Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 1. A Stover könyv szerint, ha jól emlékszem, Anakin és Padmé 9-10 hónapig nem találkozott egymással az EP3 eseményei előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 1. A Stover könyv szerint, ha jól emlékszem, Anakin és Padmé 9-10 hónapig nem találkozott egymással az EP3 eseményei előtt. Hát, ez teljesen logikus. Elvégre akkor tudja meg azt is, hogy gyerekük lesz. Pedig azt azért már elég hamar tudni lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 1. (szerkesztve) A Stover könyv szerint, ha jól emlékszem, Anakin és Padmé 9-10 hónapig nem találkozott egymással az EP3 eseményei előtt. Az biztos, hogy nem lehetett 10 hónap, mert az azt jelentené, hogy nem Anakin az ikrek apja Kilenc is bajosan lehet, mert Padménak még legalább egy pár hét vissza lett volna a természetes szülésig az alapján, ahogy az EP3-ban viselkedett. Inkább 7,5-8 hónap körül volt az idő, amit külön töltöttek. Szerkesztve: 2012. Június 1. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Padmén amúgy nem is látszik nagyon a terhesség (főleg a mustafari jelenetben, ahol testre feszülő ruhát vett fel). Szóval nem tudom, hány hónapos terhes lehetett, amikor megszülte Luke-ot és Leiát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. A csecsemők viszont kifejlettek voltak, szóval már a végén járhatott. Bár nem vagyok orvos, nem tudom hogy megy ez. Meg kellene kérdezni egy Polis Massai robotot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. A negyedik rész a címe alapján nagyon várós. Vajon mire utalhat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. A csecsemők viszont kifejlettek voltak, szóval már a végén járhatott. Bár nem vagyok orvos, nem tudom hogy megy ez. Meg kellene kérdezni egy Polis Massai robotot. Gyakorlatilag butaság, amit el kell néznünk a készítőknek. 9 hónapra is túl nagyok azok a babák ikreknek. Nem baj. Star wars-ban ezt is lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Nem baj. Star wars-ban ezt is lehet. Szerinted milyen illúzióromboló lett volna két koraszülött, vékony bőrű csecsemő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Gyakorlatilag butaság, amit el kell néznünk a készítőknek. 9 hónapra is túl nagyok azok a babák ikreknek. Nem baj. Star wars-ban ezt is lehet. Na ez most könnyen meg tudom cáfolni. Az én ikreim teljesen normális súllyal (3,1 kg volt mindkettő) 39. hétre, vagyis gyakorlatilag majdnem normál időre születtek, pont akkorák voltak, mint más kisbabák. Ez nem egy fantasy/sci-fi elem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Mítosz megcáfolva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Nekem van egy ikertestvérem, mi 3 kg-mal jöttünk a világra. Viszont Padmén akkor is meg kellett volna látszania a terhességnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Na ez most könnyen meg tudom cáfolni. Az én ikreim teljesen normális súllyal (3,1 kg volt mindkettő) 39. hétre, vagyis gyakorlatilag majdnem normál időre születtek, pont akkorák voltak, mint más kisbabák. Ez nem egy fantasy/sci-fi elem. Szép volt! A cáfolat is. Gratuláok a picikhez is. Magamból indultam ki, mert a fiam 4,75 kg volt, a lányom meg 3,9 kg. Akkor is kicsit nagynak tűnnek, mert feltehetőleg azért koraszülés volt, de lássuk be; filmekben mindig ez van. Általában 1-2 hónapos babákat kennek össze mázzal és azok játszák az újszülöttet. Köldökzsinór sincs, viszont gyógyult köldök van. Valahol ez teljesen érthető. Nem kívánok belekötni. A jelenet jelentőségét kell nézni és nem úgy belemenni a részletekbe, mint most én tettem. Visszakanyarodva a téma elejéhez: Sokan várjátok ezek szerint, hogy tcw időben és egyébként is választ adjon és bemutassa Padme terhességét és a külön töltött 7-8-9 hónapot. A sorozat eddigi stílúsából kiindulva nem lepődnék meg, ha ezt a témát egyszerűen nem érintenék. A mozifim is működött ezzel a költői kérdéssel együtt is -legyintve megmagyaráztuk- és ha Maul is megy magyarázat nélkül ház ez is elbírja. Mi van ha a star warsban nem 9 hónap a terhesség? És ne feledjük, hogy a Taxi-ban Emilien egy háztartásbn a feleségével sem vette észre a terhességet a 9. hónapig. (ezt full viccnek szántam, nehogy megkapjam érte a magamét) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. (szerkesztve) Nekem van egy ikertestvérem, mi 3 kg-mal jöttünk a világra. Viszont Padmén akkor is meg kellett volna látszania a terhességnek. Durva lett volna ezért felszedni Natalie Portmannek 8-10 vagy akár 20 kilót nem? Ez is a filmes terhességek velejárója, siklódjunk el felette.. Szerkesztve: 2012. Június 2. