Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Köszi, Ágki! Anakin rendesen be fog durvulni, de az Obi-Wan és fejvadász szál is jónak ígérkezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. This is for Obi-Wan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Szívesen,de nem az enyém az érdem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Ne már! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Itt egy újabb előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=U8dDfa2yf0w A két videó megnézése után már nagyon várom részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. (szerkesztve) Köszi danityu Szóval mégis csak Boba volt az a kölyök. Eddig kételkedtem benne, mert jóval idősebbnek tűnik, mint lennie kéne Szerkesztve: 2012. Január 19. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Ez nagyon kemény rész lesz, nagyon régóta várunk már erre és végre megkapjuk. Imádni fogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Azta de kemény lesz Már nagyon várom,jónak ígérkezik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Ez rohadt jó lesz! Ráadásul az első előzetesben mondták, hogy ez egy négy részes szál lesz. Werebazs: Boba öregedése szerintem érthető, Ahsoka is kb ennyit öregedett a 3. évad felénél. Amúgy nagyon tetszik, hogy Bossk ilyen védelmező Bobával szemben. Kis koromban Boba volt a kedvenc karakterem az epv-ből, Bossktól, meg jól összecsináltam magam, mikor ráförmedt szegényt Piett admirálisra. Már akkor is felmerült bennem, hogy ezek a fejvadászok vajon hogy viszonyulhatnak egymáshoz. Ez a jó a TCW-ben, hogy az ilyen háttérszereplőknek is megmutatja a történetét. Ezt imádtam a Hunt for Ziro-ban is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Egy évadban két kvadrológia? Érdekesen hangzik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Ez rohadt jó lesz! Ráadásul az első előzetesben mondták, hogy ez egy négy részes szál lesz. Werebazs: Boba öregedése szerintem érthető, Ahsoka is kb ennyit öregedett a 3. évad felénél. De Boba csak kb 11 volt a második évad végén, tehát még nem kamaszodott, Ahsoka pedig igen. Szerintem egyébként többet nőtt, mint Ahsoka az ugrásnál. Boba most inkább tűnik 14-nek, mint 12-nek. Persze lehet, hogy csak a rövidre nyírt haja miatt tűnik így nekem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Nagyszerű az előzetes! Mondtam én, hogy jó kis szál lesz ez. Kíváncsi vagyok, Bane hogyan került be oda? Plusz ki az a tetovált fejű csávó? Klónnak néz ki... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Nagyszerű az előzetes! Mondtam én, hogy jó kis szál lesz ez. Kíváncsi vagyok, Bane hogyan került be oda? Plusz ki az a tetovált fejű csávó? Klónnak néz ki... Ő lesz Obi-Wan Kenobi "gyilkosa", akit elkapnak, gondolom és ő terveli ki Palpatine főkancellár elrablását, ehhez azonban meg kell szöknie. Cad Bane egy EU képregényben került börtönbe és jól láthatóan ezt vették alapul. (Még egy pont azért, hogy ne vegyük semmibe az EU-t.) Kétlem, hogy bármit is megmagyaráznának, úgy lesz ez, mint Aurra Sing szökésénél. Egyszerűen csak megtörtént, a többit pedig dolgozza fel a néző fantáziája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. (szerkesztve) Ez baró lesz, kösz, danityu! Az még mindig nem tiszta, hogy és miért fogják úgy eljátszani Kenobi halálát, hogy még a barátai is annak hiszik... Szerkesztve: 2012. Január 19. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Nagyszerű az előzetes! Mondtam én, hogy jó kis szál lesz ez. Kíváncsi vagyok, Bane hogyan került be oda? Plusz ki az a tetovált fejű csávó? Klónnak néz ki... Nem értem, miért írod, hogy klónnak néz ki.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Egyre jobban tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Nem értem, miért írod, hogy klónnak néz ki.. Mert nekem annak tűnik. Szerinted nem hasonlít? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Mert nekem annak tűnik. Szerinted nem hasonlít? Nem te vagy egyedül így ezzel, de valószínűleg nem az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Mert nekem annak tűnik. Szerinted nem hasonlít? Az első évad trailerből, még 1 blikkre talán, de így jelenetben a hangjával; nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Deception Tudjátok mire gondoltam? Ez a firkás fejű nem Obi-Wan véletlen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Deception Tudjátok mire gondoltam? Ez a firkás fejű nem Obi-Wan véletlen? Az első előzetes nekem is ezt sugallta , de a második megtekintése után már elbizonytalanodtam. Végül is stimmelne az eddig hallott infókkal: Kenobi ügynök beépül, Anakin vadászik rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Az első előzetes nekem is ezt sugallta , de a második megtekintése után már elbizonytalanodtam. Végül is stimmelne az eddig hallott infókkal: Kenobi ügynök beépül, Anakin vadászik rá. Óriási lesz. Az Ágki által belinkelt klipben épp Anakin akarja levágni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Deception Tudjátok mire gondoltam? Ez a firkás fejű nem Obi-Wan véletlen? Nekem is megfordult a fejemben, mert azért az fontos, hogy... Cad Bane és a többiek ne ismerjék fel, de akkor hogy alakítják őt át? Ha megnézitek amúgy, annak a figurának pont ugyanolyan szeme van, mint Kenobinak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Deception Megnéztem és tuti nem Kenobi. Nem hasonlit rá semennyire sem. Viszont a kis Boba nagyon irritáló ,szívesen kiosztanék neki egy nyaklevest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Deception Megnéztem és tuti nem Kenobi. Nem hasonlit rá semennyire sem. Viszont a kis Boba nagyon irritáló ,szívesen kiosztanék neki egy nyaklevest. Sarkára állt a kölyök, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Deception Tudjátok mire gondoltam? Ez a firkás fejű nem Obi-Wan véletlen? Eszembe jutott, de Ő az aki rálő Obi-wanra, így lesz egy olyan jelenet, mikor (lásd epguide kép) Ő céloz, Obi-wan meg a célkeresztben. Ha ezek után, mégis az ő külsejével és helyette megy börtönbe Obi, az kemény és jól kivitelezendő fordulat lenne! :-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Deception Tudjátok mire gondoltam? Ez a firkás fejű nem Obi-Wan véletlen? Lehet, hogy megkopott a fantáziám, de ezt mégis hogy kell elképzelni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. (szerkesztve) Lehet, hogy megkopott a fantáziám, de ezt mégis hogy kell elképzelni? Mission impossible-ös hangváltoztató gumimaszk például. De ezzel együtt még áll a jelenet amit alább spoilerben írtam, mert az lesz. Habár; Megnéztem még egyszer és lehet benne valami. A szeme tényleg Kenobié. És nem túl nehéz fiús duma a "kölyök nem akarok bajt" meg a "te sem akarhatod ezt", meg egyálalán úgy jön le, hogy nem emlékszik Bobára és az esetre amit Boba említ, hogy tartozik neki vagy mi? Szóval tűkön ülök holnapig.. Szerkesztve: 2012. Január 20. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Lehet, hogy megkopott a fantáziám, de ezt mégis hogy kell elképzelni? Jól is néznénk ki ha tudnám. A Mortis óta nem vártam ennyire részt mint ezt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Nem tudom hogy nézték ki egyesek ebből az alakból Obi-Wan-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.