kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Írnak róla valahol? Nézegetem a sorozatjunkie-t, de winnie mindenről ír csak épp erről nem. Íme a pilotmustra. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Pont most az előbb olvastam, és ahogy olvastam a többi kommentet, rosszat nem mondanak róla!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Korrekt ez a pilótamustár. A hsz-ek meg kellemes meglepetések. Sokaknak tetszik a sorozat. Egyébként külföldön egy rakat filmes jellegű oldal megemlékezik a CW sikeréről, és a CN rekordjáról. Mintha változnának a dolgok a mozis premier negatív hangulata után. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Bevallom, most, hogy két részt láttam már, én is amondó vagyok, hogy a sorozat jobb, mint a film. Nem mintha a film már nem tetszene, de ezek a 20 perces részek kis kerek egészként valóban még sokkal jobbak lettek! Nem az animáció miatt, amely szerintem a mozivásznon is nagyon jól mutatott, hanem a történetek miatt. Az epizódok sztoriját mindkét részben jól alkották meg, ez a pörgős stílus élvezetesebb így részenként nézve. És így megvan a lehetőség, hogy minden rész valami mást domborítson ki tanulságban, a karakterek fejlődésében. Persze két epizódból még nem szabad általánosságokat leszűrni, de én úgy érzem, nem egy kaptafára fognak menni a részek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Ezt az előzetest láttátok már? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Az jó ebben a sorozatban, hogy míg ennek a hangulata az EPIII -hoz áll közel, addig a régebbi CW-k teljesen EPII -es hangulatot árasztanak magukból. Legalább is számomra. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Ezt az előzetest láttátok már? Én még nem, köszi! Ez nagyon jó! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Én még nem, köszi! Ez nagyon jó! A végén még tényleg nagy CW fan leszel. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Mindenesetre tetszik. (Nagyságrendekkel jobban, mint a mozifilm.) Háttérképek alighanem lesznek belőle... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. sg.hu is lehozta a hírt: http://www.sg.hu/cikkek/63191/rekordot_don...wars_clone_wars Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. És már megint csak egyet kell aludni! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. És már megint csak egyet kell aludni! Bizony! Mondanom se kell már nagyon várom. Kudar! Te megint reggel fogod megnézni? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. (szerkesztve) Bizony! Mondanom se kell már nagyon várom. Kudar! Te megint reggel fogod megnézni? Én igen. Be leszek állítva öt negyvenötre. És tudok nézni HD-t. Szerkesztve: 2008. Október 10. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Az első két rész megtekinthető az sw.com -on is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Én igen. Be leszek állítva öt negyvenötre.És tudok nézni HD-t. Remek! Azt hittem már eltűntél. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. (szerkesztve) Remek! Azt hittem már eltűntél. A laptopra nem lehet semmilyen programot rakni, így MSN-t sem. Wifi forever. Szerkesztve: 2008. Október 10. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. (szerkesztve) Feloldottam a harmadik rész zárolását! Malevolence -re fel. Szerkesztve: 2008. Október 10. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Bizony! Mondanom se kell már nagyon várom. Kudar! Te megint reggel fogod megnézni? Igen igen reggel korán kelek, szóval lassan fekszem, mert tiszta fejjel kell ezt nézni. Te Ody, megint du.? Az még jobb is, mert akkor már ki vagy rá éhezve. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Igen igen reggel korán kelek, szóval lassan fekszem, mert tiszta fejjel kell ezt nézni. Te Ody, megint du.? Az még jobb is, mert akkor már ki vagy rá éhezve. Igen, megint mert én felirattal szeretném megnézni. Úgy tervezem, hogy mind a három részt egyben megtekintem. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Már megint túl korán keltem. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hát az biztos. 7 óra és még sehol egy kopi... Szíííívás. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. (szerkesztve) Hír ju ár. Sajna nincs rapid. Ha az előző nem műxik, akkor meg. Szerkesztve: 2008. Október 11. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Köszi kolmilan. Fut a program. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. A TFN -es arcok zöme szerint ez is remek epizód lett, bár van aki megjegyzi, hogy az első kettő jobban tetszett neki. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. A TFN -es arcok zöme szerint ez is remek epizód lett, bár van aki megjegyzi, hogy az első kettő jobban tetszett neki. Az előző tényleg jobb volt, de már írtam a topicba. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Az előző tényleg jobb volt, de már írtam a topicba. Honnan, kudar? Honnan? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. (szerkesztve) Honnan, kudar? Honnan? Megtörtént a info csere. Csak átírom mert nem akarok itt erről beszélni. Szerkesztve: 2008. Október 11. - kudarmubat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Csak a fájl nevét áruld el, hogy jó-e amit töltök. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Van egy ilyen Clone Wars - 3 - Shadow of Malevolence {C_P}.avi és egy ilyen Star Wars The Clone Wars S1E03 HDTV XviD-SC-SDH.avi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Köszi! Akkor jó úton járok. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.