Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Kár hogy erről az április 1-jei videóról lemaradtam, kíváncsi lettem volna arra, hogy milyen. Nem volt semmilyen videó csak egy kamu link. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Nem volt semmilyen videó csak egy kamu link. És akkor honnan volt az infód San Hillről és a cyborg Darth Maulról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. És akkor honnan volt az infód San Hillről és a cyborg Darth Maulról? Az egész hír egy külföldi oldalon volt. Csak a vágyait írta bele az illető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. De jut eszembe... Mi van akkor, ha... ...Az a gungan nem Tarpals? Ha jól emlékszem már a harmadik évadban volt erről egy pletyka, hogy Lunker kapitány egy epizódban fontos szerephez fog majd jutni. Talán ez az epizód lesz az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Azért valljuk be, hogy a legnagyobb poén akkor lesz amikor tök igaza lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. De jut eszembe... Mi van akkor, ha... ...Az a gungan nem Tarpals? Ha jól emlékszem már a harmadik évadban volt erről egy pletyka, hogy Lunker kapitány egy epizódban fontos szerephez fog majd jutni. Talán ez az epizód lesz az. Meglássuk. Azért valljuk be, hogy a legnagyobb poén akkor lesz amikor tök igaza lesz Az nagyon gagyi lenne továbbra is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. (szerkesztve) Most lesz idén Celebráció vagy csak jövőre a 3D alkalmából? (szerintem csak jövőre lesz.) Fantasztikus a 4. szezon teaser. Végre látjuk Mon Calamarit, és aki szemfüles, lazán kiszúrta, hogy a támadók nem csak harci droidok, hanem valami humanoid harcosok is. A fázis 4 klónoknak meg külön örülök, a teaser végén a klónok beszélgetése pedig nagyon összeesküvés szagú. Csak nem dezertáláson törik a fejüket? Szerkesztve: 2011. Április 2. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Most lesz idén Celebráció vagy csak jövőre a 3D alkalmából? (szerintem csak jövőre lesz.) Fantasztikus a 4. szezon teaser. Végre látjuk Mon Calamarit, és aki szemfüles, lazán kiszúrta, hogy a támadók nem csak harci droidok, hanem valami humanoid harcosok is. A fázis 4 klónoknak meg külön örülök, a teaser végén a klónok beszélgetése pedig nagyon összeesküvés szagú. Csak nem dezertáláson törik a fejüket? Idén nem lesz Celebration. Azok akik úsznak a droidokkal szerintem quarrenek. A klónok a végén pedig tényleg nagyon jók! Maga a megvilágítás is frankó, eléggé fenyegetőek lettek így. Kíváncsi leszek mi fog történni. Jön a 66-os parancs előélete? De jó is lenne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Én is ütősebb trailerre számítottam, de azért ez is több a semminél. Úgy tűnik, végre teljesül egy régi kívánságom és láthatunk víz alatti ütközetet a TCW-ben. Valószínűleg a trandoshan-wookie ellentét után vászonra viszik a calamari-quarron ellentétet is, aminek szintén örülök. Ezt már csak az koronázná meg, ha Ackbar is feltűnne ebben a történetszálban. Padmé új külseje (az Ep1-ben látott kinézetére gondolok a nabooi csata alatt) is nagyon jó, plusz mintha minden karakter külsején tovább csiszoltak volna. Annak nem igazán örülök, hogy Anakin és Dooku ismét párbajozni fognak egymás ellen, mert számomra az Ep3-ból, Anakin kijelentéséből az jön le, hogy ők az Ep2 óta nem hogy nem párbajoztak, nem is találkoztak egymással. A phase II-es páncélok (végre Rex is megkapta) elterjedéséből is látszik, hogy közel a háború vége. Érdekes lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Hát őszintén szólva nekem se tetszik, hogy Dooku és Anakin ennyiszer találkoznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Én is ütősebb trailerre számítottam, de azért ez is több a semminél. Úgy tűnik, végre teljesül egy régi kívánságom és láthatunk víz alatti ütközetet a TCW-ben. Valószínűleg a trandoshan-wookie ellentét után vászonra viszik a calamari-quarron ellentétet is, aminek szintén örülök. Ezt már csak az koronázná meg, ha Ackbar is feltűnne ebben a történetszálban. Padmé új külseje (az Ep1-ben látott kinézetére gondolok a nabooi csata alatt) is nagyon jó, plusz mintha minden karakter külsején tovább csiszoltak volna. Annak nem igazán örülök, hogy Anakin és Dooku ismét párbajozni fognak egymás ellen, mert számomra az Ep3-ból, Anakin kijelentéséből az jön le, hogy ők az Ep2 óta nem hogy nem párbajoztak, nem is találkoztak egymással. A phase II-es páncélok (végre Rex is megkapta) elterjedéséből is látszik, hogy közel a háború vége. Érdekes lesz! A Calamari vezér az elviekben Ackbar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Remélem az egy megérdemelt Fistos rész lesz már végre!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. (szerkesztve) Egy újabb trailer a negyedik évadról! Azt a mindenit! Nem semmi látványban lesz részünk! Kudar, örülni fogsz. 4. évad előzetes Lesz benne egy olyan Jedi mint Dex. Szerkesztve: 2011. Április 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Asszem volt egy kisebb...na jó hagyjuk, szóval azt hiszem ez az évad ütni fog. És igen FISTOOOOOO Mióta láttam a Gendy részt, azóta várok egy ilyenre! Vagy 100x láttam azt. Most meg is nézem. És akkor jól láttam hogy Gunganek küzdenek majd Grivi ellen, és talán az egyikük lesz olyan ügyes hogy jól meg is szorongatja. A Dex-es jedi meg úgy nézem elég brutál lesz a 4 fénykarddal. OMG! