zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Ki tudja?...az ügytől függ. Lehet, hogy nő van a dologban! Szerintem is http://superheroincasualclothes.files.wordpress.com/2011/06/yoda-star-wars-ewok-gremlin.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. (szerkesztve) Szerintem még 13-14 részre lehet számítani! Azt is el tudom képzelni, hogy végül is ősszel a Disney XD -n lesznek bemutatva. Szerkesztve: 2013. Május 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Szerintem még 13-14 részre lehet számítani! Azt is el tudom képzelni, hogy végül is ősszel a Disney XD -n lesznek bemutatva. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem értek vmit. Ha tényleg kijön ~13-14 rész még, akkor minek kellett ilyen gusztustalan módon tálalni a kaszát? Ennyi erővel (meg pár trükkel) elsüthették volna 6. évadnak ezeket a részeket és mindenki boldog lett volna. Még dicsérték is volna a Disney-t, hogy végül is több rész lesz a sorozatból, mint amennyivel eredetileg terveztek. Szóval nekem ez kicsit öngól szagú történet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem értek vmit. Ha tényleg kijön ~13-14 rész még, akkor minek kellett ilyen gusztustalan módon tálalni a kaszát? Ennyi erővel (meg pár trükkel) elsüthették volna 6. évadnak ezeket a részeket és mindenki boldog lett volna. Még dicsérték is volna a Disney-t, hogy végül is több rész lesz a sorozatból, mint amennyivel eredetileg terveztek. Szóval nekem ez kicsit öngól szagú történet. Még az is lehet, hogy ezek a részek egy különleges hatodik évadként lemennek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Még az is lehet, hogy ezek a részek egy különleges hatodik évadként lemennek. Akkor meg pláne nem értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. A dolgok változnak. Talán ők se gondoltak át ezt eléggé először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. A dolgok változnak. Talán ők se gondoltak át ezt eléggé először. Szerintem sem. Kár volt ezért félbehagyni a legjobb részénél a sorozatot. Maul kap valami lezárást vagy mi lesz vele? Viszontlátjuk majd a Rebelsben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Jó hírek az smgo.tv felől! Felkerült az oldalukra a TCW! Lehet szavazni! http://www.smgo.tv/shows/star-wars-the-clone-wars/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Annyira jó esik, lefekvéskor ágyban még 2-3 részt ledarálni esténként (így kb pont 1 óra tömény TCW nézésben van részem) Van egy kis tabletom, így tökéletes az érzés Most hogy jön a Rebels és az EPVII újra kezdtem az egészet, a 3 évadnál járok. Remek időtöltés, mindenkinek ajánlom, aki megteheti! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Nem is tudtam Jake, hogy Te ekkora TCW fan vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Mik derülnek itt ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Nem is tudtam Jake, hogy Te ekkora TCW fan vagy. Jó bizony. Én melóhelyen szoktam nézni, mikor üresjárat van és semmit sem kell csinálni, és épp éjszakázunk, tehát ráérünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Jó bizony. Én melóhelyen szoktam nézni, mikor üresjárat van és semmit sem kell csinálni, és épp éjszakázunk, tehát ráérünk. Én nem melózhatnék ott? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Én nem melózhatnék ott? Jöhetsz bátran. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Emlékeztető! Hétfőn 20.15! Esély egy szinkronos The Lawless-re! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. :clap2: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2013. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 2. Sziasztok! Ma tudtam meg, hogy a cw 5. évad már van sznkronosan is, de én csak a 13. részig láttam, hogy van a youtube-on. Szinkronos a többi rész is, vagy csak a 13.-ig szinkronos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2013. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 2. Sziasztok! Ma tudtam meg, hogy a cw 5. évad már van sznkronosan is, de én csak a 13. részig láttam, hogy van a youtube-on. Szinkronos a többi rész is, vagy csak a 13.-ig szinkronos? A 16. és a 20. rész kivételével mind fent van indavideo-n szinkronosan A másik kettöt lengyelül adta a CN... Hétfön ha mázlink van megkapjuk 16.-kat magyarul, a 20.-at pénteken Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2013. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 2. A 16. és a 20. rész kivételével mind fent van indavideo-n szinkronosan A másik kettöt lengyelül adta a CN... Hétfön ha mázlink van megkapjuk 16.-kat magyarul, a 20.-at pénteken Értem, köszi, és mióta van szinkronosan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 2. Értem, köszi, és mióta van szinkronosan? Nagyjából április első felében kezdték el leadni, és hétköznaponként jött új rész. Aztán két hete újra elkezdték adni, mert a The Lawless és a The Wrong Jedi nem volt egyáltalán magyarul, és ezért dupláznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2013. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 2. Nagyjából április első felében kezdték el leadni, és hétköznaponként jött új rész. Aztán két hete újra elkezdték adni, mert a The Lawless és a The Wrong Jedi nem volt egyáltalán magyarul, és ezért dupláznak. Értem, köszi, én meg nem is tudtam, hogy már azóta van szinkronosan is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. (szerkesztve) Emlékeztető! Hétfőn 20.15! Esély egy szinkronos The Lawless-re! Szinkron biztos lesz. A kérdés az, hogy milyen: magyar, lengyel, román, cseh, szlovák avagy másmilyen Csak egy biztos, hogy emlékezetes lesz ez a hét. Mod: végül a hang magyar lett Szerkesztve: 2013. Június 3. - gunji Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. (szerkesztve) Nos úgy hallottam, hogy MAGYAR szinkronos volt a The Lawless. Bár reggelig nem tudom még megnézni, de aki otthon volt az mondta telefonon.. Reméljük Al is tud jelentkezni.. Szerkesztve: 2013. Június 3. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Kár hogy nekem nincsen cartoon networköm :'( :'( , remélem minél hamarabb fenn lesz indavideón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Sziasztok! S05E16 The Lawless szinkronnal... Star.Wars.The.Clone.Wars.s05e16.WEB-DL.HUN.XviD-lbnd http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/3a20f29b8c5f3c4c600d95127cbaf1c1 Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E16.720p.WEB-DL.AVC.HUN-lbnd http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/da944e480b5a68ee1e97962addca4997 http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/fa3fccfe21bf4c5b8c489f2d6030c53b Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Sziasztok! S05E16 The Lawless szinkronnal... Star.Wars.The.Clone.Wars.s05e16.WEB-DL.HUN.XviD-lbnd http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/3a20f29b8c5f3c4c600d95127cbaf1c1 Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E16.720p.WEB-DL.AVC.HUN-lbnd http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/da944e480b5a68ee1e97962addca4997 http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/fa3fccfe21bf4c5b8c489f2d6030c53b Kösz, bearanyoztad a napom végét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Szuper, köszi én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Nekem nem indul el (((((((((((((((((((( valamilywn .r00 a kiterjesztés és a gépem nem ismeri fel ((( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Nekem nem indul el (((((((((((((((((((( valamilywn .r00 a kiterjesztés és a gépem nem ismeri fel ((( Szedd le a másik fájlt is, aminek rar a kiterjesztése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 3. (szerkesztve) Szedd le a másik fájlt is, aminek rar a kiterjesztése. Király! Kösz, úgy már működik De a szinkron... a felirat majdnem hogy jobb Szerkesztve: 2013. Június 3. - Klónok Háborúja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.