NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megoldják ők szerintem, nem kell aggódni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. The Citadel Érdekes párhuzam, hogy Echo és Fives szintén egy fellegvár elleni küldetésen fog részt venni, akárcsak a gyakorlópályán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Klón alakban se térjen vissza Maul, mert az is hús-vér forma. Akkor másként fogalmazok, ne az eredeti térjen vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. A klónozás elcsépelt, ZS-kategóriás húzás lenne, amit biztos, hogy nem fognak elkövetni. Lucas tudja mit csinál. Szellem formában sem térhet vissza elméletileg, mivel az csak a világos oldal segítségével érhető el. Így marad a holokron, ami megint csak érdekes, hiszen Maul nem volt mester. Kíváncsi vagyok, hogy magyarázzák meg gubanc nélkül a Nightsister-trilógia végén látottakat. Egyébként Plo Koon is tiszteletét teszi a következő részek valamelyikében. Remélem nem csak cameo szerepet kap, rég láttuk már bevetésen. A TFU2-ben is alkalmazták már a klónozós visszatérést. Szerintem a klón alkalmazás valószínű. Végül is ez a Klónok Háborúja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kenand Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Köszi a feliratot! Sziasztok. A 2. évadot már elkészítettem 1080p-s Blu-ray ripből is. A 3. évadből 1080p-t nem találok sehol, ami van Van NTSC WEB-dl jó minőségű, de a kép széle levágott Van sky HD ról rögzített PAL 720p 3.35:1-es mozis, teljes képaránnyal OAR-BIA (1 héttel le van maradva, kezdetben 4 volt még be is előzhet ) Utóbbi a szimpatikusabb. De sajna a most megjelent 16-ból nem találok jó változatot, hibás a hang nincs beszéd Ha valaki tud jót küldjön linket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kenand Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. A Web-DL HD minőség rész logók nélkül és valamelyest szebb, mint a sima 720p-s orenji. Az Apple iTunes-ról lehet letölteni. A Sky HD-s/Blu-ray rippes 1080p azért nem 1080 magas, mert a képarány 2.35:1, azaz teljes mozis. Így van az 1080p-ben alul felül felesleges fekete csík. Amikor az ember rippel/tömörít levágja a felesleges fekete csíkot, azért lesz belőle 814. lejátszáskor a program odapakolja a fekete csíkokat. Így hatékonyabb a tömörítés, kisebb a file méret. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Dobpergés.... az évadzáró 2 résszel kapcsolatos spoiler: Chewie szerepelni fog a TCW zárásában: http://artsbeat.blogs.nytimes.com/2011/02/17/remaking-wookiee-chewbacca-becomes-a-character-on-star-wars-the-clone-wars/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Dobpergés.... az évadzáró 2 résszel kapcsolatos spoiler: Chewie szerepelni fog a TCW zárásában: http://artsbeat.blogs.nytimes.com/2011/02/17/remaking-wookiee-chewbacca-becomes-a-character-on-star-wars-the-clone-wars/ Kezd visszajönni a remény, hogy még van miért felfedezni a CSH érzést a sorozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. (szerkesztve) Ennek nagyon örülök, bár megmondom őszintén biztos voltam benne, hogy valamelyik évadban szerepel Chewie. (Meggyőződésem, hogy Solo úr is tiszteletét teszi a sorozatban.) Remek a hír. Szerkesztve: 2011. Február 17. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Dobpergés.... az évadzáró 2 résszel kapcsolatos spoiler: Chewie szerepelni fog a TCW zárásában: http://artsbeat.blogs.nytimes.com/2011/02/17/remaking-wookiee-chewbacca-becomes-a-character-on-star-wars-the-clone-wars/ Nagyon jó a videó a végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. (szerkesztve) Na végre!!!!! Csubakka is megjelenik Már nagyon vártam őt!! Szerkesztve: 2011. Február 17. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. The Citadel részlet. http://insidetv.ew.com/2011/02/17/star-wars-clone-wars-grand-moff-tarkin-exclusive-video/ Hogy kóstolgatja már egymást Anakin és Tarkin... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Ennek nagyon örülök, bár megmondom őszintén biztos voltam benne, hogy valamelyik évadban szerepel Chewie. (Meggyőződésem, hogy Solo úr is tiszteletét teszi a sorozatban.) Remek a hír. Solo? Felnőttként nem valószínű. 7-9 éves most még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Nagyon úgy néz ki, hogy Opress mégsem fog már szerepelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Nagyon úgy néz ki, hogy Opress mégsem fog már szerepelni. Majd ősszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. (szerkesztve) Solo? Felnőttként nem valószínű. 7-9 éves most még. Természetesen nem felnőttként.De a családjáról, gyerekkoráról szerintem alkotnak még valamit. Szerkesztve: 2011. Február 17. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Majd ősszel. Nem jó. Legyen tavasszal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Természetesen nem felnőttként.De a családjáról, gyerekkoráról szerintem alkotnak még valamit. Ebben az esetben adják Katie Lucas kezébe azt a szálat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Nem jó. Legyen tavasszal. Április elsején lesz vége a harmadik évadnak. Majd' fél éves szünet lesz a negyedik évadig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Április elsején lesz vége a harmadik évadnak. Majd' fél éves szünet lesz a negyedik évadig. Ez elég rossz dolog. Az lenne a legjobb, ha egyből folytatódna megszakítás nélkül. Aztán ősszel meg jönne az 5. Jövőre úgy is itt lesz a világvége, legalább ezt fejezzék be addig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. A 2 évad közötti űrt kitölti majd a szinkronos 3. évad, és mire vége jön a 4. évad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. A klónozás elcsépelt, ZS-kategóriás húzás lenne, amit biztos, hogy nem fognak elkövetni. Lucas tudja mit csinál. Szellem formában sem térhet vissza elméletileg, mivel az csak a világos oldal segítségével érhető el. Így marad a holokron, ami megint csak érdekes, hiszen Maul nem volt mester. Kíváncsi vagyok, hogy magyarázzák meg gubanc nélkül a Nightsister-trilógia végén látottakat. Egyébként Plo Koon is tiszteletét teszi a következő részek valamelyikében. Remélem nem csak cameo szerepet kap, rég láttuk már bevetésen. Azért milyen marha jól néz már ki ez a kép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. (szerkesztve) Azért milyen marha jól néz már ki ez a kép! Jól van bevilágítva. Szerkesztve: 2011. Február 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. (szerkesztve) Nagyon jó kedvcsináló spoilerek, Csubi felbukkanása pozitívum, ismét egy olyan elem, ami közelebb hozza egymáshoz a két trilógiát. Még az évad előtt írtam, hogy szerepelhetnének vukik és egyúttal a Kashyyyk is a sorozatban. Minden kívánságom így váljon valóra. Ha már itt tartunk, egy víz alatti csatára nagyon kíváncsi lennék mozgóképen. Na nem Tartakovsky-féle CW csatára gondolok és nem is 3x02-beli pár másodperces bajuszakasztásra. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő. A címek, dátumok jól látom, megint változtak? Eddig ez volt a felállás: 3x18 - The Citadel (febr.18.) 3x19 - Last Stand (febr.25.) 3x20 - Counter Attack (márc.4.) ...most ez: 3x18 - The Citadel (febr.18.) 3x19 - Counter Attack (márc.4.) 3x20 - ? Kár, hogy a finálé majd' 1 hónap szünet után jön csak, legalább duplazáró lesz. Még a Mortis-trilógiát sem emésztettem meg igazán, ennek ellenére várom a maradék 5 részt, hogy rossz nem lesz, arra akár fogadni is merek. Szerkesztve: 2011. Február 17. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Egyre jobb ez a sorozat mindig meg tud lepni valamivel, de soká lesz még szinkronosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Nagyon jó kedvcsináló spoilerek, Csubi felbukkanása pozitívum, ismét egy olyan elem, ami közelebb hozza egymáshoz a két trilógiát. Még az évad előtt írtam, hogy szerepelhetnének vukik és egyúttal a Kashyyyk is a sorozatban. Minden kívánságom így váljon valóra. Ha már itt tartunk, egy víz alatti csatára nagyon kíváncsi lennék mozgóképen. Na nem Tartakovsky-féle CW csatára gondolok és nem is 3x02-beli pár másodperces bajuszakasztásra. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő. A címek, dátumok jól látom, megint változtak? Eddig ez volt a felállás: 3x18 - The Citadel (febr.18.) 3x19 - Last Stand (febr.25.) 3x20 - Counter Attack (márc.4.) ...most ez: 3x18 - The Citadel (febr.18.) 3x19 - Counter Attack (márc.4.) 3x20 - ? Kár, hogy a finálé majd' 1 hónap szünet után jön csak, legalább duplazáró lesz. Még a Mortis-trilógiát sem emésztettem meg igazán, ennek ellenére várom a maradék 5 részt, hogy rossz nem lesz, arra akár fogadni is merek. Kicsit változtak a dolgok. A korábbi fals infó volt sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Szezon finálé Mivel ez a két rész Felucián játszódik, remélem lesz említés a korábbi Bounty Hunters epizódra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. csoli, adnál linket? Én sehol sem találom az új részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. csoli, adnál linket? Én sehol sem találom az új részt. Én innen szedtem le Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. (szerkesztve) The Citadel letöltés: Normál: http://www.megaupload.com/?d=7DHLHMUD 720p: http://www.megaupload.com/?d=A8ZTCL9T Szerkesztve: 2011. Február 19. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.