Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Ezt a szálat egybe lett volna jó megnézni, a múlt heti résznél is olyan rossz volt, hogy már véget ért 22 perc után... mondjuk azt nem tudtam megállni, hogy várjak 1 hónapot vele és úgy nézzem meg egybe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Ezt a szálat egybe lett volna jó megnézni, a múlt heti résznél is olyan rossz volt, hogy már véget ért 22 perc után... mondjuk azt nem tudtam megállni, hogy várjak 1 hónapot vele és úgy nézzem meg egybe Ki tudta volna Wilde? "Mi nem azért vagyunk itt!" Epguide kép! Kemény, szóval.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Hát nem nekünk való egyébként akkor bírtam volna ki csak, ha egy hónapig nem lennék net közelbe Amúgy tetszik a guide kép, ebből is le lehet vonni egy-két következtetést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Ez durva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Az előbb megnyitottam egy YouTube videót, mi jön be előtte hirdetésnek... vmi CW-s Lego, ezzel a szöveggel: megkezdődött a harc Umbaráért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Az előbb megnyitottam egy YouTube videót, mi jön be előtte hirdetésnek... vmi CW-s Lego, ezzel a szöveggel: megkezdődött a harc Umbaráért Ja, a lego átlagban egy évadnyi lemaradással dobálja ki a készleteit tcw téren. De szó se róla jól mutat Krell a Lego sw minifigura-gyűjteményemben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. (szerkesztve) Nem lesz guide kép, csak az epizód után (nem vagyok hajlandó megnézni ). Köszi csoli a munkát és azt, hogy spoiler mögé tetted. Szerkesztve: 2013. Február 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Ja, a lego átlagban egy évadnyi lemaradással dobálja ki a készleteit tcw téren. De szó se róla jól mutat Krell a Lego sw minifigura-gyűjteményemben! Aha értem, mondjuk ezzel nem voltam tisztában csak olyan fura volt ezt így látni, mert csak így random bejött én meg még nem találkoztam eddig ezzel a hirdetéssel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Az utóbbi hetekben én is csak a rész megtekintése után mertem megnézni az ep.guide képeket, így egyelőre ezt is passzolom. Viszont a címek is árulkodók lehetnek... Tippem szerint, a következő részben elkapják a Jedit, azaz Ahsokát, a zárásban pedig fény derül az igazságra, így válik a lány "Wrong Jedi"-vé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Nem lesz guide kép, csak az epizód után (nem vagyok hajlandó megnézni ). Köszi csoli a munkát és azt, hogy spoiler mögé tetted. Szívesen. De nyugodtan megnézhetted volna Ahsoka Sidious által levágott fejét! Aha értem, mondjuk ezzel nem voltam tisztában csak olyan fura volt ezt így látni, mert csak így random bejött én meg még nem találkoztam eddig ezzel a hirdetéssel A magyar cn mindig is tele volt lego sw reklámmal. Egyébként az már a lego szégyene, hogy Umbara szettbe Ahsoka minifigura is van 501es klónnal és Umbarai katonával. Az utóbbi hetekben én is csak a rész megtekintése után mertem megnézni az ep.guide képeket, így egyelőre ezt is passzolom. Viszont a címek is árulkodók lehetnek... Tippem szerint, a következő részben elkapják a Jedit, azaz Ahsokát, a zárásban pedig fény derül az igazságra, így válik a lány "Wrong Jedi"-vé. Az nem tiszta nekem, hogy hogyan válhatna Ahsoka Wrong Jedi-vé, ha az igazságra fény derül.(már ha kitartunk a feltételezés(tény:)) mellett, hogy ártatlan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. (szerkesztve) Az nem tiszta nekem, hogy hogyan válhatna Ahsoka Wrong Jedi-vé, ha az igazságra fény derül.(már ha kitartunk a feltételezés(tény:)) mellett, hogy ártatlan. Szerintem félreérted a "wrong" szót. A wrong nem a "gonosz ember" jelentésű rossz, hanem a "hibás válasz" fajta. Ha kiderül, hogy nem Ahsoka az elkövető, az azt jelenti, hogy végig a "rossz Jedit" üldözték. Szerkesztve: 2013. Február 22. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Szerintem félreérted a "wrong" szót. A wrong nem a "gonosz ember" jelentésű rossz, hanem a "hibás válasz" fajta. Ha kiderül, hogy nem Ahsoka az elkövető, az azt jelenti, hogy végig a "rossz Jedit" üldözték. Ja, kösz, közben kezdek rájönni, hogy a wrong értelmezhető néhány féle képpen...meglátjuk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Szerintem félreérted a "wrong" szót. A wrong nem a "gonosz ember" jelentésű rossz, hanem a "hibás válasz" fajta. Ha kiderül, hogy nem Ahsoka az elkövető, az azt jelenti, hogy végig a "rossz Jedit" üldözték. Igen, erre gondoltam. Bár értelmezés kérdése ez is. Mivel ennyi erővel a To Catch a Jedi is lehetne akár arra való utalás, hogy Ahsoka megpróbálja elkapni a Jedit (már ha valóban Jedi a tettes), aki miatt kényszerű hajtóvadászat áldozatává vált. Csak így kevésbé lenne értelme a záró címnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Egyébként így Ahsoka végkifejlete is kérdéses lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Viszont a címek is árulkodók lehetnek... Tippem szerint, a következő részben elkapják a Jedit, azaz Ahsokát, a zárásban pedig fény derül az igazságra, így válik a lány "Wrong Jedi"-vé. A Wrong Jedi utalhat az elkövetőre is. Egyébként tényleg sokféleképpen lehet értelmezni. Bár ha tényleg az elkövetőt értik alatta, akkor ez egyben nagy spoiler is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Remélem holnap is felkerül már délelőtt az epizód torrentre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Hát ha a kanadaiak lesznek olyan jószívűek ismét, akkor nagyon fogok örülni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. (szerkesztve) Csak a múltheti nem Kanadából jött, hanem iTunes -ról. A WEB-DL logómentes mindig onnan jön. Azt hiszem a sorozat egyik legjobban várt epizódja ez most. Pedig elvileg csak átvezet minket a fináléba. Én a végére egy hatalmas WTF momentumot várok. Szerkesztve: 2013. Február 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. A starwars.com-on egyébként fent van bonus preview is (biztos YouTube-ra is feltették már), ha esetleg valakit érdekel. Én még csak most láttam ezt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. A starwars.com-on egyébként fent van bonus preview is (biztos YouTube-ra is feltették már), ha esetleg valakit érdekel. Én még csak most láttam ezt Felcsigáztak az előzetesek? Tisztult a kép azokról a dolgokról amikről beszélgettünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Felcsigáztak az előzetesek? Tisztult a kép azokról a dolgokról amikről beszélgettünk? Spoileréhség Ody? Nyugi, nálam is.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Inkább a kíváncsiság, hogy mi a véleménye. Egyébként valóban nehéz így spoiler nélkül. Még inkább várom a részt! Holnap sokan leszünk itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Én jól bírom spoilermentesen, bár eddig se néztem meg minden előzetest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Norbi Te olyan erős vagy, mint egy falusi pálinka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. (szerkesztve) Én feladtam a spoiler-mentességet, miután frontálisan karamboloztam egy rövid összefoglalóval az epizódokról Más: Ma értem a Mandalore-Nightsisters-Nightbrothers-szál végére, szuper így "együtt" ez a 17 epizód, még a Corruption-duo is sokkal érdekesebb és szórakoztatóbb volt így. Más is megnézte már így "marathon"-on az egészet? Szerkesztve: 2013. Február 22. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Werebazs. És sokkal többet tudsz mint mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Sajnos igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Tudsz mindent? Mert ha így van akkor örülök, hogy úgy írtál a legutóbbi rész topikjába, hogy ezt nem szőtted bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. (szerkesztve) Hát nem mindent, de néhány dolog már nem fog holnap meglepni. Az utolsó részről pedig szerencsére még semmibe nem futottam bele. Egyébként nem volt könnyű kihagyni ezeket az infókat, a gyanúsított listám is részben ezért nem készült el , de mivel nekem is így szúrták el a dolgot, nagyon igyekeztem, hogy előttetek legalább ne én lőjem le a poénokat Szerkesztve: 2013. Február 22. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 22. No akkor a tudásod birtokában, milyen rész várható holnap? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.