Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Biztos komoly marketingje lesz csak most nem lesz elég beharangozni hogy jön egy új SW film. Valahogy a széles tömegeknek is egyértelművé kell tenni hogy egyrészt itt más hősök lesznek másrészt ez 34 évvel az ep7 előtt játszódik. Vader aki a legújabb filmben csak egy szétégett maszk, itt valószinüleg élőben is tiszteletét teszi a vásznon. Arra leszek kiváncsi hogy miként segítenek majd abban hogy a nagyközönség megértse a koncepciót. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Szerintem elég lenne bevágni a Halálcsillagot, Vadert, esetleg Tarkint és az ep3 első trailerének mintájára az ep4 idevonatkozó részéből valamit. Ha valaki ebből ezt már nem fogja fel, azzal kár foglalkozni. Talán még lehet a logóval trükközni, mondjuk valami hasonlót kreálni, mint a TCW és a Rebels logója. Válasz
Knight Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Itt végleges már a szinészek neve? Azért egy Vader-hez már kéne egy visszahozott Hayden Christensen vagy valaki más.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Még azt se tudjuk Vader benne lesz-e. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. (szerkesztve) Imdb szerint Kerekes Attila egy lázadó tengerészgyalogost játszik a Yavinon http://www.imdb.com/name/nm7255532/?ref_=ttfc_fc_cl_t14 Szerkesztve: 2015. December 23. - JakeSully Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Egy karakternév kiszivárgott http://makingstarwars.net/2016/01/rogue-one-a-star-wars-story-character-named-revealed-could-it-be-major/ Lyra Erso Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Kicsit összerántottam az eddig tudható legfontosabb infókat. Csak hogy ne kelljen 10 oldalt átolvasni ha valaki kiváncsi hogy most hol tartunk. Történet: A Halálcsillag terveinek ellopása és a Lázadók Szövetségének az első nagy győzelme lesz a fókuszban. A főszereplők mind új karakterek lesznek és a jók oldalán nem lesznek Erőhasználók. A sztori váza a híres ILM-es guru, a prequelek egyik legfontosabb trükkmesterének John Knoll-nak a fejéből pattant ki. Az egyetlen hivatalos kép: Húzónevek Felicity Jones a film főszereplője. Legutóbbi nevesebb filmje a díjnyertes The Theory of Everything (A mindenség elmélete) volt. Akárcsak Daisy ő is brit (csak így zárójelben jegyzem meg: annak idején a Doctor Who Agatha Christie-s részében volt egy fontos mellékszerepe). Csak annyi tűnik biztosnak hogy ezúttal a Lázadás katonája lesz. Mads Mikkelsen: Dánia elsőszámú sztárja az utóbbi években volt már Hannibál, James Bond gonosz és megfordult egy rakás kiváló drámában (pl: The Hunt, A Royal Affair), sőt még egy dán westernben is (The Salvation). Egy interjúban elárulta, hogy a szerepe fontos és jófiút fog alakítani. Alan Tudyk: Bár sok fontos filmben szerepelt szerintem sokunknak főleg a Firefly sorozatból rémlik a képe. Tehát miután szerepelt az "új Star Warsban" ( belsős poén) most szerepelhet az igaziban is. A karaktere egyelőre ismeretlen. Forest Whitaker: Kisregényt lehetne írni a pályájáról. Az utolsó skót király főszerepéért Oscar-díjat kapott. Néhány másik említésre méltó szereplő: Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Riz Ahmed A Rogue One egyetlen hivatalosan kikerült látványterve: Rendező: a 2014-es Godzilla rendezője Gareth Edwards Bolygók: A sztori és a részletek terén egyelőre óriási homályban vagyunk. Egyelőre két bolygó van, ami biztosan fel fog tűnni: Yavin IV: Ez lesz az első hogy az új érában feltűnik egy régi planéta. Minden bizonnyal az első hivatalos fotón is a Massassi templom szerepel. "Trópusi bolygó": A neve nem ismert, de mivel a kánonnak számító