Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. (szerkesztve) De kétszer gyilkoltak le volna mindenkit?...jó mondjuk hogy ez nem teljesen igaz mert most nem láttuk hogy mindenki meghal, de ezek után ki tudná megállítani?És ha jól láttam ott nem volt egy új modellű szereplő se. Vívnak Obi és Anakin vele. Ők már újak, és a koporsós jelent is az. Egyébként a Devaronon akkor Ropal mester volt. Szerkesztve: 2010. November 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Vívnak Obi és Anakin vele. Ők már újak, és a koporsós jelent is az. Egyébként a Devaronon akkor Ropal mester volt. De ahogy a koporsós jelenetből is kiderült Obi és Ani már nem a Devaronon vívtak vele. Lehet hogy Devaron->szünet->átöltöznek-> vívás És az se példanélküli hogy két jedi és egy padawan vannak együtt gondoljunk csak Obi-Ani-Ahsoka trióra. De ezen még kár vitatkozni mert az epizódot úgyis csak jövőre látjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. De ahogy a koporsós jelenetből is kiderült Obi és Ani már nem a Devaronon vívtak vele. Lehet hogy Devaron->szünet->átöltöznek-> vívásÉs az se példanélküli hogy két jedi és egy padawan vannak együtt gondoljunk csak Obi-Ani-Ahsoka trióra. De ezen még kár vitatkozni mert az epizódot úgyis csak jövőre látjuk. Várjuk meg. Egyébként itt nem csak az öltözékükről van szó, hanem a kinézetükről is! A koporsós jelenetben nem vetted észre Obi-n, hogy teljesen más a haja, az arca is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. (szerkesztve) Tényleg durva spoiler az, amint lentebb írtál, Ody, és vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban... Spoiler: Az első gondolatom az volt, hogy hogy a fenébe merészelik? A TCW egyik legjobb karakterével ezt művelni? Csak így? Annyi mindent ki lehetne még hozni belőle, alig szerepelt, és mindig csak többet akartam belőle... Viszont ez egyben egy ésszerű döntés, mert nem hagyják, hogy a karakter idővel unalmas, elcsépelt legyen. Így mindörökre cool marad, még ha az életét veszti akkor is. De legalább valaki olyasvalaki végez vele, mint Vos... Akivel így az előzetesek alapján nem vagyok megelégedve. Nem tetszik ez a lazasága. Teljesen karakteridegen tőle... Bár én csak 1 képregényt olvastam el, amelyikben szerepelt, de nem emlékszem, hogy abban ilyen lett volna. Szerkesztve: 2010. November 11. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. KisKósa. Ezt csak az amcsi fórumon írták, szerintem nem igaz. De legalább lehet izgulni szombatig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Na akkor talán visszatérsz majd szombaton. na jó azért még nem kell rám aggatni a "tékozló fiú" táblát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. na jó azért még nem kell rám aggatni a "tékozló fiú" táblát. Pedig már kezdtem barkácsolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Ezt csak az amcsi fórumon írták, szerintem nem igaz. Spoiler: Szerintem sem. Valószínűleg abból következtettek erre, hogy Vos sarokba szorítja Bane-t, ahonnan nemigen tud hova menekülni. Viszont egy másik előzetesből kiderült, hogy Bane és Obi-Wan vívni fognak, a háttér és minden egyéb jel alapján pedig ez lesz az a rész. Bane pedig zöld fénykarddal harcol, ami szinte biztos, hogy Vos-é. Szóval a rész megnézéséig ne vegyünk biztosra semmit. Ziro viszont szinte biztos, hogy eltávozik az Örök Hutt Mezőkre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Csak én látom úgy, vagy az ott tényleg két... Spoiler: ...halott Hutt? Ziro és... Gardulla? Talán? Tényleg úgy néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Pedig már kezdtem barkácsolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Ma adnak le részt ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Ma adnak le részt ugye? Igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Igen. szuper Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. A 3X10 es részt nagyon váratós :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. A 3X10 es részt nagyon váratós :D Az új Ahsoka miatt? Azt én is nagyon várom! Egy hét múlva jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. (szerkesztve) Az új Ahsoka miatt? Eltaláltad! Na látod már egy rugóra jár az agyunk! Szerkesztve: 2010. November 12. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Ugy érzem a jövő hét hosszú lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Valaki látta már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Misi csak holnap délelőttre lesz majd link a részhez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Valaki látta már? Aligha, mivel még nem adták. Ma mutatják be Amerikában, de az nekünk már holnap lesz Van pár órányi időeltolódás. Náluk még legkeletebbre is csak öt óra lesz, a rész meg valamikor nyolc felé van, ha jól tévedek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Misi csak holnap délelőttre lesz majd link a részhez A mostani részhez tudom. De én a 3X10- es részre értettem, az csak jövő héten jön, majd csak az a pillanat is eljön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. (szerkesztve) Aligha, mivel még nem adták. Ma mutatják be Amerikában, de az nekünk már holnap lesz Van pár órányi időeltolódás. Náluk még legkeletebbre is csak öt óra lesz, a rész meg valamikor nyolc felé van, ha jól tévedek. Én hülye meg elfelejtettem az időeltolódást, náluk még csak délután van XD (Elnézést ilyenkor este már nem tudom hogy merre hány méter, és nem, nem vagyok hatása alatt semmi szernek xD) Szerkesztve: 2010. November 12. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. A mostani részhez tudom. De én a 3X10- es részre értettem, az csak jövő héten jön, majd csak az a pillanat is eljön Én meg ezt a Hunt for Zirora értettem. Nem letolásból, csak hogy tudd a "Valaki látta már?" típusú hozzászólásokat ide írjuk, a részek topikjában pedig magát az epizódot beszéljük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Ez legyen életed legnagyobb tévedése Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. (szerkesztve) Hunt for Ziro Spoiler: 2HD: http://netload.in/dateikiojU65YFe.htm http://www.megaupload.com/?d=Y6YJSGLN http://hotfile.com/dl/82239595/c821922/sta...id-2hd.avi.html Szerkesztve: 2010. November 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Hunt for Ziro 720p Spoiler: http://hotfile.com/dl/82247540/9b38524/sta...64-ctu.mkv.html http://www.fileserve.com/file/PzuWDnf/star...tv.x264-ctu.mkv http://www.MegaShare.com/2735619 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Nah már 7kor lent volt a gépen a 720as, belenéztem és nagyon jónak tűnik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Nah már 7kor lent volt a gépen a 720as, belenéztem és nagyon jónak tűnik! Én is tűkön ülök már. Bár valószínűleg csak estefelé nézem meg. Vagyis amikor kész lesz a felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Én is tűkön ülök már. Bár valószínűleg csak estefelé nézem meg. Vagyis amikor kész lesz a felirat. Reményeim szerint kb 6-ra kész lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. (szerkesztve) Spoiler: En a kovetkezo reszt varom benne lesznek az uj DROIDOK meg GRIEVOUS is . Szerkesztve: 2010. November 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.