Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ezt a szálat egybe lett volna jó megnézni, a múlt heti résznél is olyan rossz volt, hogy már véget ért 22 perc után... mondjuk azt nem tudtam megállni, hogy várjak 1 hónapot vele és úgy nézzem meg egybe :)

Hozzászólás ideje:

Ezt a szálat egybe lett volna jó megnézni, a múlt heti résznél is olyan rossz volt, hogy már véget ért 22 perc után... mondjuk azt nem tudtam megállni, hogy várjak 1 hónapot vele és úgy nézzem meg egybe :)

Ki tudta volna Wilde? "Mi nem azért vagyunk itt!" ;)

Epguide kép!

Kemény, szóval....

epguide519.jpg

to catch a jedi.jpg

Hozzászólás ideje:

Hát nem nekünk való ;) egyébként akkor bírtam volna ki csak, ha egy hónapig nem lennék net közelbe :D

Amúgy tetszik a guide kép, ebből is le lehet vonni egy-két következtetést :hmm:

Hozzászólás ideje:

Az előbb megnyitottam egy YouTube videót, mi jön be előtte hirdetésnek... vmi CW-s Lego, ezzel a szöveggel: megkezdődött a harc Umbaráért :D

Hozzászólás ideje:

Az előbb megnyitottam egy YouTube videót, mi jön be előtte hirdetésnek... vmi CW-s Lego, ezzel a szöveggel: megkezdődött a harc Umbaráért :D

Ja, a lego átlagban egy évadnyi lemaradással dobálja ki a készleteit tcw téren.

De szó se róla jól mutat Krell a Lego sw minifigura-gyűjteményemben!

Hozzászólás ideje:

Ja, a lego átlagban egy évadnyi lemaradással dobálja ki a készleteit tcw téren.

De szó se róla jól mutat Krell a Lego sw minifigura-gyűjteményemben!

Aha értem, mondjuk ezzel nem voltam tisztában csak olyan fura volt ezt így látni, mert csak így random bejött én meg még nem találkoztam eddig ezzel a hirdetéssel :)

Hozzászólás ideje:

Az utóbbi hetekben én is csak a rész megtekintése után mertem megnézni az ep.guide képeket, így egyelőre ezt is passzolom.

Viszont a címek is árulkodók lehetnek...

Tippem szerint, a következő részben elkapják a Jedit, azaz Ahsokát, a zárásban pedig fény derül az igazságra, így válik a lány "Wrong Jedi"-vé. :)

Hozzászólás ideje:

Nem lesz guide kép, csak az epizód után (nem vagyok hajlandó megnézni :D ). Köszi csoli a munkát és azt, hogy spoiler mögé tetted. :D:clap:

Szívesen. De nyugodtan megnézhetted volna Ahsoka Sidious által levágott fejét! :D

Aha értem, mondjuk ezzel nem voltam tisztában csak olyan fura volt ezt így látni, mert csak így random bejött én meg még nem találkoztam eddig ezzel a hirdetéssel :)

A magyar cn mindig is tele volt lego sw reklámmal. Egyébként az már a lego szégyene, hogy Umbara szettbe Ahsoka minifigura is van 501es klónnal és Umbarai katonával. :facepalm:

Az utóbbi hetekben én is csak a rész megtekintése után mertem megnézni az ep.guide képeket, így egyelőre ezt is passzolom.

Tippem szerint, a következő részben elkapják a Jedit, azaz Ahsokát, a zárásban pedig fény derül az igazságra, így válik a lány "Wrong Jedi"-vé. :)

Az nem tiszta nekem, hogy hogyan válhatna Ahsoka Wrong Jedi-vé, ha az igazságra fény derül.(már ha kitartunk a feltételezés(tény:)) mellett, hogy ártatlan.

Hozzászólás ideje:

Az nem tiszta nekem, hogy hogyan válhatna Ahsoka Wrong Jedi-vé, ha az igazságra fény derül.(már ha kitartunk a feltételezés(tény:)) mellett, hogy ártatlan.

Szerintem félreérted a "wrong" szót. A wrong nem a "gonosz ember" jelentésű rossz, hanem a "hibás válasz" fajta. Ha kiderül, hogy nem Ahsoka az elkövető, az azt jelenti, hogy végig a "rossz Jedit" üldözték.

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Szerintem félreérted a "wrong" szót. A wrong nem a "gonosz ember" jelentésű rossz, hanem a "hibás válasz" fajta. Ha kiderül, hogy nem Ahsoka az elkövető, az azt jelenti, hogy végig a "rossz Jedit" üldözték.

Ja, kösz, közben kezdek rájönni, hogy a wrong értelmezhető néhány féle képpen...meglátjuk!

Hozzászólás ideje:

Igen, erre gondoltam.

Bár értelmezés kérdése ez is. Mivel ennyi erővel a To Catch a Jedi is lehetne akár arra való utalás, hogy Ahsoka megpróbálja elkapni a Jedit (már ha valóban Jedi a tettes), aki miatt kényszerű hajtóvadászat áldozatává vált. Csak így kevésbé lenne értelme a záró címnek.

Hozzászólás ideje:

A Wrong Jedi utalhat az elkövetőre is. Egyébként tényleg sokféleképpen lehet értelmezni. :) Bár ha tényleg az elkövetőt értik alatta, akkor ez egyben nagy spoiler is.

Hozzászólás ideje:

Csak a múltheti nem Kanadából jött, hanem iTunes -ról. ;) A WEB-DL logómentes mindig onnan jön. Azt hiszem a sorozat egyik legjobban várt epizódja ez most. Pedig elvileg csak átvezet minket a fináléba. Én a végére egy hatalmas WTF momentumot várok. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

A starwars.com-on egyébként fent van bonus preview is (biztos YouTube-ra is feltették már), ha esetleg valakit érdekel. Én még csak most láttam ezt :)

Hozzászólás ideje:

A starwars.com-on egyébként fent van bonus preview is (biztos YouTube-ra is feltették már), ha esetleg valakit érdekel. Én még csak most láttam ezt :)

Felcsigáztak az előzetesek? Tisztult a kép azokról a dolgokról amikről beszélgettünk? :)

Hozzászólás ideje:

Felcsigáztak az előzetesek? Tisztult a kép azokról a dolgokról amikről beszélgettünk? :)

Spoileréhség Ody? Nyugi, nálam is.. ;)

Hozzászólás ideje:

Én feladtam a spoiler-mentességet, miután frontálisan karamboloztam egy rövid összefoglalóval az epizódokról :(

Más: Ma értem a Mandalore-Nightsisters-Nightbrothers-szál végére, szuper így "együtt" ez a 17 epizód, még a Corruption-duo is sokkal érdekesebb és szórakoztatóbb volt így. :D Más is megnézte már így "marathon"-on az egészet?

Hozzászólás ideje:

Hát nem mindent, de néhány dolog már nem fog holnap meglepni. Az utolsó részről pedig szerencsére még semmibe nem futottam bele. Egyébként nem volt könnyű kihagyni ezeket az infókat, a gyanúsított listám is részben ezért nem készült el :( , de mivel nekem is így szúrták el a dolgot, nagyon igyekeztem, hogy előttetek legalább ne én lőjem le a poénokat :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.