Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Kösz az infót Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Darth Phobos: Szerinted a CTU-s x64-es változatok már nem is lesznek, vagy az alant látható HD változat annak megfelelő release? Csak mert ennek a mérete 322 MB szemben a korábbi CTU 527 MB-s méreteivel. Köszönöm a linket, király vagy....illetve SITH. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Zééé: Szerintem valami nagy zavar volt ennél a résznél, hisz rendes release sincs most... A többi részeknél remélhetőleg jó lesz Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. A HDA release-ek majd csak az angliai Sky channelen történő debütálást követően lesznek...vagy hogyan működött ez a HDA esetében anno? Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. (szerkesztve) Darth Phobos: Szerinted a CTU-s x64-es változatok már nem is lesznek, vagy az alant látható HD változat annak megfelelő release? Csak mert ennek a mérete 322 MB szemben a korábbi CTU 527 MB-s méreteivel. Igen, csak míg a CTU-s matroska kódolású, addig, ez a változat sima Xvid-es. Ezért jelentősen kisebb a mérete, viszont a minőség nagyjából olyan jó. Szerkesztve: 2009. Október 11. - barnez Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. A matroska az nem kódolás...csak egy konténer file. Az is egyfajta Xvidet tartalmaz. Ennek a minősége azért korántsem olyan jó mint a rendes 720p HD-nek....de azért megteszi. Nagyon várom a hivatalos releaset. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. A matroska az nem kódolás...csak egy konténer file. Az is egyfajta Xvidet tartalmaz. Ennek a minősége azért korántsem olyan jó mint a rendes 720p HD-nek....de azért megteszi. Nagyon várom a hivatalos releaset. A scene HD-t x264 kodekkel kódolják, ami elég erős tömörítés, ezért sem tudják sokak lejátszani, nem elég erős hozzá a processzoruk(viszont sokkal jobb minőségat ad). Ezt az xvides verziót még én is le tudom játszani Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. OFF-ot kéretik befejezni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Nekem soha nem volt bajom Anakinnal a TCW-ben, de most így a Sith-ek megnézése után azt kell mondanom, hogy szembetűnő a változás, ahogy a háborúban viselkedik (magabiztosan, éretten, felelősen a csapatai és a padawanja iránt), és ahogy utána a politika és a magánélet kereszttüzében (zavartan, téveszmékkel küzdve, csak saját magára koncentrálva). Talán vehették volna a karakterét a TCW-ben kevésbé klasszra, úgy az átmenet kevésbé lenne sokkoló - bár ez csak most tűnt fel, így lehet, hogy elmúlik a döbbenetem hamarosan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. (szerkesztve) Elfelejted, hogy a TCW -ben lesz még legalább két évad. Addig sok minden történhet Anakin karakterével. Szerkesztve: 2009. Október 11. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Nem felejtem el, csak most nagyon tisztán látható volt a különbség, és azért már nem a háború elején járunk, Anakin már nem padawan, szóval túl sok idő a történet szerint nincs hátra. Persze magyarázható mindez azzal, hogy a háború Anakin természetes közege, ahol mindig tudja, mit kell tennie (ha jól emlékszem, ez a könyvben szó szerint le is volt írva), míg utána Coruscanton olyasmi várja, amivel nem tud olyan könnyen megbirkózni, mint egy hadművelettel: félelem és bizalmatlanság. És ha így nézem, akkor végül is nem látunk mást, mint a könyvben leírtak bizonyságát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Én azért még várok némi karakter árnyalást TCW -től. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Épp a lentiek miatt én is. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Például, ha a sorozat folyamán meghalna Ahsoka, akkor ez az esemény éles fordulatot hozna Anakin életébe, és teljesen megváltozna. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Bizonyos szempontból hozzám sokkal közelebb áll a TCW Anakin,. Szerintem sokan vannak ezzel így és könnyebben azonosulnak az animációs változattal. Anakint ilyennek képzeltem, szikár és egyenes jellem, határozott és persze nagy benne a hullámzás, de mégis az egész sorozat folyamán rendületlenül követhető. Csapatjátékos, szemben a filmbéli másával. Ez még valóban a jó Anakin, aki ízig vérig Jedilovag. Számomra szerethetőbb mint a filmbéli karakter. Én sokakkal ellentétben hitelesnek látom Hayden Christensen karaktermegformálását. Szerintem nagyszerű színész, és örülök hogy nem lett mainstream. Jobban járt, hogy nem került bele a hollywoodi okádéktengerbe. Ha választanom kéne, kicsit a TCW Anakin felé húzna a szívem, mert szerethető karakter. Az egész TCW ha nem is időrendben, de hangulatban sokkal közelebb áll a klasszikus részekhez. Főleg most érezni ezt, hogy bejött Cade Bane...aki fejvadász és szemétláda és nem cicózik és semmi PG13 finomkodás, hanem bele a lecsóba mint a klasszikus részeknél. Már most biztos vagyok benne, hogy a TCW sokkal híresebb lesz mint az új részek és talán még az is szereti vagy szeretni fogja, aki az új részekkel nem igazán tudodd kibékülni. Szóval TCW rulez. