kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 9. Minő meglepetés....szerintem is szuper lesz. Most hogy szuper lesz e vagy nagyon jó, hamarosan eldönthetjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 9. Sokat várok az évadtól. Szerintem a legjobb lesz. De ez várható az EPIII közeledtével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Hát már engem is nagyon izgat az új évad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Good Riddick....GOOOOOOOODDDDD! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Én már számolom a napokat Nem,mintha eddig nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Jövőhét utáni szombaton kezdődik. Ki fog várni a feliratra majd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Jövőhét utáni szombaton kezdődik. Ki fog várni a feliratra majd? Hát én nem, bár ezt tudjátok, hogy hajnalban kelő voltam eddig. Ez a szokás most ugrik.. Szombat este lesz leghamarabb rész ugye? Felirat meg vasárnap vagy még később igaz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. A rész szerintem már szombat délután fent lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Mostanában nem nagyon szoktam megvárni, ugyanis a TCW-t viszonylag jól értem felirat nélkül is, de majd azzal is megnézem, ha esetleg félreértettem volna valamit, vagy valami nem tiszta. Pláne egy ilyen über giga nyitó szálnál nem várhatok olyasmire, mint felirat. Remélem lesz minimum 4-5 rész és nem csak holmi trilógia. Két ilyen kaliberű történetszálnak, ami szinte már egy óriási saga, meg kell adni a terjedelmet és a módját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Csatlakozom az epedve várók közé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Én is várom, de előbb anélkül nézem majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Good Riddick....GOOOOOOOODDDDD! Igenis, Mesterem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Riiiiise! De aztán nekem ne fél év múlva kezd el nézni a részeket, mert megvillámozlak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Én ilyet tenni nem tervezek! ... és mint mondtad haragod úgy is lesújtana rám, szóval így már pláne nem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Nehéz ez a várakozás... Annyiszor néztem már meg a trailereket, hogy már kívülről tudom mindegyiket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Wilde remélem Te is aktív részese leszel a részek kibeszélésének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Wilde remélem Te is aktív részese leszel a részek kibeszélésének. Bárcsak már ott tartanánk, hogy jönnek a részek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Addig is egy újabb háttérkép-gyanús kocka az új kommandósunkról: Tetszik ez a kép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Reméljük, a karakter is olyan cool lesz, mint a megjelenése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. (szerkesztve) Semmi extra, de szépen össze van foglalva benne minden... Szerkesztve: 2012. Szeptember 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Ezt most találtam http://www.youtube.com/watch?v=YEsaRo0WX6c Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 12. (szerkesztve) Ezt most találtam Volt már itt, de lehet, hogy te még akkor nem... szerk.: Igen 3 nappal idősebb nálad..Embo tolta fel nekünk. Szerkesztve: 2012. Szeptember 12. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 12. Volt már itt, de lehet, hogy te még akkor nem... szerk.: Igen 3 nappal idősebb nálad..Embo tolta fel nekünk. Inkább legyen kétszer, mint egyszer sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 12. Inkább legyen kétszer, mint egyszer sem. Bocsi, én akkor nem láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Felkerült a wookie-ra a Revival egy új dátumú premierje is: Szept.21. Valaki elmeséli, hogy ezt, most hogy kell érteni? Amúgy továbbra sem örülök, hogy nem dupla az évadnyitó.. Egyrészt felrúgják a hagyományt, másrészt nem tudom mi az értelme a "spórolásnak"? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. (szerkesztve) Úgy fest, előrébb hozták a premiert, jövőhéten már nézhetjük. Szerkesztve: 2012. Szeptember 14. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. (szerkesztve) Úgy fest, előrébb hozták a premiert, jövőhéten már nézhetjük. Nem, ez csak egy vetítés lesz, a "Letterman Digital Arts Centre"-ben, San Francisco-ban. Persze lehet, hogy lesz róla kamerás verzió, de azt inkább kihagynám. Szerkesztve: 2012. Szeptember 14. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Igen, most olvasom, hogy csak limitált helyes vetítés lesz. Akkor korán örültem, így viszont a Wookiee is baromságot ír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. (szerkesztve) Úgy fest, előrébb hozták a premiert, jövőhéten már nézhetjük. Most nézem, hogy a wookie is írja, hogy digital arts center... De köszi a képet! Egy részét már le is nyúltam! Szerkesztve: 2012. Szeptember 14. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Kár pedig akkor még ráadásul pénteki napra is esett volna a premier... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.