NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Nem kellett sokat várni a trailer-re. Az ún. nevezett apró lények egyáltalán nem ismeretlenek, sőt nagy kedvenceim : http://www.youtube.com/watch?v=Nz8MtT4bPO8&feature=player_embedded Ajha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Nem sokat láttam jól belőle, de első ránézésre jónak tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Apró kis aleenák... De arik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Köszi a videót, na ezt érdemes lesz megnézni még jobb minőségben is. Fisto mester enyhén tekintélyparancsoló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Jó lett Rex Phase II-t sisakja , és örömmel látom hogy klónok voltak előtérben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. 0:54-nél nagyon érdekes lények veszik körbe R2-D2-t.Tüskés, szürke lények.Nagyon remélem, hogy nem Yuuzhan Vong-ok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. 0:54-nél nagyon érdekes lények veszik körbe R2-D2-t.Tüskés, szürke lények.Nagyon remélem, hogy nem Yuuzhan Vong-ok. Nem hiszem, merész húzás lenne. Lehet hogy még a TFU hatása alatt állok, de lehet, hogy azok az őshonos feluciaiak, nem? Jobb lenne egy jó minőségű videó, de talán az is valószínű hogy teljesen új néppel van dolgunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Szuper videó....lenne ha látnék belőle valamit. De azért már így is átjön, hogy a látvány az valami fenomenális lesz. Egyébként ez megint kb. 2 részből lett összevágva. 0:14 -nél Osi Sobeck beszélget Dooku -val? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. (szerkesztve) Én is abban reménykedek, hogy nem húznak ilyen merészet.Ameddig nem jön a jobb minőség, addig csak találgathatunk. Az őshonos feluciaiak szerintem már azok a kis farmerek, nem pedig a TFU-ból ismert fazonok. Ellenben az aleena csapatra most figyeltem fel.Hatalmas. Gondolom, hogy ők a Tyerell család. Szerk:Nem hinném, hogy az Sobeck, reményeim szerint az egy Herglic.Vízi faj, illene is a Quarren nép mellé és nem mellesleg nagyon impozáns látvány egy-egy fajbéli.Remélem őket hozzák be a TCW-be. Szerkesztve: 2011. Május 23. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. (szerkesztve) Én is abban reménykedek, hogy nem húznak ilyen merészet.Ameddig nem jön a jobb minőség, addig csak találgathatunk. Az őshonos feluciaiak szerintem már azok a kis farmerek, nem pedig a TFU-ból ismert fazonok. Ellenben az aleena csapatra most figyeltem fel.Hatalmas. Gondolom, hogy ők a Tyerell család. Felőlem jöhetnek a Vongok, persze egy gyökeresen más háttérrel. Szerk:Nem hinném, hogy az Sobeck, reményeim szerint az egy Herglic.Vízi faj, illene is a Quarren nép mellé és nem mellesleg nagyon impozáns látvány egy-egy fajbéli.Remélem őket hozzák be a TCW-be. Csak a hangja miatt gondoltam, mert az nagyon hasonló Sobeckéhez. Szerkesztve: 2011. Május 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Rex ahogy felveszi az új sisakját a végén az nagyon cool. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Felőlem jöhetnek a Vongok, persze egy gyökeresen más háttérrel. Kik azok a Vongok? Vmi EU dolog? Abban egyáltalán nem vagyok otthon. Mert a TCW-be nem illik a hátterük? Amúgy nekem is feltűntek és így elég ijesztő lényeknek tűnnek. Ja szerintem ez már sajna a Comic-con-os trailer volt. Tavaly is ilyenkor került ki kamerás verzióban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Ja szerintem ez már sajna a Comic-con-os trailer volt. Tavaly is ilyenkor került ki kamerás verzióban. Miért sajnos? Szerintem holnap felrakja az sw.com is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. (szerkesztve) Teljesen EU, a filmekben egy szó sem esik róluk, mi több egy képkockát sem kapnak, ami önmagában még nem lenne baj, de nagyon hülye háttértörténetük van. Teljesen idegen az SW filmekben megismert világától. Itt olvashatsz róluk:Linkjeim és itt is:Linkjeim Szerkesztve: 2011. Május 23. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Miért sajnos? Szerintem holnap felrakja az sw.com is. Azért, mert nem bírtam ki, h ne nézzem meg. És sokkal jobb először jó minőségben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Baromi jó a trailer...de ki látott itt Dzsuvás Bongót? (Szerintem nem is lesznek, de ha lesznek az sem zavar.) Jöhetne jobb minőségben....mást most nem is tudok mondani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Jó előzetes, még ebben a formában is. Tehát a két duplapengés alak, akit eddig Jedinek hittünk, Dooku új tanítványa lesz Ventress és Opress után. Jó, hogy behoznak egy félig-meddig új fajt is, az aleenákat (a TFU-ból ismert Kazdan paratus faja), de nekem még mindig a víz alatti csata képsorai tetszenek legjobban - már a 2. évad óta áhítoztam egy ilyen csata után, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, mit hoznak össze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Szerintem, nagyjából a Tartakowsky-féle Mon Calamari ütkezet reboot-ja lesz ez. Főleg, hogy Fisto is ott van egy szál gatyában! Hogy Dooku új tanítvány lenne, ez nekem új! Grievous után még egy 4 kardos daráló? Ez kellett ide. Érdekes mert kb fél éve épp erről beszélgettünk itt valahol, hogy hogy vannak cifrázva a fénykardhasználók stílusai. Végszóra ez a verzió is szóba került, erre most itt van: dupla-dupla! "Örülök neki mert kicsit sem erőltetett!