Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Tökéletesen el tudnám képzelni, hogy az efféle eligazításokat egy Fives kaliberű ARC kommandós tartja, amíg a tábornokok a taktikát beszélik meg a parancsnokokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Köszi a képeket csoli és a videót Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Jó hamar elment az a hét... holnap délután már jön is az új rész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Nekem az új előzetes miatt nagyon Bounty Hunters előérzetem van. Ott volt ilyen "tanítsuk ki a helyieket" feeling. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Ja csak itt kifejezetten droidok ellen képzik őket. Tetszenek ezek az átprogramozott droidikák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Nekem az új előzetes miatt nagyon Bounty Hunters előérzetem van. Ott volt ilyen "tanítsuk ki a helyieket" feeling. És ehhez miért társul szomorú szmájli? Szeretjük a Bounty Hunterst. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. A lényeg ugyanaz szerintem. Tanítsuk ki a helyieket a külső agresszió ellen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Azért van különbség a "tanítsunk meg valakiket harcolni" és a "tanítsunk meg valakiket háborúzni" között. Eleve itt a lázadók lesznek lesznek az offenzív beállításúak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. És ehhez miért társul szomorú szmájli? Szeretjük a Bounty Hunterst. "szomorú szmájli" na ez tetszett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. (szerkesztve) Azért van különbség a "tanítsunk meg valakiket harcolni" és a "tanítsunk meg valakiket háborúzni" között. Eleve itt a lázadók lesznek lesznek az offenzív beállításúak Néha én is lehetek negatív nem? Egyelőre ez nem jön be, de majd meglátjuk az epizódban ez hova vezet. Szerkesztve: 2012. Október 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Ameddig háborúznak én nem panaszkodok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pooli80 Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Honnan lehet letölteni a 2. részt? link? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Még be se mutatták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pooli80 Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Még be se mutatták. Bocsika, Akkor most ezt nagyon benéztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Egyébként fél öt körül várható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. múltkor olyan 16.40 körül tették fel bithura a 720ast asszem... de addigra már lehet hogy máshol is fent volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Hihetetlen, hogy ilyen gyorsan eltelt egy hét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Ígérték zillo beast folytatást is. Még egy évadot csúszik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. nah már csak kb. másfél órát kell várni... amúgy a zillós részekre én is kíváncsi lennék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Ja milyen lenne már ha a klónozott zillokkal is harcolni kéne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Kilenc perc múlva kezdődik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Ja milyen lenne már ha a klónozott zillokkal is harcolni kéne Megnézném szívesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. (szerkesztve) War on two fronts, egyenlőre valszeg gyenge minőségben http://rapidgator.net/file/48846316/star.wars.the.clone.wars.s05e02.hdtv.x264-2hd.mp4.html http://ul.to/mnekaarg/star.wars.the.clone.wars.s05e02.hdtv.x264-2hd.mp4 http://ultramegabit.com/file/details/yHD9I_Wj2HQ Szerkesztve: 2012. Október 6. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Hihetetlen, hogy már fent van. Már persze ha ez valódi és nem fake. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megérkezett nmag-ra is HD minőségben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. (szerkesztve) Köszi nektek. Embo! Mindjárt meglátjuk jó release -e a core -os. Lejött, és ez bizony az új rész! Szerkesztve: 2012. Október 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. ncore-on fent van már 720p? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Még nem a 720 -as, csak a sima. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Hihetetlen, hogy már fent van. Már persze ha ez valódi és nem fake. Nem hiszem, hogy fake, linkmegosztó fórumon találtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. bithumenen már fent van a 720as én azt töltöm... ha kell vkinek torrent... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.