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Ilyent vártam a tegnapitól. Ami üt Dex-es Jedi 2 duplapengéjűvel nagyon állat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Ez tényleg üt skacok! Olyan látványvilág van, hogy azóta is csak tátom a szám. Nem vagyok buzi, de Fistot félmeztelenül a víz alatt akciózni látni....ez egy álom! Nekem is az a rész az egyik kedvencem a régi CW -ből Kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Jó kis trailerek! Így láthatatlanban az előzetesek alapján azt hiszem, a negyedik évaddal sem lesz gond. Besalisk Jedi, gunganok - remélem lerohanják Naboot a szeparatisták -, víz alatti harc, és ha jól látom, végre eszükbe jutott a készítőknek, hogy a köztársasági vadászgépek nem kék, hanem zöld lézernyalábot eregetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Hót ziher, hogy Gallia mestert kinyírja Grievous.Nyakamat merném rá rakni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Pár infó Filonitól, akit a Wonder Con -on kérdezhettek a rajongók. - Már minden epizód ötlete Lucas -tól jön - Rex és Ahsoka sorsára már vannak ötletek! - Ventress vissza fog térni - Lucas rengeteg epizódon dolgozik. Nem kizárt 8 évad sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Jó kis trailerek! Így láthatatlanban az előzetesek alapján azt hiszem, a negyedik évaddal sem lesz gond. Besalisk Jedi, gunganok - remélem lerohanják Naboot a szeparatisták -, víz alatti harc, és ha jól látom, végre eszükbe jutott a készítőknek, hogy a köztársasági vadászgépek nem kék, hanem zöld lézernyalábot eregetnek. Jó lenne ha lerohannák, mert akkor végre lenne szenvedés Naboo-n amit annyira hiányoltok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Azta! Azta! Na én azt hiszem,hogy nem lesz semmiféle panasz a 4.évadra (sem). Ez brutáljó lesz Oh ba***us,ősszel középsuli Na de sebaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. - Lucas rengeteg epizódon dolgozik. Nem kizárt 8 évad sem. Na arra kíváncsi vagyok, hogy hoznak össze 8 évadot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Én kicsit soknak tartok 8 évadot. Imádom, de pl ha csak 4 évad lenne, és a másik 4 pedig mondjuk játszódhatna a ANH és a TESB között. Annyira hiányoznak már Hanék hogy mikor múltkor valaki belinkelt egy Han és Chewie fan animációs filmet, nagyon elkezdtek hiányozni. És mivel úgy néz ki több film nem lesz, ezért simán ki lehetne azt az időszakot is aknázni. Elég sok minden történhetne ott is a Birodalom és a Lázadók között. Ody: Naná hogy a kedvenced! Az a rész ütni fog, ha csak kicsit is hasonlítani fog az elődjéhez. Esetleg még egy Jabiimet megnéznék. Simán lehetne majd évadzáró. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Hűha, az előzetesek alapján brutál jó lesz a 4. évad. Még tudják emelni a színvonalat. Egyszerűen király. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Viszont ha jól láttam Maul és testvérkéje nincs nagyon benne az előzetesben. Lehet későbbre tartogatják? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Viszont ha jól láttam Jól láttad. Ahogy nézem, ez csak pár részből van összevágva, szerintem ami eddig kikerült 2 előzetes az első 5 részt tartalmazza.Viszont ha valóban 8 évad lesz, akkor elég sokáig jegelni is tudják őket, hisz sokáig tarthat míg megkeresi Mault és ő meg kiképzi, majd visszatérnek a főhösök közelébe. Nem lennék meglepve, ha a 4. évadban nem is látnánk őket vagy csak a vége környékén. Láttunk már ilyet: Ventresst is hanyagolták a 2. évadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Nekem is kicsit soknak tűnik a nyolc évad, ellenben lehet olyan kronológia is majd, hogy az egész évad 1-2 történetre épül ami már mindjárt másként állítaná be ezt a nyolcas számot. Viszont ha jól láttam Maul és testvérkéje nincs nagyon benne az előzetesben. Lehet későbbre tartogatják? Szerintem az EPI premierre tartogatják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. 8 évad? Az már nagyon sok. A 6-ikkal le kéne zárni. Nem kéne a végtelenségig húzni. "Már minden epizód ötlete Lucas -tól jön" Eddig nem így volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Jól láttad. Ahogy nézem, ez csak pár részből van összevágva, szerintem ami eddig kikerült 2 előzetes az első 5 részt tartalmazza. Viszont ha valóban 8 évad lesz, akkor elég sokáig jegelni is tudják őket, hisz sokáig tarthat míg megkeresi Mault és ő meg kiképzi, majd visszatérnek a főhösök közelébe. Nem lennék meglepve, ha a 4. évadban nem is látnánk őket vagy csak a vége környékén. Láttunk már ilyet: Ventresst is hanyagolták a 2. évadban. Ez talán inkább ne történjen meg. Az igazi Darth Maul-nak semmi keresnivalója a Klónok Háborújában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Tudja esetleg valaki, hogy angoloknál leadott TCW részeket honnan lehet leszedni? Konkrétan a Citadel trilógia kellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.