csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 8. (szerkesztve) Nocsak! Rex sisakjának szemrésze még phase 2-es! Ez így elég egyedi sisak lett! De jól néz ki.. szerk.: pedig az előzetesben is ez van(most néztem), mégis csak most tűnt fel! Szerkesztve: 2011. Szeptember 8. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 8. Rex sisakjának szemrésze még phase 2-es! Mármint Phase I-es. Mondták is, hogy Rex spéci Phase II-est kap, mivel ő inkább annak elődjét részesítette előnyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 8. Mármint Phase I-es. Mondták is, hogy Rex spéci Phase II-est kap, mivel ő inkább annak elődjét részesítette előnyben. Ja igen, tényleg! Érdekes..Lehet válogatni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 8. Ja igen, tényleg! Érdekes..Lehet válogatni? Rex -nek lehet. Szerintem ezekkel az új páncélokkal a klónok viselkedése is változni fog. Negatív irányba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 8. Találtam egy rövid részletet a 'Water War'-ból. Ez a cápa tag tényleg nem lesz semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Szép látványos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Remélem kitérnek a Korribanra, meg a régi nagy sithekre. Mindenesetre nem lehetetlen. De jó ez a vidi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Igen Korriban is szerepelhetne az új évadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Rex -nek lehet. Szerintem ezekkel az új páncélokkal a klónok viselkedése is változni fog. Negatív irányba. Remélem nem! Egyrészt hülyeség lenne, ha a páncélcsere okán mesélnék be a változást, másrészt, nem is kell változniuk. Mindegyik klón egyedi, ki ilyen, ki olyan, ostobán nézne ki egy csoportos megváltozás, ráadásul szükségtelen is. Legfeljebb személyenként lehet változás más-más irányban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. (szerkesztve) Remélem nem! Egyrészt hülyeség lenne, ha a páncélcsere okán mesélnék be a változást, másrészt, nem is kell változniuk. Mindegyik klón egyedi, ki ilyen, ki olyan, ostobán nézne ki egy csoportos megváltozás, ráadásul szükségtelen is. Legfeljebb személyenként lehet változás más-más irányban. Jönnek új klónok a gyárból akik kicsit másabbak. Jó a kis videó, még mindig nagyszerű ez a cápali. A hangulatra pedig abszolút nem lehet panasz! Bár kicsit elhomályosítja most a D megjelenés a TCW premiert, azért kicseszettül várom ezt is. Szerkesztve: 2011. Szeptember 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Találtam egy rövid részletet a 'Water War'-ból. Ez a cápa tag tényleg nem lesz semmi. Jajjj csak jönne már!!!! Még mindig egy hét van vissza Köszi a vidit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Jajjj csak jönne már!!!! Még mindig egy hét van vissza Köszi a vidit. Tetszett? Van benne feszültség, és valahogy hátborzongató. Ahogy az a cápa tábornok támad az elég félelmetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Egy újabb, nem is olyan rövid 4. évados részlet a 'liliput'-os részből. Az első képek alapján nem igazán tetszett az alapötlet, de a videó meggyőzött, hogy nem lesz itt gond. A végén még van a trailer-ekből is egy szösszenet. Már "csak" 1 hét... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Egy újabb, nem is olyan rövid 4. évados részlet a 'liliput'-os részből. Az első képek alapján nem igazán tetszett az alapötlet, de a videó meggyőzött, hogy nem lesz itt gond. A végén még van a trailer-ekből is egy szösszenet. Már "csak" 1 hét... Szuper. Ez a C3PO -s rész elmegy majd lazulásnak a várhatóan komolyabb részek mellett. Sok új részlet is volt az évadból a bemutató végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Szuper lesz. Mi lesz velünk TCW nélkül? (pláne ha nem lesz élőszereplős...) Na akkor lesz ténylegesen vége (számomra) a hivatalos SW-nek. Nálam az EU nem játszik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Köszi Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Köszi Sky! Szívesen! Ennyire még nem vártam egy évadot sem. Lassan már össze lehet rakni az 1. részt a kikerült anyagokból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Ma is volt egy vetítés az amcsiknál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Újabb klip a szezonnyitóból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Mióta az elmúlt hetekben újra elkapott az SW láz elkezdtem újranézni az összes Clone Wars részt. Egyik alkalommal szinte csak véletlenül hallgattam bele a szinkronba, de azóta annyira megtetszett, hogy minden epizódot magyarul nézek. Meglepő, hogy azok a hangok is, amik a filmekbe belehallgatva irritálónak tűntek (Mózer Károly!) mennyire jók a sorozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Mióta az elmúlt hetekben újra elkapott az SW láz elkezdtem újranézni az összes Clone Wars részt. Egyik alkalommal szinte csak véletlenül hallgattam bele a szinkronba, de azóta annyira megtetszett, hogy minden epizódot magyarul nézek. Meglepő, hogy azok a hangok is, amik a filmekbe belehallgatva irritálónak tűntek (Mózer Károly!) mennyire jók a sorozatban. Szerintem is jó a szinkron, hibaként talán csak az egységtelenséget tudnám felróni. A klip egyébként jó. Lassan tényleg össze lehet rakni az egész epizódot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Mióta az elmúlt hetekben újra elkapott az SW láz elkezdtem újranézni az összes Clone Wars részt. Egyik alkalommal szinte csak véletlenül hallgattam bele a szinkronba, de azóta annyira megtetszett, hogy minden epizódot magyarul nézek. Meglepő, hogy azok a hangok is, amik a filmekbe belehallgatva irritálónak tűntek (Mózer Károly!) mennyire jók a sorozatban. Pénteken itt az új évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Pénteken itt az új évad. Kiváncsian várom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Kiváncsian várom Remélem most kitart majd a kedved. Bár tudom, hogy ehhez az évadnak is produkálnia kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Szerintem is jó a szinkron, hibaként talán csak az egységtelenséget tudnám felróni. Nameg a magyar nyelv ellen elkövetett bűnöket, à la harcász. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Meglepő, hogy azok a hangok is, amik a filmekbe belehallgatva irritálónak tűntek (Mózer Károly!) mennyire jók a sorozatban. Nekem is ez tűnt fel, hogy hiába ugyanazok a hangok, valahogy ebben az animációs stílusban sokkal természetesebbnek hatnak, amíg a filmeket ha nem muszáj, nem nézem az eddig elkészült szinkronokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Sok újdonság nincs benne, de itt egy újabb kis részlet... http://www.youtube.com/watch?v=vKM6KSa_OGA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Ez már volt korábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Ez már volt korábban. Szerintem még nem volt, csak a trailerben láthattuk ezt a jelenetet rövidítve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Szerintem még nem volt, csak a trailerben láthattuk ezt a jelenetet rövidítve. Lehet. Talán az első 7 másodperc akkor az új. A többi tuti volt már korábban is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.