Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Pontosan, de ezért is írtam az úgymond földi szokásról, ahol a katonák hasra dobják magukat míg tüzelnek. Oks, a féltérdeplő helyzet ebbe belefér, nomeg ugye attól függ minden, hogy lerohanunk, vagy fedezzük a hátravonulást pl. ( Visszavonulást is írhattam, de manapság már nem nagyon használják ezt a szót, bizonyos jól érthető okokból ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Pontosan, de ezért is írtam az úgymond földi szokásról, ahol a katonák hasra dobják magukat míg tüzelnek. Oks, a féltérdeplő helyzet ebbe belefér, nomeg ugye attól függ minden, hogy lerohanunk, vagy fedezzük a hátravonulást pl. ( Visszavonulást is írhattam, de manapság már nem nagyon használják ezt a szót, bizonyos jól érthető okokból )Végül is igaz. De van egy snitt ahol már fedezékből lőnek, hisz van nekik ilyen lehetőségük. Már ez is mutatja, hogy lesz miről csevegni a premieren. Grievous meg a szokásos szövegét benyomta. Kill them all! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. No igen, a folyosós jelenet is érdekes példa, mert míg páran a dobozok mögé bújnak (helyesen), addig mások meg szépen kiállnak a nyílt tűz elé. Látványos meg cool jelenet az igaz, de taktikailag pocsék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. No igen, a folyosós jelenet is érdekes példa, mert míg páran a dobozok mögé bújnak (helyesen), addig mások meg szépen kiállnak a nyílt tűz elé. Látványos meg cool jelenet az igaz, de taktikailag pocsék.Kevés hely volt a dobozok mögött. Egyébként az EPIV elején is odamennek a katonák a kijárathoz, hogy mészárolják le őket a rohamosztagosok. Ott még annyi fedezék se volt. Úgy látszik az SW-ben igen csak bátrak a katonák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Kevés hely volt a dobozok mögött. Egyébként az EPIV elején is odamennek a katonák a kijárathoz, hogy mészárolják le őket a rohamosztagosok. Ott még annyi fedezék se volt. Úgy látszik az SW-ben igen csak bátrak a katonák. De ott általában azért a fel mellé csoportosultak, vagy a bejárókban húzták meg magukat. És máskülönben bizonyos szintig volt náluk annyi előny, hogy azt a szűk bejáratot hatásos tűz alá vegyék. Más kérdés persze, hogy a létszám a birodalmiak felé billent. Node érzem, kezdek szőrszálhasogató lenni. Akadékoskodjak inkább majd egy SWAT filmen, mi? Dzséjt már bólogat, érzem. És úgyis megmagyarázza, hogy miért is nem mondok igazat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. No akkor így egy tökéletes felvétel, a suli alkalmából csak neked. Köszi, ez kedves. Ha nem mondod fel sem tűnik, hogy süt a nap a Kaminón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. (szerkesztve) Köszi, ez kedves. Ha nem mondod fel sem tűnik, hogy süt a nap a Kaminón. Épp ott igen. Furcsálltam a képet, mert túl világosnak találtam, aztán rájöttem miért. De ott általában azért a fel mellé csoportosultak, vagy a bejárókban húzták meg magukat. És máskülönben bizonyos szintig volt náluk annyi előny, hogy azt a szűk bejáratot hatásos tűz alá vegyék. Más kérdés persze, hogy a létszám a birodalmiak felé billent. Node érzem, kezdek szőrszálhasogató lenni. Akadékoskodjak inkább majd egy SWAT filmen, mi? Dzséjt már bólogat, érzem. És úgyis megmagyarázza, hogy miért is nem mondok igazat No igen. Hagyjuk meg Llew -nek ezt a feladatot. Szerkesztve: 2010. Szeptember 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Elég furák ezek az új droidok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Elég furák ezek az új droidok.Nekem a lézerek hangja fura. Gyenge, de annál halálosabb a löket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Nem igaz hogy milyen durva lett az animáció.....és ez megy tv-ben. Félelmetesen kidolgozott. Azért ebben a sorozatban nem kevés pénz van, szóval senki ne gondolja hogy 4 ember dolgozik egy ilyen minőségű anyagon. Ez már művészet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Nem igaz hogy milyen durva lett az animáció.....