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Szép volt! Magamból indultam ki, mert a fiam 4,75 kg volt, a lányom meg 3,9 kg. OFF: gratulálok a gyerkőcökhöz, én most vagyok 21 és fél éves, tökre nem tudom elképzelni, hogy nekem 7-8 év múlva már két gyerekem lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. (szerkesztve) OFF: gratulálok a gyerkőcökhöz, én most vagyok 21 és fél éves, tökre nem tudom elképzelni, hogy nekem 7-8 év múlva már két gyerekem lesz Köszi. Most, hogy volt a tv-ben a 4. évad a lányom(2 éves) párszor elcsipte, hogy nézem(vagy inkább, hogy megy), de anyu persze mindig elhajtotta a közelből. Mikor vége lett sokszor odafutott hozzám és tv-re mutatott, -mert a zene miatt már Pavlov-reflexe volt-, és közölte: "tét betyü..apájé.." (kék betű..apáé) Persze szakadtunk!..gondolom ezért is csinálta újra és újra. Hát ezért érdemes élni! Nem gyengén lesznek megfertőzve szegénykék. Mindegy, nehogy már csak a nevemet örököljék! Szerkesztve: 2012. Június 2. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Hát ezért érdemes élni! Nem gyengén lesznek megfertőzve szegénykék. Mindegy, nehogy már csak a nevemet örököljék! Kell a fórumnak majd az utánpótlás. Cukik lehetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Ez tényleg érdekes, főleg, ha a lányod a neved örökölte. És nem csak a vezetéket! Végül is a Béla egy ritka női név! Amúgy gratulálok, tőlem még elég távol állnak az ilyen gondolatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 2. Szép volt! A cáfolat is. Gratulálok a picikhez is. Magamból indultam ki, mert a fiam 4,75 kg volt, a lányom meg 3,9 kg. Köszi! És viszont, gratulálok én is a gyerekekhez. Helyes, próbálj nevelni belőlük SW rajongót. Aztán úgyis azért rajonganak majd, amiért ők akarnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Ezt nézzétek, mit találtam... The Clone Wars sorozat filmzenéi. Sajnos nem hivatalos megjelenésből származtak, nem tudom, hogy honnan szerezte az ürge, de szerintem érdemes meghallgatni őket. http://www.youtube.com/user/brehemi/videos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Hú ez isteni!!! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. (szerkesztve) Hú ez isteni!!! Köszi! Például itt a sokak által nem kedvelt technós aláfestés is. (De FlóriBának bejön, ebben biztos vagyok.) http://www.youtube.com/watch?v=JoUKBB4KeSc Szerkesztve: 2012. Június 3. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. A Stover könyv szerint, ha jól emlékszem, Anakin és Padmé 9-10 hónapig nem találkozott egymással az EP3 eseményei előtt. Ennél sokkal kevesebb időre emlékszek. Talán 6-7 hónap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Ennél sokkal kevesebb időre emlékszek. Talán 6-7 hónap. Valószínűleg ez a helyes, sokkal reálisabb ez az időintervallum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 3. Például itt a sokak által nem kedvelt technós aláfestés is. (De FlóriBának bejön, ebben biztos vagyok.) Szóval, ezért az egyik kedvenc része... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 4. Meg gondolom Grievous miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 4. Ezt nézzétek, mit találtam... The Clone Wars sorozat filmzenéi. Sajnos nem hivatalos megjelenésből származtak, nem tudom, hogy honnan szerezte az ürge, de szerintem érdemes meghallgatni őket. http://www.youtube.com/user/brehemi/videos Köszi, jó kis összeállítás! Legalább valami, ha már hivatalos kiadás nincs (és valszeg nem is terveznek). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 4. Pedig jó lenne! Imádom a TCW zenéjét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Pedig jó lenne! Imádom a TCW zenéjét. Én is vevő lennék rá. Egy dupla cd-s best of-féleség jól esne a sorozat végén. Egyébként 5 vagy 6 évad lesz? Korábban 5-ről volt szó, most meg egyre többször hallom a 6-ot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Elméletileg 6 évad lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. 7. évadról nincs még szó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.