósa! A The Box tényleg "kockás" lesz,ami jó és én is várom nagyon!

Egyébként jól értem, hogy a 11 fejvadász megmérettetik majd odabent? Gondolom jól, mert a .com-on is az van kiírva, mottónak, hogy "ki éli túl?" Ez amellett, hogy izgalmasan hangzik, lehet ám egy újabb időhúzás is. Fejvadászok vállalnának élet-halál harcot azért, hogy övék legyen egy meló? Vagy valamit rosszul gondolok?

Lehet úgy lesz hogy csak a legjobb/ak vehetnek majd részt Palpatine elrablásában.

Hozzászólás ideje:

Pontosan arról van szó, amit NorbiLordi írt, Csoli. Szinte biztos vagyok benne, hogy időhúzás lesz, de a piszok jó fajtából. :)

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, volt-e már, de meghalt Ian Abercombie, aki Palpatine hangja volt a TCW-ben. Nyugodjon békében :(

Szerkesztve: - Nute Gunray

Hozzászólás ideje:

Színes lesz a mezőny, annyi szent. :cool:

WoW! Az a doboz nagyon faján néz ki :) Vajon milyen lehet benne lenni? :D

Szerkesztve: - Ágki

Hozzászólás ideje:

WoW! Az a doboz nagyon faján néz ki :) Vajon milyen lehet benne lenni? :D

Volt egy-két kósza jelenet Dee Bradley Baker umbarás interjújában, érdemes megnézni.

Hozzászólás ideje:

Volt egy-két kósza jelenet Dee Bradley Baker umbarás interjújában, érdemes megnézni.

Jajj,tényleg :D Köszi,hogy emlékeztettél ;)

Hozzászólás ideje:

A "Bounty" c. epizód március 2. án érkezik!

Már csak az évzáró két rész dátuma hiányzik. Reméljük egy dupla lesz, ahogy szokott.

Egyébként nem ilyentájt "előzött" a 2. és 3. évadban egy angol csatorna és előbb láttuk a záró részeket, mint az amerikaiak?

Hozzászólás ideje:

A "Bounty" c. epizód március 2. án érkezik!

Már csak az évzáró két rész dátuma hiányzik. Reméljük egy dupla lesz, ahogy szokott.

Egyébként nem ilyentájt "előzött" a 2. és 3. évadban egy angol csatorna és előbb láttuk a záró részeket, mint az amerikaiak?

Látom észrevetted, hogy ki van írva a topikban. ;) Az előzésre most nagyon figyelnek. Szó nincs ilyenről. Egyébként a bemutatókat tekintve is az egyik legegységesebb és legjobb évad.

Hozzászólás ideje:

Látom észrevetted, hogy ki van írva a topikban. ;) Az előzésre most nagyon figyelnek. Szó nincs ilyenről. Egyébként a bemutatókat tekintve is az egyik legegységesebb és legjobb évad.

Nem a topicban vettem észre. :P

Egyébként valóban, ha nem lesz nagy szünet a Bounty után, a leghamarabb véget érő évad lehet belőle.

Hozzászólás ideje:

Jól néznek ki a következő részek.

Van egy olyan gondolatom, amely megmagyarázná, hogy talán a mostani szál hátterében lévő Palpi elrablás talán tényleg az EP3-as eseményekre vonatkozik. Uhyebár eredetileg úgy volt, hogy a TCW 5 évados lesz, ez már a 4. évad. Talán amikor a sztorit írták már arra gondoltak, hogy elkezdik az EP3-hoz kanyarítani az eseményeket.

Hozzászólás ideje:

Jól néznek ki a következő részek.

Van egy olyan gondolatom, amely megmagyarázná, hogy talán a mostani szál hátterében lévő Palpi elrablás talán tényleg az EP3-as eseményekre vonatkozik. Uhyebár eredetileg úgy volt, hogy a TCW 5 évados lesz, ez már a 4. évad. Talán amikor a sztorit írták már arra gondoltak, hogy elkezdik az EP3-hoz kanyarítani az eseményeket.

Lehet, de még hátra van két évad. :)

Hozzászólás ideje:

Palpatine kapcsán...

...szerintem azért sem lehet szó az Ep3-as elrablásról, mert egyrészt addig még legalább fél év van hátra (de hónapok biztosan) és nem hiszem, hogy a Konföderáció addig fogva tartaná a főkancellárt, illetve hogy a Jedik addig nem tennének semmit. Palpatine elrablása eleve közvetlenül az Ep3 előtt zajlik. Grievous betör Coruscantra, elrabolja Palpatine-t (direkt nem akarom példának hozni A gonosz útvesztője c. remek regényt, pedig ott tökéletesen ki van fejtve), majd menekülőre fogja, amikor megérkezik Anakin és Obi-Wan...

Másrészt, a quadrológia utolsó része elvileg (a cím alapján) a Naboo-n fog játszódni, onnan akarják majd elrabolni Palpatine-t (ahogy a Jedik is említették), így szinte biztos, hogy nem sok köze lesz a dolognak az Ep3 eleji emberrabláshoz.

Hozzászólás ideje:

Palpatine kapcsán...

...szerintem azért sem lehet szó az Ep3-as elrablásról, mert egyrészt addig még legalább fél év van hátra (de hónapok biztosan) és nem hiszem, hogy a Konföderáció addig fogva tartaná a főkancellárt, illetve hogy a Jedik addig nem tennének semmit. Palpatine elrablása eleve közvetlenül az Ep3 előtt zajlik. Grievous betör Coruscantra, elrabolja Palpatine-t (direkt nem akarom példának hozni A gonosz útvesztője c. remek regényt, pedig ott tökéletesen ki van fejtve), majd menekülőre fogja, amikor megérkezik Anakin és Obi-Wan...

Másrészt, a quadrológia utolsó része elvileg (a cím alapján) a Naboo-n fog játszódni, onnan akarják majd elrabolni Palpatine-t (ahogy a Jedik is említették), így szinte biztos, hogy nem sok köze lesz a dolognak az Ep3 eleji emberrabláshoz.

Igazad lehet.

Hozzászólás ideje:

Palpatine kapcsán...

Nem csak a cím alapján, már a Deceptionben is megemlítették. :)

Hozzászólás ideje:

Ha mégis ez az EP3-as elrablás lenne, és felülírják A gonosz útvesztőjét illetve a Clone Wars-sorozatot, itt, kérem szépen, patakvér fog folyni :D

Hozzászólás ideje:

Ha mégis ez az EP3-as elrablás lenne, és felülírják A gonosz útvesztőjét illetve a Clone Wars-sorozatot, itt, kérem szépen, patakvér fog folyni :D

De nem lesz, fogjátok már fel. >.< Teljesen abszurd lenne ha a kancellárt még egy évig fogva tartanák, mert elméletileg a második évében járunk. Csak azért, mert hasonlít az EPIII. elejére, még nem kell egyből arra asszociálni, semmi köze hozzá.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.