és ez megy tv-ben. Félelmetesen kidolgozott. Azért ebben a sorozatban nem kevés pénz van, szóval senki ne gondolja hogy 4 ember dolgozik egy ilyen minőségű anyagon. Ez már művészet. Egy egész részleg dolgozik rajta. Legalább van munkájuk. Gondolom folyamatosan fejlesztgetik a dolgokat. Várod már a premiert? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Nagyon várom a premiert, de amit mindennél jobban várok az a heti rendszeresség...mert amit a második szériával csinált a CN, az botrányos volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Nagyon várom a premiert, de amit mindennél jobban várok az a heti rendszeresség...mert amit a második szériával csinált a CN, az botrányos volt.Nem akarlak elkeseríteni, de ebből a szempontból a korai premier időpont nem sok jót vetít előre. Lehet, hogy október 1-ig nem is lesz új rész. Tehát megint egy két hetes szünettel kezdünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Nagyon állat ez a videó. Full Battlefield feeling. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Furcsálltam a képet, mert túl világosnak találtam, aztán rájöttem miért. Meg aztán elég jól kivehető árnyékuk van az élőlényeknek, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megnéztem a videót, és azt kell mondjam, hogy a klónoknak semmi esélyük az új droidokal szemben. Hullanak mint a legyek. Lesz itt min izgulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Node érzem, kezdek szőrszálhasogató lenni. No igen. Hagyjuk meg Llew -nek ezt a feladatot. Ha már így megszólíttattam. Annyira jó az a második generációs páncélos klón. Az új droidok ötlete viszont már most nem teszik. Ha csak a kaminói csatában lesznek benne akkor azt mondom na jó oké, mondjuk külön erre az alkalomra tervezték őket, de aztán nem gyártottak többet mikor bebukott az invázió, mert pl. drágák. Ha viszont az évadban később, máshol is szerepelnek majd, akkor egy elcseszett ötlet lesz, mert az EP III-ban sehol nem szerepelnek. Szőrszálhasogatásként még annyi, hogy a Köztársaság számára létfontosságú Kaminora, meg Tipoca Citybe nem tudtak pár radart, meg szonárt telepíteni? Mert azok a poliphajók valahogy csak a vízbe kerültek, de ha még az észlelés nélkül is történt, akkor is csak simán oda úszhatnak a klóngyárhoz? Na, ne már. Lassan nem győzzük számolni Obi-Wan és Grivi hányszor csaptak össze. Azért remélem a klónok helyenként odateszik majd magukat és nem csak ágyútöltelékek lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Süt a nap kaminón! Nagyon jó ez a kép! Napsütésben egészen barátságos lett Kamino is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Ha már így megszólíttattam. Annyira jó az a második generációs páncélos klón. Az új droidok ötlete viszont már most nem teszik. Ha csak a kaminói csatában lesznek benne akkor azt mondom na jó oké, mondjuk külön erre az alkalomra tervezték őket, de aztán nem gyártottak többet mikor bebukott az invázió, mert pl. drágák. Ha viszont az évadban később, máshol is szerepelnek majd, akkor egy elcseszett ötlet lesz, mert az EP III-ban sehol nem szerepelnek. Szőrszálhasogatásként még annyi, hogy a Köztársaság számára létfontosságú Kaminora, meg Tipoca Citybe nem tudtak pár radart, meg szonárt telepíteni? Mert azok a poliphajók valahogy csak a vízbe kerültek, de ha még az észlelés nélkül is történt, akkor is csak simán oda úszhatnak a klóngyárhoz? Na, ne már. Lassan nem győzzük számolni Obi-Wan és Grivi hányszor csaptak össze. Azért remélem a klónok helyenként odateszik majd magukat és nem csak ágyútöltelékek lesznek. Lehet, hogy felesleges aggódnod. A droidokat illetően biztos. Bár ha azt nézzük, hogy a kommandós droidok sehol sincsenek az EP3 -ban... Nagyon jó ez a kép! Napsütésben egészen barátságos lett Kamino is. Azért attól még messze van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Azért attól még messze van. Magához képest értettem. Mert minden relatív. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Lehet, hogy felesleges aggódnod. A droidokat illetően biztos. Bár ha azt nézzük, hogy a kommandós droidok sehol sincsenek az EP3 -ban... Azért attól még messze van. Nem aggódok én, csak próbálok megfelelni a szőrszálhasogató szerepkörnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Nem aggódok én, csak próbálok megfelelni a szőrszálhasogató szerepkörnek. Majd kapsz egy oklevelet is erről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Az új droidok ötlete viszont már most nem teszik. Ha csak a kaminói csatában lesznek benne akkor azt mondom na jó oké, mondjuk külön erre az alkalomra tervezték őket, de aztán nem gyártottak többet mikor bebukott az invázió, mert pl. drágák. Ha viszont az évadban később, máshol is szerepelnek majd, akkor egy elcseszett ötlet lesz, mert az EP III-ban sehol nem szerepelnek. Már miért kéne szerepelnie minden harcjárműnek és droidnak az ep3-ban, ami felbukkant a háború alatt? AAT-t is sokat használnak a TCW-ben, mégis, az ep3-ban csak akkor veszed észre, ha HD képet nézel és tudod, hol keresd. MTT sem nyüzsög túl sok, csak háttérelem, és C-9979-ek is alig észrevehetőek. Az SPHA meg csak sejthető, hogy szerepel a filmben, legalábbis a lézerágyúja lövedéke végigsuhan a coruscanti csatában. IG-227 Hailfire droidot meg egyáltalán nem látni az ep3-ban, holott az ep2-ben elég aktívak voltak. Ugyanígy nincs sehol egy STAP vagy LAAT/c sem. Sőt, még olyan picike jószágokból sem látni túl sokat a RotS-ban, mint Acclamator szállítók, vagy Consular cirkálók. És ezek csak az ep1-2-ben feltűnő hajók és droidok, amik az ep3-ban nem jelentek meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Ha már így megszólíttattam. Annyira jó az a második generációs páncélos klón. Az új droidok ötlete viszont már most nem teszik. Ha csak a kaminói csatában lesznek benne akkor azt mondom na jó oké, mondjuk külön erre az alkalomra tervezték őket, de aztán nem gyártottak többet mikor bebukott az invázió, mert pl. drágák. Ha viszont az évadban később, máshol is szerepelnek majd, akkor egy elcseszett ötlet lesz, mert az EP III-ban sehol nem szerepelnek. Szőrszálhasogatásként még annyi, hogy a Köztársaság számára létfontosságú Kaminora, meg Tipoca Citybe nem tudtak pár radart, meg szonárt telepíteni? Mert azok a poliphajók valahogy csak a vízbe kerültek, de ha még az észlelés nélkül is történt, akkor is csak simán oda úszhatnak a klóngyárhoz? Na, ne már. Lassan nem győzzük számolni Obi-Wan és Grivi hányszor csaptak össze. Azért remélem a klónok helyenként odateszik majd magukat és nem csak ágyútöltelékek lesznek. Az új droidokkal kapcsolatban egyetértek veled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. 22 - Halálos kutatás Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=VC03WFRI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Köszi Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. (szerkesztve) Drága istenem... :) Olyan szép ez a kép, hogy nem volt szívem eldugni, akármilyen nagy is. Szerkesztve: 2010. Szeptember 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Phobos igazán nem akarok a szemedre hányni, de hol maradnak a dualos HD releasek ? Vagy nem lesz több? Csak mert nekem az összes eddigi úgy van meg, és számomra elég nagy minőségromlás lenne egy "normál" minőségű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Phobos igazán nem akarok a szemedre hányni, de hol maradnak a dualos HD releasek?Töltsd le te magad, megadtam, hol vannak fent, én nem fogok részenként 6 óráig feltölteni, mert kevesebb, mint 10 ember tölti le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Drága istenem... :) Olyan szép ez a kép, hogy nem volt szívem eldugni, akármilyen nagy is. Gyönyörűűűűű!!! És újra visszakerült oldalra a gömbágyú, helyes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.