Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ennek a Maulnak 6 "lábfeje"avagy karma van. Azaz a két lábán lesz 3-3 karom, mint Grievousnak. Legalábbis szerintem így oldják meg. Pókszerű Maul kicsit durva lenne :)

Hülyén is nézne ki. :D

Hozzászólás ideje:

Ennek a Maulnak 6 "lábfeje"avagy karma van. Azaz a két lábán lesz 3-3 karom, mint Grievousnak. Legalábbis szerintem így oldják meg. Pókszerű Maul kicsit durva lenne :)

Nagyon remélem, hogy így van, ennek több értelme van, de a feltámasztott Maul már önmagában elég durva.... :pfff:

Hozzászólás ideje:

Említette Filoni, hogy Talzin anya milyen fontos szereplő, nem ismerjük a szándékait, nem tudjuk mit miért tesz és talán az egyik legrejtélyesebb karakter a sorozatban... Talán ő...

...Maul anyja? Elképzelhető. A dathomiri nők és az ott élő zabrakok generációk óta kereszteződtek egymással, elképzelhetőnek tartom.

Hozzászólás ideje:

Említette Filoni, hogy Talzin anya milyen fontos szereplő, nem ismerjük a szándékait, nem tudjuk mit miért tesz és talán az egyik legrejtélyesebb karakter a sorozatban... Talán ő...

...Maul anyja? Elképzelhető. A dathomiri nők és az ott élő zabrakok generációk óta kereszteződtek egymással, elképzelhetőnek tartom.

Ez remek ötlet. :o

Hozzászólás ideje:

Ez remek ötlet. :o

Ráadásul Talzin anya egy olyan concept arton alapul, ami eredetileg Darth Maul lett volna. Arról nem is beszélve, bár EU, mégis a legfrissebb, a TCW-vel kompatibilis EU-hoz tartozik, hogy egy dathomiri nő bízta Palpatine gondjaira Mault, nem részletezem, hogy milyen körülmények között, egyelőre még nekem sem tiszta, de ezt a nőt valamilyen oknál fogva nem nevezték nevén, gyanítom, hogy nem akarták lelőni a poént.

Szerk.: Most olvasom, hogy mégsem ő az. Szándékosan nem írtak volna ilyen marhaságot, pláne az új információk fényében, tehát valószínűleg mégsem ő az. És van neve a nőnek, csak akkoriban, amikor ezt olvastam, még nem volt fent. >.< De a nagyanyja még lehet.

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Köszi a preview-t :)

Jaaaaj le kell szoknom ezekről a trailerekrők, ez a jelenet annyival jobb lett volna, ha a részben látom először :(

Hozzászólás ideje:

A legkisebb elfogultság nélkül mondhatom, hogy Embo a legnagyobb király. :D

Ez kétségtelen, szinte már olyan, mint Chuck Norris Star Wars kiadásban. "Ha te látod Embót, ő is lát téged, de ha te nem látod Embót, akkor másodpercekre vagy a haláltól." :D

Hozzászólás ideje:

Ez kétségtelen, szinte már olyan, mint Chuck Norris Star Wars kiadásban. "Ha te látod Embót, ő is lát téged, de ha te nem látod Embót, akkor másodpercekre vagy a haláltól." :D

Nagyon találó idézet. :lol:

Hozzászólás ideje:

Embo for president. :cool: Az esti Naboo eszméletlen szép!

Meggyőződésem, hogy részről részre gyúrnak rá a kinézetre.

Szerkesztve: - Embo

Hozzászólás ideje:

Az eddigi legjobb képek Maulról. Érdekesség Opress a háttérben.

Nem kicsit érdekeség bizony. Mire a feltűnő aránytalansága?

Csak nem egy jelenéssel van dolga?

És az ígért Mortishoz hasonló dolgok sem voltak még.

Tudom, hogy fiolyton ezt szajkózom, de bizakodom.

Ja és most jöttem a haza a TPM 3D-ről. Nagyvásznon, hangulattal effectekkel 3D-vel állíthatom:

Maul kurvár@, de kurvár@ halott! Nem lehet más. :D

Megyek is az aktuális topicba!

