Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 14. Találtam egy kicsit jobb minőségűt is http://www.youtube.com/watch?v=CN4mv0HNKg0 Én csak azt nem értem, hogy miért nem értesítik a Jdi tanácsot? Szerintem értesítették őket, hiszen Petro arról beszélt, hogy a mentőcsapat elfeledkezett róluk, amire Katooni meg azt válaszolta, hogy biztos csak késnek valami miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 15. (szerkesztve) Én csak azt nem értem, hogy miért nem értesítik a Jdi tanácsot? Bizony megjelent az epgiude és abban van egy kép, amin Obi-wannal beszélgetnek kivetítőn. És ha már megjelent, nem is késlekedem: Szerkesztve: 2012. November 15. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 15. (szerkesztve) http://www.youtube.com/watch?v=Nrul2fsQdro Szerk.: néhány kép az epizódból: Szerkesztve: 2012. November 15. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Szerk.: néhány kép az epizódból: A videó: Már megint?! képek: Nos a legalsó kép alapján, mint helyi(hülye) , hadd jegyezzem meg, hogy ez a Mohácsi Busójárás történetének durva koppintásának tűnik. Remélem így lesz! Ez igen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Én is elcsépeltnek és tét nélkülinek érzem kettejük párosát, de ez legyen a rész legnagyobb hibája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Én is elcsépeltnek és tét nélkülinek érzem kettejük párosát, de ez legyen a rész legnagyobb hibája. Igen, viszont az egyebek nagyon várósak és ideje volt már a 8. résznél eljutni odáig is, hogy akcióban láthassuk végre újra a klónsereget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 15. (szerkesztve) Mekkora ez az előzetes, Te jó ég! Én sokkal másabb sztorira számítottam. ez viszont durva lesz. Az a tetű Grievous, hogy kivégzi azt a klónt. Hallani, hogy törik a páncélja szegénynek. Csoli! Köszi a képet, Ahsokának elég durva feje van. Szerkesztve: 2012. November 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 15. (szerkesztve) :yes: Most már tényleg nem tudok várni Viszont nem értem mi ez a karneválosdi Szerkesztve: 2012. November 15. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 15. (szerkesztve) :yes: Most már tényleg nem tudok várni Viszont nem értem mi ez a karneválosdi Szóval az őseim a törököket úgy űzték ki állítólag, hogy elijesztették őket azzal amijük volt. Birka és fa. Álarcokat faragtak fából, birkavérrel befestették őket, kosszarvat rá, majd felöltöttek birkabőrt és botokkal, kolompokkal nekimentek az ellen'nek. Ők, azthitték ördögökkel állnak szemben, vagy mifene.. Szerintem a következő részben növendékeink el szeretnék titkolni a mentőakció során, hogy csupán gyermekek. Félelmetes kis Jedi szörnyekként rárontanak majd a kalózokra ala' Yoda... Tyű de várom! Szerkesztve: 2012. November 15. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 15. OFF: Olyan sokáig vissza tudod vezetni a családfádat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 15. OFF: Olyan sokáig vissza tudod vezetni a családfádat? Jól van na, mivel itt a fórumon csak én vagyok mohácsi, így nagy mellénnyel osztom az észt, mert nagyon örülök az esetleges párhuzamnak. De keblemre magyarok, helyesbítek: Őseink! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Jól van na, mivel itt a fórumon csak én vagyok mohácsi, így nagy mellénnyel osztom az észt, mert nagyon örülök az esetleges párhuzamnak. De keblemre magyarok, helyesbítek: Őseink! OFF: Goglézz rá családnevedre ha egyedi, én családomról komplett Wiki cikk van, csak sajna litván Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Micsoda gépezet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Mi lesz itt Te jó ég. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. (szerkesztve) Ez nem egy menyasszonynak öltöztetett Zygerria-i hajó? Aki meg a közelin pózol a Thai-Sen kiskutyája? Zsír! Szerkesztve: 2012. November 16. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. (szerkesztve) Hoppá most olvasom a "Bound for Rescue" ep guide előzetesében, hogy Hondo tényleg rabszolgának akarja eladni Ahsokát. Akkor nem hiába volt rossz érzésem az "A Test of Strength" utolsó jelenetével kapcsolatban. Ráadásul most nézem, hogy a legutóbbi képen már van egy togruta azon a cifra zygeriai hajón Csak nem megismerhetjük Bruno Denturi-t? Szerkesztve: 2012. November 16. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Hoppá most olvasom a "Bound for Rescue" ep guidejá előzetesében, hogy Hondo tényleg rabszolgának akarja eladni Ahsokát. Akkor nem hiába volt rossz érzésem az "A Test of Strength" utolsó jelenetével kapcsolatban. Ráadásul most nézem, hogy a legutóbbi képen már van egy togruta azon a cifra zygeriai hajón Csak nem megismerhetjük Bruno Denturi-t? Én is arra következtettem az elmúlt rész végéből, de nem gondoltam volna, hogy ilyen közel jut a megvalósításhoz, azt hittem csak szándék marad.. És a mosolyom sem volt őszinte, most hogy megint ez a téma. Azt hittem tavaly ez ki lett vesézve..persze más a helyzet de akkor is. rabszlgaság, fénykardépítés, "busó-mód" mentőakció, Obi-Klónok vs. Grievous...nem lesz ez sok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Sokszínű résznek nézünk elébe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Bound for Rescue Szerintem az ifjak akarják majd "megvenni" Ahsokát. Érdekes lesz, annyi szent. Csoli ne aggódj már. Ráérsz a rész után is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Várós... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Szerintem az lett volna sablonos, ha Hondo ismét váltságdíjat kér a Jedi Tanácstól Ahsokáért... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Szerintem az lett volna sablonos, ha Hondo ismét váltságdíjat kér a Jedi Tanácstól Ahsokáért... Pontosan! Ahsokáal pedig van elszámolni valója Atai Molec -nek, aki azóta szerintem a Zygerria uralkodója lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Na, erre még nem is gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Bound for Rescue Szerintem az ifjak akarják majd "megvenni" Ahsokát. Érdekes lesz, annyi szent. Ez elég harmatosan hangzik. Remélem, másról/többről lesz szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Csoli ne aggódj már. Ráérsz a rész után is. Hisz tudod; nem csak képfelelős vagyok, hanem ügyeletes aggódó is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Majd dobjon meg valaki sima link-el legyenszíves ha fent lesz a 8. rész mert mobilnetem van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Itt meg fogod találni a sima linket is. Ha nem megy, akkor ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Már csak pár óra és rá lehet kattanni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Pontosabban két óra, és jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Pontosabban két óra, és jön. Amúgy mikor van magyar idő szerint amerikában a premier? Mert asszem ott 10:30-kor van, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.