Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nocsak!

Rex sisakjának szemrésze még phase 2-es!

Ez így elég egyedi sisak lett! De jól néz ki.. :clap:

szerk.: pedig az előzetesben is ez van(most néztem), mégis csak most tűnt fel! :hmm:

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Mármint Phase I-es.

Mondták is, hogy Rex spéci Phase II-est kap, mivel ő inkább annak elődjét részesítette előnyben.

Ja igen, tényleg!

Érdekes..Lehet válogatni?

Hozzászólás ideje:

Remélem kitérnek a Korribanra, meg a régi nagy sithekre. Mindenesetre nem lehetetlen. De jó ez a vidi. :peace::clap2:

Hozzászólás ideje:

Rex -nek lehet. :D Szerintem ezekkel az új páncélokkal a klónok viselkedése is változni fog. Negatív irányba.

Remélem nem! Egyrészt hülyeség lenne, ha a páncélcsere okán mesélnék be a változást, másrészt, nem is kell változniuk. Mindegyik klón egyedi, ki ilyen, ki olyan, ostobán nézne ki egy csoportos megváltozás, ráadásul szükségtelen is. Legfeljebb személyenként lehet változás más-más irányban.

Hozzászólás ideje:

Remélem nem! Egyrészt hülyeség lenne, ha a páncélcsere okán mesélnék be a változást, másrészt, nem is kell változniuk. Mindegyik klón egyedi, ki ilyen, ki olyan, ostobán nézne ki egy csoportos megváltozás, ráadásul szükségtelen is. Legfeljebb személyenként lehet változás más-más irányban.

Jönnek új klónok a gyárból akik kicsit másabbak.

Jó a kis videó, még mindig nagyszerű ez a cápali. :D A hangulatra pedig abszolút nem lehet panasz! Bár kicsit elhomályosítja most a D megjelenés a TCW premiert, azért kicseszettül várom ezt is. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Egy újabb, nem is olyan rövid 4. évados részlet a 'liliput'-os részből. Az első képek alapján nem igazán tetszett az alapötlet, de a videó meggyőzött, hogy nem lesz itt gond. :cool:

A végén még van a trailer-ekből is egy szösszenet. ;)

Már "csak" 1 hét... :yeah:

Szuper. Ez a C3PO -s rész elmegy majd lazulásnak a várhatóan komolyabb részek mellett. :) Sok új részlet is volt az évadból a bemutató végén.

Hozzászólás ideje:

Szuper lesz. Mi lesz velünk TCW nélkül? (pláne ha nem lesz élőszereplős...) Na akkor lesz ténylegesen vége (számomra) a hivatalos SW-nek. Nálam az EU nem játszik...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mióta az elmúlt hetekben újra elkapott az SW láz elkezdtem újranézni az összes Clone Wars részt. Egyik alkalommal szinte csak véletlenül hallgattam bele a szinkronba, de azóta annyira megtetszett, hogy minden epizódot magyarul nézek. Meglepő, hogy azok a hangok is, amik a filmekbe belehallgatva irritálónak tűntek (Mózer Károly!) mennyire jók a sorozatban.

Hozzászólás ideje:

Mióta az elmúlt hetekben újra elkapott az SW láz elkezdtem újranézni az összes Clone Wars részt. Egyik alkalommal szinte csak véletlenül hallgattam bele a szinkronba, de azóta annyira megtetszett, hogy minden epizódot magyarul nézek. Meglepő, hogy azok a hangok is, amik a filmekbe belehallgatva irritálónak tűntek (Mózer Károly!) mennyire jók a sorozatban.

Szerintem is jó a szinkron, hibaként talán csak az egységtelenséget tudnám felróni. :)

A klip egyébként jó. Lassan tényleg össze lehet rakni az egész epizódot.

Hozzászólás ideje:

Pénteken itt az új évad. :)

Hozzászólás ideje:

Meglepő, hogy azok a hangok is, amik a filmekbe belehallgatva irritálónak tűntek (Mózer Károly!) mennyire jók a sorozatban.

Nekem is ez tűnt fel, hogy hiába ugyanazok a hangok, valahogy ebben az animációs stílusban sokkal természetesebbnek hatnak, amíg a filmeket ha nem muszáj, nem nézem az eddig elkészült szinkronokkal.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.