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Sky, nem igazán számítanak új fajnak, hiszen már az EPI.-ben Ratts Tyerell, a fogatversenyző is az volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Szerintem, nagyjából a Tartakowsky-féle Mon Calamari ütkezet reboot-ja lesz ez. Főleg, hogy Fisto is ott van egy szál gatyában! Hogy Dooku új tanítvány lenne, ez nekem új! Grievous után még egy 4 kardos daráló? Ez kellett ide. Érdekes mert kb fél éve épp erről beszélgettünk itt valahol, hogy hogy vannak cifrázva a fénykardhasználók stílusai. Végszóra ez a verzió is szóba került, erre most itt van: dupla-dupla! "Örülök neki mert kicsit sem erőltetett!" Akkor képzel el ha mind a 4 kezében dupla lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. (szerkesztve) Akkor képzel el ha mind a 4 kezében dupla lenne Jahh!.. az vóna csak a nagy szám! Egyébként természetesen én is jedinek néztem, bár elvileg korábbi olvasmányaim alapján tudtam, hogy a létezik ugyan a templomban ilyen fegyver, de azzal a jedik kiképzésük alatt csak ritkán találkoznak, mert a használójára ugyanolyan veszélyes mint az ellenfélre, és különben is; a kevesebb több. Dooku is milyen jól elbírt a 2 duplás ellenféllel a 314-es epizódban. Az a lényeg, hogy milyen harcosról van szó, nem az hogy mi van nála.. De kár, hogy nem Jedi, megnéztem volna Grievous ellen! Sokat láttunk volna a koreográfiából. Szerkesztve: 2011. Május 24. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Jedinek meg minek dupla-penge? Az harcra való, a Jedik pedig nem keresik a harcot, a fénykard is azért kell, ha beszorulnak valahova vagy a csempészek meg a többi alvilági figura ha rájuk lőne, védekezhessenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Jó előzetes, még ebben a formában is. Tehát a két duplapengés alak, akit eddig Jedinek hittünk, Dooku új tanítványa lesz Ventress és Opress után. Jó, hogy behoznak egy félig-meddig új fajt is, az aleenákat (a TFU-ból ismert Kazdan paratus faja), de nekem még mindig a víz alatti csata képsorai tetszenek legjobban - már a 2. évad óta áhítoztam egy ilyen csata után, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, mit hoznak össze. Egyébként 1:01 -nél mintha klónokkal sétálna ki egy szirtre körülnézni! Mi a forrása az első mondatban leírtaknak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Jedinek meg minek dupla-penge? Az harcra való, a Jedik pedig nem keresik a harcot, a fénykard is azért kell, ha beszorulnak valahova vagy a csempészek meg a többi alvilági figura ha rájuk lőne, védekezhessenek. Így van, én is úgy tudom, a fénykard elsősorban sugárnyalábok elhárítására szolgál. És nem is másik kard ellen van kitalálva. Ezért nyekeregnek úgy egymáson ,mert az nem randeltetésszerű használat. Ez le volt írva az egyik enciklopédiában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Nincs még normális verzió az előzetesből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Egyébként 1:01 -nél mintha klónokkal sétálna ki egy szirtre körülnézni! Mi a forrása az első mondatban leírtaknak? Alaposabban is megnézve az előzetest, tévedtem, az a besalisk Jedi mégsem valószínű, hogy Dooku új tanítványa lenne. A 0:12-nél lévő phindiant néztem annak, aki fejet hajt a grófnak. Remélem, hamarosan láthatjuk jó minőségben is. Így van, én is úgy tudom, a fénykard elsősorban sugárnyalábok elhárítására szolgál. És nem is másik kard ellen van kitalálva. Ezért nyekeregnek úgy egymáson ,mert az nem randeltetésszerű használat. Ez le volt írva az egyik enciklopédiában. Békeidőkben nagyon ritka volt, hogy sor került fénykard-fénykard elleni összecsapásra, főleg a klónok háborúját megelőző évezredek során, amikor a Sith-ek rejtőzködtek. Viszont vannak elemek, amiknek ellenáll a fénykard, ilyen többek között egy másik ugyanilyen penge. A Sith-ek nem hiszem, hogy azért gyártottak volna fénykardokat, hogy sugárnyalábokat hárítsanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Alaposabban is megnézve az előzetest, tévedtem, az a besalisk Jedi mégsem valószínű, hogy Dooku új tanítványa lenne. A 0:12-nél lévő phindiant néztem annak, aki fejet hajt a grófnak. Remélem, hamarosan láthatjuk jó minőségben is Még szép, hisz ki látott már sith tanítványt Jedi fénykarddal?!? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Még szép, hisz ki látott már sith tanítványt Jedi fénykarddal?!? Anakin a 3. rész végén? Komolyra: ez tényleg így van, a vörös fénykardkristályra nem valószínű, hogy nagy kereslet lenne, szóval miért lenne Jedi-s színe a kardnak, ha a sötét oldalon áll az illető? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Anakin a 3. rész végén? Komolyra: ez tényleg így van, a vörös fénykardkristályra nem valószínű, hogy nagy kereslet lenne, szóval miért lenne Jedi-s színe a kardnak, ha a sötét oldalon áll az illető? Nem is értem, miként merült fel ez a hülyeség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 24. Nem is értem, miként merült fel ez a hülyeség. Alább már leírtam, miként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.