Ugrás a kommentre

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Én tuti nem fogom németül megnézni. Én is utálom a nyelvet, ráadásul bele is néztem németül egy pár részbe, a "Cat and Mouse"-t végig is néztem, szinte nem volt mondat amiben ne lett volna csúszás. Kizárt, hogy ezzel a sz*rral rontsam el a TCW végét.

Szerkesztve: - Werebazs
Hozzászólás ideje:

Engem nem zavar a német. Az egész dolog annyira képlékeny, hogy nem fogok arra várni hátha valamikor még idén leadja valamelyik angol nyelvű csatorna... Szerintem ebben az esetben meg kell ragadni azt ami van mert ritkaság. A másik dolog, hogy ki se bírnám, hogy ne nézzem meg. :)

Hozzászólás ideje:
  2014. 01. 29. - 19:15, Ody Mandrell írta:

Engem nem zavar a német. Az egész dolog annyira képlékeny, hogy nem fogok arra várni hátha valamikor még idén leadja valamelyik angol nyelvű csatorna... Szerintem ebben az esetben meg kell ragadni azt ami van mert ritkaság. A másik dolog, hogy ki se bírnám, hogy ne nézzem meg. :)

Amint felkerül valahova németül mindenképpen letöltöm és hozzá a feliratot ha lesz, de várni fogok vele hátha lesz angolul is. Ha nagyon sokat sz*rakodnak akkor fogom csak németül megnézni.

Hozzászólás ideje:
  2014. 01. 29. - 19:27, NorbiLordi írta:

Amint felkerül valahova németül mindenképpen letöltöm és hozzá a feliratot ha lesz, de várni fogok vele hátha lesz angolul is. Ha nagyon sokat sz*rakodnak akkor fogom csak németül megnézni.

Ráadásul most nehéz lesz összeszedni majd az érdekességeket. :D Szóval fel kell kötni a gatyát!

Hozzászólás ideje:
  2014. 01. 29. - 19:30, Ody Mandrell írta:

Ráadásul most nehéz lesz összeszedni majd az érdekességeket. :D Szóval fel kell kötni a gatyát!

Majd össze lesz kukázva úgyis a fórumtagoktól, vannak itt szemfüles emberkék :)

Én akkor sem fogom németül megnézni, ha soha semmi más nyelven nem adják ki. Abból amit hallottam, nem mondom, a színészek egész jól játszanak (Ahsoka hangja a fináléban pl majdnem olyan jó volt mint Ashley, és milliószor jobb, mint Molnár Ilona), de a jó színészi alakítás, kevés, ha harminc szótagot kell tíz helyére bepréselni, és akkor is mondaniuk kell a szöveget, amikor a karakterek jól láthatóan szünetet tartanak.

Eszembe jutott, hogy a digitális televíziózás korában élünk.

Nálunk sok csatorna mellett a cartoon network is például több hangsávon is fogható.

Egyeltalán nem kizárt, hogy valaki az angol hangsávval veszi fel a super rtl-ről

és az elkezd keringeni majd a neten.

(mert gondolom Németországban ez nem egy egyhangsávos analóg, hanem egy többhangsávos digitális és talán HD csatorna)

Nagyon sok rajongó van ám Németországban is, és mindenütt Európában ahol fogni lehet a super rtl-t és sokan lehetnek, akik inkább angolul néznék.

Egészen meggyőztem magam arról, hogy lesz angol verzió.. :) De a németet is megnézném..

Ennyi idő után a kinaiul is orosz felirattal. :D

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:
  2014. 01. 29. - 20:07, Ody Mandrell írta:

Szerintem nálunk is fogható a SuperRTL. Akinek van műholdas antennája megkereshetné. :hmm:

Így van. Az én digitális csatornalistámon is látszik a super rtl, csak kódolt csatornának jelzi a tv,

mert a csomagom nem tartalmazza. Biztos vagyok benne, hogy egyikünk előfizetésében befogható a super rtl. Meg kéne tudni, hogy több hangsávos-e. Pl.: Albundy? :)

Hozzászólás ideje:
  2014. 01. 29. - 20:51, csoli1138 írta:

Így van. Az én digitális csatornalistámon is látszik a super rtl, csak kódolt csatornának jelzi a tv,

mert a csomagom nem tartalmazza. Biztos vagyok benne, hogy egyikünk előfizetésében befogható a super rtl. Meg kéne tudni, hogy több hangsávos-e. Pl.: Albundy? :)

Válts a csatornára! Sokszor van úgy, hogy kép nincs de hang van. Akkor meg tudod nézni lehet-e váltani a hangsávot.

Hozzászólás ideje:
  2014. 01. 29. - 20:58, Ody Mandrell írta:

Válts a csatornára! Sokszor van úgy, hogy kép nincs de hang van. Akkor meg tudod nézni lehet-e váltani a hangsávot.

nálunk se kép se hang az üres csatornákon...

