Llew Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. (szerkesztve) Ezzaazzzz van 720as is már... ha kell valakinek küldöm Megelőztél. Éppen szólni akartam, nekem is most szedte be RSS-ről, viszont tölteni nem nagyon akarja. Neked megy? 2 perc és lent van utána tudok biztosat mondani, de bithumenről szedtem le szóval majdnem 100% hogy valódi.... Látom igen, ha lent van kérjük a választ. Szerkesztve: 2012. Szeptember 29. - Llew Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Sehol se láttam még, az ncore -on sincs fenn. bithun 16.40kor tették fel... én már elkezdtem nézni ha kell a torrent átdobom.... asszem ezt a részt én látom először itthon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Akkor az ncore mondjon le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. (szerkesztve) Revival 2HD mp4-es formátum http://www.blitzfiles.com/rc5134nw4z4x http://rapidgator.net/file/47085969/Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E01.HDTV.x264-2HD.mp4.html http://turbobit.net/osupg5n2nr4j.html mkv http://rapidgator.net/file/47086008/star.wars.the.clone.wars.s05e01.720p.hdtv.x264-2hd.mkv.html Sajna csak ez az egy van egyenlőre, és prémium Szerkesztve: 2012. Szeptember 29. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. akinek kell a 720as azt most szóljon mert most már elkezdem nézni és akk csak utána leszek fent... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. (szerkesztve) Sehol se láttam még, az ncore -on sincs fenn. bithun 16.40kor tették fel... én már elkezdtem nézni ha kell a torrent átdobom.... asszem ezt a részt én látom először itthon A pirate bayen is fent van. akinek kell a 720as azt most szóljon mert most már elkezdem nézni és akk csak utána leszek fent... ezek szerint valódi? Szerkesztve: 2012. Szeptember 29. - Llew Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Köszi Llew! A piratbay -es csorog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Köszi Llew! A piratbay -es csorog. Nincs mit. Nekem is jön, de csak lassan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. (szerkesztve) Nekem is iszonyat lassú egyelőre. Szerintem még kevesen seedelik. SZERK: beindult. Szerkesztve: 2012. Szeptember 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Revival HDTV 720p egy kattos http://netload.in/dateiuAux7EWXJM/star.wars.the.clone.wars.s05e01.720p.hdtv.x264-2hd.mkv.htm http://ul.to/11po8qxw/star.wars.the.clone.wars.s05e01.720p.hdtv.x264-2hd.mkv Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Nekem is iszonyat lassú egyelőre. Szerintem még kevesen seedelik. Az előbb a PublicHD-s felugrott 600-700 kB/s-ra, de csak egy fél percre, aztán maradt ~300, a rar-os is kb. annyival jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Nekem egy jó darabig 2MB/sec -el jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Most néztem, ncore-on is fent van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Jelentem megnéztem... sztem minden idők legjobb része... de a többit majd később! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. A rész topikjába írd majd a többit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. A rész topikjába írd majd a többit. Az hol is van pontosan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Na ezt ugye nem kérdezted komolyan... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Új vagyok még itt... de asszem megvan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Nekem már réginek hatsz. De ha megvan akkor jó. Olvasd el mi ott a szabály, és akkor hajrá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Aki még nem látta a részt az most már ne menjen fel a topikjába mert én már ott spoilerkedtem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. A rész topikjában lehet a részről konkrétan beszélni. Itt csak az általános benyomásokat ajánlott megosztani, mint hogy: "jó volt" vagy "rossz volt" , stb. Ha belenézel a többi évad topikjába majd meglátod hogyan megy ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Na hajrá TCW őrültek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Én mindenképp megvárom a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Van aki rajtam kívül látta már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Van aki rajtam kívül látta már? Jelen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. csak nagy volt a csend... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Még én se láttam. Most végeztem a negyedik évad végével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Nagyon jó volt, méltó évadnyitó. Amúgy itt egy online link, szerintem jó minőségű és gyors is Nem kellett várnom, amíg betöltődik http://mastertoons.com/TCW-1.php Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. (szerkesztve) Megjöttem srácok! Az mp4-es verzióval megvoltam, egy élmény volt! Bővebben a helyén..addig is leszedek egy 720p-t is! Az ncore-on azt írja valaki, hogy csúszik a hangja a 2HD féle 720p-nek. Igaz ez? Szerkesztve: 2012. Szeptember 29. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megjöttem srácok! Az mp4-es verzióval megvoltam, egy élmény volt! Bővebben a helyén..addig is leszedek egy 720p-t is! Az ncore-on azt írja valaki, hogy csúszik a hangja a 2HD féle 720p-nek. Igaz ez? Nem csúszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.