Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. A furcsa az, hogy 5., 19., és 26. is szombatra esik. Tavaly is így voltak, vasárnapra volt rész, hétfő-keddre pedig felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Pedig már úgy megszoktam, hogy egy fárasztó hét után kipihenten felkelek szombat reggel, és már nézhető is az új rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Pedig már úgy megszoktam, hogy egy fárasztó hét után kipihenten felkelek szombat reggel, és már nézhető is az új rész. Igen, így nem a legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. (szerkesztve) Counterattack epizód guide. Szerkesztve: 2011. Március 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. (szerkesztve) http://www.youtube.com/watch?v=Wd4u2NCkfeQ Insider-es cikk: Szerkesztve: 2011. Március 2. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. 2 vuki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Tölthető az új rész! 3x19 - Counterattack: normál, 720p Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Köszi Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Belefutottam egy nagy spoilerbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Belefutottam egy nagy spoilerbe. Had fussak én is bele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Had fussak én is bele A mostani résszel kapcsolatos. Echo meghal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Elfelejtettem, hogy te felirat nélkül nem szoktad megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. http://www.youtube.com/watch?v=3FXWugy5C2A Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Web-DL kb. mikorra várható? Bár szerintem addig úgyis megnézem a 720-ast. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. (szerkesztve) Már van WEB-DL. http://tehparadox.com/forum/f73/star-wars-clone-wars-s03e19-720p-web-dl-avc-dd5-1-swc-1904007/ Star.Wars.The.Clone.Wars.S03E19.WEB-DL http://www.megaupload.com/?d=88DH1LA1 http://www.megaupload.com/?d=TWF9GXRQ Szerkesztve: 2011. Március 5. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Köszi Zééé! Már csorog! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Nekem van egy olyan érzésem, hogy Darth Maul marketing elem lesz az EPI bemutatójához. Kicsit aggódok is emiatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Nekem van egy olyan érzésem, hogy Darth Maul marketing elem lesz az EPI bemutatójához. Kicsit aggódok is emiatt. Hajaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Ebben van valami, de szerintem magára a TCW-hez írt sztorira nem lesz hatással. Úgy értem, ezek a történetek már jóval azelőtt meg lettek írva, hogy tudták volna, mikor jelenik meg a film 3D-ben, vagy elkezdtek volna a marketingen gondolkodni. Szóval magáért az epizódért valószínűleg nem kell aggódni, az már le van forgatva (ha nincs is még befejezve), legfeljebb az a kérdés, hogy mikor lesz bemutatva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Ebben van valami, de szerintem magára a TCW-hez írt sztorira nem lesz hatással. Úgy értem, ezek a történetek már jóval azelőtt meg lettek írva, hogy tudták volna, mikor jelenik meg a film 3D-ben, vagy elkezdtek volna a marketingen gondolkodni. Szóval magáért az epizódért valószínűleg nem kell aggódni, az már le van forgatva (ha nincs is még befejezve), legfeljebb az a kérdés, hogy mikor lesz bemutatva. Nekem mindegy, csak ne támasszák fel Mault. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. (szerkesztve) Válasz érkezett az e-mailemre a CN-től A 3. évadot április 7-én kezdik vetíteni a Cartoon Network-ön Szerkesztve: 2011. Március 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Válasz érkezett az e-mailemre a CN-től A 3. évadot április 7-én kezdik vetíteni a Cartoon Network-ön Remek ütemben kezdik el vetíteni. Néhány epizódot biztos megnézek majd. Főleg ha Phobos felteszi megint őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Citadel Rescue előzetes: http://www.starwars.com/video/view/001237.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Citadel Rescue előzetes: http://www.starwars.com/video/view/001237.html Citadel Rescue epizód guide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Állítólag a főszereplők hangjai mások lesznek a 3. évadban, igaz ez? Kié változik meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Állítólag a főszereplők hangjai mások lesznek a 3. évadban, igaz ez? Kié változik meg? Ennek nagyon nem örülnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. (szerkesztve) Ennek nagyon nem örülnék. Hát én sem...Remélem nem következik be és a jól megszokott magyar hangokat hallhatjuk viszont. Olvastam egy interjút, amiben Zsigmond Tamara emelte ki, hogy kötöttek egy olyan szerződést, amiben a szinkronszínészek biztosítják a Lucasfilmet, hogy hangjukra akár még nyolc évig igényt tarthatnak. Ez elméletileg 2005-ben történt. Szerkesztve: 2011. Március 9. - danityu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Hát én sem...Remélem nem következik be és a jól megszokott magyar hangokat hallhatjuk viszont. Olvastam egy interjút, amiben Zsigmond Tamara emelte ki, hogy kötöttek egy olyan szerződést, amiben a szinkronszínészek biztosítják a Lucasfilmet, hogy hangjukra akár még nyolc évig igényt tarthatnak. Ez elméletileg 2005-ben történt. 2002 -ben történt, sőt egyeseknél 1999 -ben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. 2002 -ben történt, sőt egyeseknél 1999 -ben... Akkor marad a reménykedés. Egyébként Revan, hol hallottad vagy olvastad ezt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.