Hozzászólás ideje:
  2014. 01. 29. - 20:01, csoli1138 írta:

Egészen meggyőztem magam arról, hogy lesz angol verzió.. :) De a németet is megnézném..

Ennyi idő után a kinaiul is orosz felirattal. :D

Ezen jót kuncogtam, de valóban ilyesmi a helyzet. Ki vagyunk éheztetve no.

Hozzászólás ideje:

Én is megnézem németül. Alig várom már. A Rammsteint is megszoktam, sőt ma már angolul el sem tudnám őket képzelni. :D

Mondjuk azért az sw.com kiírhatta volna hogy a Super RTL-en lesz, mert ez így nagyívü lecsokizása a rajongóknak. Milyen jogi probléma lehet hogy a Disney nem adja le?

Amerikában a Warner sugározta a sorozatot. Szerintem a szerződés amit az LFL -el kötöttek még predesztinálná őket arra, hogy leadhassák a TCW folytatását. Természetesen a Disney ezt nem akarja, de úgy voltak vele, hogy a rajongókat se akarják átb*szni. Szerintem a színfalak mögött tovább tárgyalnak a Warnerrel aztán ha megvan az egyezség akkor előállnak. Mást nem igazán tudok elképzelni. Európában, azon belül is Németországban nem volt gond hisz ott eleve egy olyan csatorna sugározta a TCW -t ami kezdetektől fogva a Disney -é is.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

És mi lehet a helyzet a korona alá tartozó országgal? Az Egyesült Királyságban a Sky Movies adta a TCW-t, egy független társaság, akik a Disney-vel állnak partneri kapcsolatban (Sky Movie Disney). Őket elvileg ugyanúgy nem érintheti jogi probléma. :hmm:

Frenkie, az sw.comra felesleges kiírni egy óceánon túli TV csatorna műsorát. Az amerikaiak nagyon nagy hányada (ha 95%-ot írok, még lehet, hogy akkor is alulsaccoltam) nem néz külföldi műsort, valószínűleg nem is fogható náluk, ráadásul, a Disney sem vágná ki azzal maga alatt a fát, hogy az amerikai premiert megelőző műsort hirdet meg. A Super RTL-en hirdették, az a fő. És mint látható, a rajongók így is megtudták. :)

Hozzászólás ideje:
  2014. 01. 29. - 18:09, Ody Mandrell írta:

Minek írjanak jogi problémákról? :) Majd ha megoldódik jelentkeznek. Nagyon valószínű, hogy a SuperRTL -en lesz a világpremier. Az utolsó két rész tartalma pedig a spoiler gomb mögött olvasható. Nagyon valószínű, hogy 13 rész lesz összesen.

Spoileres tartalom megtekintése

2014. 01. 30. - 13:16, Werebazs írta:

Szerkesztve: - Merr-Sonn
Hozzászólás ideje:
  2014. 01. 30. - 20:12, P.I.D. írta:

Ma megmutattam a testvéremnek Russo-ISC-t, akinek az IMDb-n néztem utána, mert fejből nem jutott eszembe hogy hívják. És mit találtam? 6. évad, dátumokkal. Érdekes...

http://www.imdb.com/title/tt0458290/episodes?season=6&ref_=tt_eps_sn_6

Márpedig ha imdb-n is fenn van, akkor majdnem készpénznek is lehet venni. Király! :)

Hozzászólás ideje:
  2014. 01. 31. - 7:03, Dzséjt írta:

Mi ezen a nagy izgalom? Elég régóta tudjuk, hogy a németeknél február 15-én indul a hatodik évad.

Ez tény, de én még mindig hiányolom a sw.comos hírt/aloldalt vagy valamit. Mintha semmi közük nem is lenne hozzá. :)

Hozzászólás ideje:
  2014. 01. 31. - 11:03, Dzséjt írta:

Egy amerikai oldalnak nincs is túl sok köze egy német TV csatornához. :) Majd ők foglalkoznak vele, ha eljön az amerikai premier ideje.

Értem. :) Attól még fura.

Hozzászólás ideje:
  2014. 01. 30. - 20:12, P.I.D. írta:

Ma megmutattam a testvéremnek Russo-ISC-t, akinek az IMDb-n néztem utána, mert fejből nem jutott eszembe hogy hívják. És mit találtam? 6. évad, dátumokkal. Érdekes...

http://www.imdb.com/title/tt0458290/episodes?season=6&ref_=tt_eps_sn_6

Csak beírták azt a tartalmat ami a SuperRTL oldalán meg elég régen fent van. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem én vagyok az egyetlen ebben az Univerzumban, aki szereti a németet. Úgyhogy én örülök annak, hogy németül lesz.

Akkor ez az infó biztos, hogy a szinkron német lesz?

A másik oldalról (USA) van valami hír?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.