Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

The Citadel

Érdekes párhuzam, hogy Echo és Fives szintén egy fellegvár elleni küldetésen fog részt venni, akárcsak a gyakorlópályán.

Hozzászólás ideje:

A klónozás elcsépelt, ZS-kategóriás húzás lenne, amit biztos, hogy nem fognak elkövetni. Lucas tudja mit csinál.

Szellem formában sem térhet vissza elméletileg, mivel az csak a világos oldal segítségével érhető el. Így marad a holokron, ami megint csak érdekes, hiszen Maul nem volt mester. Kíváncsi vagyok, hogy magyarázzák meg gubanc nélkül a Nightsister-trilógia végén látottakat.

Egyébként Plo Koon is tiszteletét teszi a következő részek valamelyikében. Remélem nem csak cameo szerepet kap, rég láttuk már bevetésen.

tcw_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A TFU2-ben is alkalmazták már a klónozós visszatérést.

Szerintem a klón alkalmazás valószínű. Végül is ez a Klónok Háborúja. :D

Hozzászólás ideje:

Köszi a feliratot! :)

Sziasztok.

A 2. évadot már elkészítettem 1080p-s Blu-ray ripből is.

A 3. évadből 1080p-t nem találok sehol, ami van

Van NTSC WEB-dl jó minőségű, de a kép széle levágott

Van sky HD ról rögzített PAL 720p 3.35:1-es mozis, teljes képaránnyal OAR-BIA (1 héttel le van maradva, kezdetben 4 volt még be is előzhet :) )

Utóbbi a szimpatikusabb. De sajna a most megjelent 16-ból nem találok jó változatot, hibás a hang nincs beszéd :(

Ha valaki tud jót küldjön linket.

Hozzászólás ideje:

A Web-DL HD minőség rész logók nélkül és valamelyest szebb, mint a sima 720p-s orenji. Az Apple iTunes-ról lehet letölteni.

A Sky HD-s/Blu-ray rippes 1080p azért nem 1080 magas, mert a képarány 2.35:1, azaz teljes mozis.

Így van az 1080p-ben alul felül felesleges fekete csík.

Amikor az ember rippel/tömörít levágja a felesleges fekete csíkot, azért lesz belőle 814. lejátszáskor a program odapakolja a fekete csíkokat.

Így hatékonyabb a tömörítés, kisebb a file méret.

Hozzászólás ideje:

Dobpergés.... az évadzáró 2 résszel kapcsolatos spoiler:

Kezd visszajönni a remény, hogy még van miért felfedezni a CSH érzést a sorozatban. :)
Hozzászólás ideje:

Ennek nagyon örülök, bár megmondom őszintén biztos voltam benne, hogy valamelyik évadban szerepel Chewie.

(Meggyőződésem, hogy Solo úr is tiszteletét teszi a sorozatban.)

Remek a hír. :yes:

Szerkesztve: - Embo

Hozzászólás ideje:

Na végre!!!!!

Csubakka is megjelenik :D

Már nagyon vártam őt!! :D

Szerkesztve: - misi920

Hozzászólás ideje:

Ennek nagyon örülök, bár megmondom őszintén biztos voltam benne, hogy valamelyik évadban szerepel Chewie.

(Meggyőződésem, hogy Solo úr is tiszteletét teszi a sorozatban.)

Remek a hír. :yes:

Solo? Felnőttként nem valószínű. 7-9 éves most még.

Hozzászólás ideje:

Solo? Felnőttként nem valószínű. 7-9 éves most még.

Természetesen nem felnőttként.De a családjáról, gyerekkoráról szerintem alkotnak még valamit.

Szerkesztve: - Embo

Hozzászólás ideje:

Természetesen nem felnőttként.De a családjáról, gyerekkoráról szerintem alkotnak még valamit.

Ebben az esetben adják Katie Lucas kezébe azt a szálat.

Hozzászólás ideje:

Április elsején lesz vége a harmadik évadnak. Majd' fél éves szünet lesz a negyedik évadig.

Ez elég rossz dolog. Az lenne a legjobb, ha egyből folytatódna megszakítás nélkül. Aztán ősszel meg jönne az 5.

Jövőre úgy is itt lesz a világvége, legalább ezt fejezzék be addig.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A klónozás elcsépelt, ZS-kategóriás húzás lenne, amit biztos, hogy nem fognak elkövetni. Lucas tudja mit csinál.

Szellem formában sem térhet vissza elméletileg, mivel az csak a világos oldal segítségével érhető el. Így marad a holokron, ami megint csak érdekes, hiszen Maul nem volt mester. Kíváncsi vagyok, hogy magyarázzák meg gubanc nélkül a Nightsister-trilógia végén látottakat.

Egyébként Plo Koon is tiszteletét teszi a következő részek valamelyikében. Remélem nem csak cameo szerepet kap, rég láttuk már bevetésen.

tcw_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Azért milyen marha jól néz már ki ez a kép!

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó kedvcsináló spoilerek,

Csubi felbukkanása pozitívum, ismét egy olyan elem, ami közelebb hozza egymáshoz a két trilógiát. Még az évad előtt írtam, hogy szerepelhetnének vukik és egyúttal a Kashyyyk is a sorozatban. Minden kívánságom így váljon valóra. :D Ha már itt tartunk, egy víz alatti csatára nagyon kíváncsi lennék mozgóképen. Na nem Tartakovsky-féle CW csatára gondolok és nem is 3x02-beli pár másodperces bajuszakasztásra. :P Majd meglátjuk, mit hoz a jövő.

A címek, dátumok jól látom, megint változtak?

Eddig ez volt a felállás:

3x18 - The Citadel (febr.18.)

3x19 - Last Stand (febr.25.)

3x20 - Counter Attack (márc.4.)

...most ez:

3x19 - Counter Attack (márc.4.)

3x20 - ?

Kár, hogy a finálé majd' 1 hónap szünet után jön csak, legalább duplazáró lesz. Még a Mortis-trilógiát sem emésztettem meg igazán, ennek ellenére várom a maradék 5 részt, hogy rossz nem lesz, arra akár fogadni is merek. :D

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:

Egyre jobb ez a sorozat mindig meg tud lepni valamivel, :cool: de soká lesz még szinkronosan. :(

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó kedvcsináló spoilerek,

Csubi felbukkanása pozitívum, ismét egy olyan elem, ami közelebb hozza egymáshoz a két trilógiát. Még az évad előtt írtam, hogy szerepelhetnének vukik és egyúttal a Kashyyyk is a sorozatban. Minden kívánságom így váljon valóra. :D Ha már itt tartunk, egy víz alatti csatára nagyon kíváncsi lennék mozgóképen. Na nem Tartakovsky-féle CW csatára gondolok és nem is 3x02-beli pár másodperces bajuszakasztásra. :P Majd meglátjuk, mit hoz a jövő.

A címek, dátumok jól látom, megint változtak?

Eddig ez volt a felállás:

3x19 - Last Stand (febr.25.)

3x20 - Counter Attack (márc.4.)

...most ez:

3x19 - Counter Attack (márc.4.)

3x20 - ?

Kár, hogy a finálé majd' 1 hónap szünet után jön csak, legalább duplazáró lesz. Még a Mortis-trilógiát sem emésztettem meg igazán, ennek ellenére várom a maradék 5 részt, hogy rossz nem lesz, arra akár fogadni is merek. :D

Kicsit változtak a dolgok. A korábbi fals infó volt sajnos.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.