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Zééé, nekem is nagyon szimpatikus ez az Anakin, csak el kell majd jutni neki is az Ep3-ig, és ahhoz nem maradhat ilyen, sajnos. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Már most biztos vagyok benne, hogy a TCW sokkal híresebb lesz mint az új részek és talán még az is szereti vagy szeretni fogja, aki az új részekkel nem igazán tudodd kibékülni. Szerintem nem, a Star Warsról mindig először a hat film fog eszébe jutni az embereknek (mint ahogy a Star Trekről elsőre mindig a sorozatok jutnak az emberek eszébe), és nincs is arra szükség, hogy az egyik híresebb legyen a másiknál (minek?). Plusz, akik utálják az ep1-2-3-at, azok még jobban utálják a TCW-t, ehhez nem kell messzire kutyagolni, hogy látható legyen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. (szerkesztve) Szerintem is nagyon jó a sorozat, és erre most úgy néz ki a második évad is rátesz egy lapáttal. Azt is tudom, hogy sokak szerint ez EU, de én nem tekintem annak mint ahogy a készülő élőszereplős sorozatot sem. Gondolom ez senkit nem hat meg, de hát ez van. Talán annyit még megjegyeznék, hogy azért gondolom így, amiért a kényesebb EU -s dolgokhoz úgy nyúlnak hozzá ahogy a holokronhoz és a cyber kristályhoz. Ésszel! Teljesen hihetőek a magyarázatok és a rendeltetésük. Semmi eget verő ökörség nincs a megjelenésükben funkciójukban. Amíg ez így marad, és Lucas szinte mindenbe beleszól a sorozattal kapcsolatban, addig nekem ez offical. Szerkesztve: 2009. Október 12. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. A Senate Spy-ban megint lesznek Betty Droid http://starwars.com/img/theclonewars/main.jpg Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. No még eccer csak meg ne érjük amikor Thripio "randizni" kezd egy ilyennel Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. A Senate Spy-ban megint lesznek Betty Droid http://starwars.com/img/theclonewars/main.jpg Ki ez a neimodiai? Ugyebár a szenátus tagja nem lehet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. A kucsmája és köpenyege alapján ez Lott Dodd, aki az ep1-ben a Szenátusban képviselte a Kereskedelmi Szövetséget. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. A kucsmája és köpenyege alapján ez Lott Dodd, aki az ep1-ben a Szenátusban képviselte a Kereskedelmi Szövetséget.Feltűnik a részben? Na ez érdekes lesz. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Feltűnik a részben? Na ez érdekes lesz. És hogyhogy még nem tartóztatták le? Egyáltalán mit keresnek konföderációs képviselők a szenátusban? Vagy talán Lott Dodd nem vállal felelősséget Nute Gunray tetteiért? Egy csomó hadműveletet a szenátussal szavaztatnak meg, ha jól tudom, szóval nekem Lott Dodd jelenléte meglehetősen furcsa. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. És hogyhogy még nem tartóztatták le? Egyáltalán mit keresnek konföderációs képviselők a szenátusban? Vagy talán Lott Dodd nem vállal felelősséget Nute Gunray tetteiért? Egy csomó hadműveletet a szenátussal szavaztatnak meg, ha jól tudom, szóval nekem Lott Dodd jelenléte meglehetősen furcsa. Lehet, hogy a Köztársaság oldalán áll és nem a Konföderációén. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Vagy béketárgyalást folytatnak és ő a küldött. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Az is lehet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Vagy béketárgyalást folytatnak és ő a küldött.Az érdekes lenne, mert az EPIII -ban ennek a gondolatától is kiakadt Anakin. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Az érdekes lenne, mert az EPIII -ban ennek a gondolatától is kiakadt Anakin. Lehet éppen ezért Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. (szerkesztve) Szerintem is nagyon jó a sorozat, és erre most úgy néz ki a második évad is rátesz egy lapáttal. Azt is tudom, hogy sokak szerint ez EU, de én nem tekintem annak mint ahogy a készülő élőszereplős sorozatot sem. Gondolom ez senkit nem hat meg, de hát ez van. Talán annyit még megjegyeznék, hogy azért gondolom így, amiért a kényesebb EU -s dolgokhoz úgy nyúlnak hozzá ahogy a holokronhoz és a cyber kristályhoz. Ésszel! Teljesen hihetőek a magyarázatok és a rendeltetésük. Semmi eget verő ökörség nincs a megjelenésükben funkciójukban. Amíg ez így marad, és Lucas szinte mindenbe beleszól a sorozattal kapcsolatban, addig nekem ez offical. Én ugyanígy vagyok ezzel. Eddig szuper a második évad, remélem lesz benne Halálcsillag is (az ep2-es szálat folytathatnák, Poggle érdeklődne, hogy mi van már az "ultimate weaponjukkal"), és nyomozás Sidious után. Szerkesztve: 2009. Október 13. - Tibur55 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.