MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Mi is azt tettük kb. ekkortájt Na de hát mit is tegyünk mi, rajongók ilyenkor? Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Mi is azt tettük kb. ekkortájt Na de hát mit is tegyünk mi, rajongók ilyenkor? Hajjaj! Akkor én most nem vagyok "igazi rajongó"? (Ugyanis HP-t olvastam, mert nem vettem észre, hogy felkerültek a dolgok ide...) Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Én meg az előbb fejeztem be az eheti részt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Hajjaj! Akkor én most nem vagyok "igazi rajongó"? Nem vagy, na bumm Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Nem vagy, na bumm Ja. Kukoricán fog térdelni a sarokban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Hajjaj! Akkor én most nem vagyok "igazi rajongó"? (Ugyanis HP-t olvastam, mert nem vettem észre, hogy felkerültek a dolgok ide...) Jaj, már, csak viccelődtem Még az igazi szó sem volt ott Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Mindenki akkor nézi, amikor tudja. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Jaj, már, csak viccelődtem Még az igazi szó sem volt ott Én is! A zárójeles rész, csak magyarázat, mire értettem a kérdést. Ami utána van ( ), az viszont a kérdésre vonatkozik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Szerintetek majd kiírjam a magyar címeit is az epizódoknak? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Szerintem kiírhatod, mert tuti lesznek olyanok, akik azokat fogják ismerni (legalábbis, ha optimistán állok hozzá, és a magyar premier után is lesz néhány új emberke, aki TV-ről nézi). Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. De remélem a CN a felirat szerint fordítja majd le részeket... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. De remélem a CN a felirat szerint fordítja majd le részeket... Ja, a script felirata szerint Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Szerintetek majd kiírjam a magyar címeit is az epizódoknak? A "hivatalos" magyar címeket, ahogy a magyar CN-ön lesznek, érdemes lenne majd kiírni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Meg vagyok győzve. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. De király, most játszom a Lightsaber Duels-el állati jó játék, és a története mindig, rövid átvezetőkkel oda teker a párbajokra. Játszottam fél órát, erre azon vettem észre magam, hogy egy olyan ellenfél jön aki még nem szerepelt a CW-ben!!! A spoilerben az új karakterről írok, csak az nézze meg akit nagyon érdekel! Spoiler: A neve IE-5. Két piros lézerkardja van. Egyébbként egy droid, de erre nevéből is lehet következtetni. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Spoiler: És ez az IE-5 esetleg még hajadon hölgy is? (Ms. IE-5) Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. KÉSZÜLJETEK!!!!! MERT FEBRUÁR 13-TÓL!!!! A MAGYAR CARTOON NETWORK-ON!!!! A KLÓNOK HÁBORÚJA!!!!! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Már volt róla szó Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Revan azért néha érdemes folyamatosan olvasni a topikokat is. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Spoiler: Ebben a pillanatban olvastam a Wookieepedián, hogy Lok Durd tábornok visszatérő főgonosz lesz Argyus kapitánnyal, és persze a pénzéhes kis Trandoshannal ellentétben. Már nem emlékszem melyikőtök, de mondta, hogy kéne már a sorozatnak egy visszatérő főgonosz, nos... itt van! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Halljátok, a következő rész, legalábbis a lenti videó alapján legalább olyan jó lesz, mint az előző, talán még nem vártam ennyire egy epizódot sem. Talán a Cloak Of Darknesst. name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"> Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Revan azért néha érdemes folyamatosan olvasni a topikokat is. Bocsi legközelebb jobban odafigyelek. Jó későn tudtam meg ezek szerint. Remélem valami esti időpontra rakják. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Spoiler: Ebben a pillanatban olvastam a Wookieepedián, hogy Lok Durd tábornok visszatérő főgonosz lesz Argyus kapitánnyal, és persze a pénzéhes kis Trandoshannal ellentétben. Már nem emlékszem melyikőtök, de mondta, hogy kéne már a sorozatnak egy visszatérő főgonosz, nos... itt van! Kár, hogy Durge-ot nem rakják bele. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. KisKósa. Egyetértek, én is kíváncsian várom, hogy teljesedik ki a békepártiak filozófiája. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. A port.hu szerint február 8-án 9:50-kor az RTL klubbon lesz A klónok háborúja. A kérdés: az új vagy a régi? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. (szerkesztve) A port.hu szerint február 8-án 9:50-kor az RTL klubbon lesz A klónok háborúja. A kérdés: az új vagy a régi? - Ez elég érdekes. Lehet, hogy az új, mert 1. részt írnak... :S - És nem lehet rákattintani. Tuti, hogy az új! - Meg is nézem az STB-n. - Sajna azt csak vasárnap frissítik... Szerkesztve: 2009. Január 23. - kolmilan Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Most olvastam, hogy a Downfall of a Droidban és a Duel of the Droidsban Gha Nachkt hangját Ron Pearlman (Hellby 1-2, Alien 4) adta. Most meg jön majd George "Sulu" Takei Lok Durdként. Azért sikerül néha-néha egy-egy nagyobb nevet becserkészni szinkronnak Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. - Ez elég érdekes. Lehet, hogy az új, mert 1. részt írnak... :S- És nem lehet rákattintani. Tuti, hogy az új! - Meg is nézem az STB-n. - Sajna azt csak vasárnap frissítik... Ráadásul az azt követő műsor 10:20-kor kezelik. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. (szerkesztve) Ráadásul az azt követő műsort 10:20-kor kezdik. Raktak fel adatlapot – kezdetnek mindjárt kettőt... Szerkesztve: 2009. Január 23. - kolmilan Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.