Hozzászólás ideje:

Nem kicsit érdekeség bizony. Mire a feltűnő aránytalansága?

Csak nem egy jelenéssel van dolga?

És az ígért Mortishoz hasonló dolgok sem voltak még.

Tudom, hogy fiolyton ezt szajkózom, de bizakodom.

Ja és most jöttem a haza a TPM 3D-ről. Nagyvásznon, hangulattal effectekkel 3D-vel állíthatom:

Maul kurvár@, de kurvár@ halott! Nem lehet más. :D

Megyek is az aktuális topicba!

A háttér elég ködös, füstös. Nem igazán jól kivehető.

Hozzászólás ideje:

A TCW magazinból...

"Talán a legsokkolóbb visszatérés azóta, hogy Obi-Wan Kenobi visszatért az Erő honából a Birodalom Visszavág című filmben. Darth Maul visszatér a Star Wars Saga -ba - és halálosabb mint valaha!" Eztán leírja mi történt az EPI azon jelenetében amikor megvívnak és Obi kettévágja. Majd felteszi a kérdést, hogy mi történt közvetlen ezután? Nyilván ezt egy visszaemlékezés során fogják megválaszolni. Mindazonáltal érdekes lesz, ha egy EPI -es film jelenet animációs formában folytatódik.

swtcwm-10-spread-1.jpg

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

De jó lesz már ezen az évadzárón túl lenni.

Most sajnálom igazán, hogy a holnapi rész után jön egy hét szünet, mert így valószínüleg nem lesz "ep. guide" a .com-on és vele trailer sem a Massacre-ből.

Max. abban reménykedhetünk, hogy nem kapcsolják ki a "felvevőt" és becsúszik a rész után a CN előzetese.

Hozzászólás ideje:

De jó lesz már ezen az évadzárón túl lenni.

Most sajnálom igazán, hogy a holnapi rész után jön egy hét szünet, mert így valószínüleg nem lesz "ep. guide" a .com-on és vele trailer sem a Massacre-ből.

Max. abban reménykedhetünk, hogy nem kapcsolják ki a "felvevőt" és becsúszik a rész után a CN előzetese.

Lesz miről beszélgetni két hétig. :D Azt hiszem ez a TCW legjobban várt történetszála lesz, több okból is.

Hozzászólás ideje:

Új Darth Maul spot! Nem mondták, hogy horror lesz.

http://insidetv.ew.com/2012/02/10/darth-maul-clone-wars-teaser/

Na tessék. Ez megint minden volt, csak infó nem. Ügyesek nagyon.

Koppanni fognak az előre fanyalgók, egyre biztosabb vagyok benne.

Képzelem, milyen szadista vigyorral dörzsölik a tenyerüket az alkotók.

Ó és ez volt Sam Witwer hangja Maul-ként? Nem illett hozzá, bár elég nagyot kiáltott.

Nem értem miért nem lehetett felkérni Peter Serafinovitz-ot, vagy kit, (bocs, ha rosszul írtam), ha egy Liam Neesont is fel lehetett.

Magyar viszonylatban majd gondolom Zágoni Zsoltról ne is álmodjunk.

Hozzászólás ideje:

Köszi Ody :D

Fúú ettől az egy klipptől az a kevés fenntartásom is elszállt Maul visszatérésével kapcsolatban, ami eddig makacsul kitartott. Sam Witwer őrült nevetésétől égnek állt a szőr a talpamon :D

OFF

Félezredik komment :peace:

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Köszi Ody :D

Fúú ettől az egy klipptől az a kevés fenntartásom is elszállt Maul visszatérésével kapcsolatban, ami eddig makacsul kitartott. Sam Witwer őrült nevetésétől égnek állt a szőr a talpamon :D

OFF

Félezredik komment :peace:

Gratulálok. :) Jó, hogy anno idetaláltál. :)

Ez az előzetes nagyon tetszett. Főleg a hangulata... :hmm:

Hozzászólás ideje:

Én is most akartam berakni.

Még nem tudok semmit se írni róla, ez ütött. Ezek a részek nem csak az évad. de szerintem a sorozat legjobbjai is lesznek számomra :rock:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.