képes útmutató feltűnteti a Rakata Prime-ot, ami a Legendák szerint egy trópusi bolygó ezért valószinüleg az lesz az. Ha ez a gondolatmenet megállja a helyét akkor ez lesz az első fontosabb elem, amit a filmek átemelnek a régi kánonból. Forgatási képek a trópusi bolygóról: Bár ezek mind egy stúdió mellett készültek, a stáb forgatott a Maldív-szigeteken is. Emellett Izlandon is megfordultak. Három sisak amit a filmben használtak. Ebből kettő teljesen új design: Pletykák: Szinte 100 százalékig biztosra vehető, hogy Darth Vader fel fog bukkanni. Az egyelőre kérdéses hogy mellette lesz-e más régi vagy prequel trilógiás szereplő. Jimmy Smiths Bail Organája az egyetlen akit különösebb maszkolás nélkül be lehetne tenni. A többinél -így például a pletykált Tarkinnál vagy a 18 éves Leiánál- már szükség lenne némi CGI varázslatra is. Bár az Ant-Man című film alapján a technológia már kész van egy ilyen mutatványra. Kérdések: -Hogy kapcsolódik a film a Rebels-hez? Már tudjuk hogy a Disney berendelte a harmadik évadot a Lázadókból. Az ősszel érkező évad vajon milyen szorosan fog kapcsolódni a filmhez? Lehetséges, hogy például Felicity Jones karakterét először az animációs sorozatban fogjuk látni? A hetedik rész marketingjénél úgy tűnt, hogy a Disney szereti az efféle promót. Azokra a könyvekre amik elcsepegtettek némi háttérinfót az Ébredő Erőhöz fennhangon hirdették hogy az új filmet készítik elő. A Rogue One-al itt a mesés alkalom hogy hasonló fogásokkal az animációs sorozat nézettségét is kicsit feljebb tornásszák. Persze nem csak az a kérdés, hogy az új Rebels évad hogyan igazodik a filmhez hanem hogy a film igazodik-e valamennyire a Rebels-hez. Lesznek kikacsintások a rajongóknak és elhangzik majd Kanan, Hera vagy Ezra neve? -Hogy kapcsolódik a film az ep.7-hez? Tudjuk hogy az egyik spin-offban fel fog tűnni egy karakter, aki az ep.7-ben debütált először. Talán megismerhetjük a fiatal Lor San Tekkát? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Köszi, hogy így összeszedted. Ahogy arra Yoda felhívta a figyelmemet, volt már egy teaser is, amit a Celebrationön vetíttek le, és a Teaser trailer topicban van hozzá link emlékeim szerint. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Jó összeállítás Bomarr! Ímmel-ámmal követtem eddig a produkciót ezért jó volt most egyszerre átnézni hogy is állunk. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Szívesen! Ahogy arra Yoda felhívta a figyelmemet, volt már egy teaser is, amit a Celebrationön vetíttek le, és a Teaser trailer topicban van hozzá link emlékeim szerint. Igen viszont a teasert még azelőtt készitették el hogy beindult volna a forgatás. Az ottani képkockák szinte biztos nem szerepelnek a filmben. Már csak azért sem mert a Halálcsillagot mutatja a Yavin IV fölött. Valszeg ide nem jut el a cselekmény, de hangulatfokozónak jó volt. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Köszi Bomarr! Én sem követtem mostanáig különösebben a híreket, ezért jó volt egyben látni mindent, amit eddig tudni lehet. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Köszönöm az összegzést én is, nekem elég sok új infót tartalmazott, mivel annyira nem követtem itt a spoiler-özönt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Köszönöm az összegzést én is, nekem elég sok új infót tartalmazott, mivel annyira nem követtem itt a spoiler-özönt. Azért ne essünk túlzásokba. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Követtem a híreket, mert eléggé érdekel ez a film, de nagyon jó egyben látni az infókat. Köszi, Bomarr Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hát, eleddig nem sokat tudunk, de jó volt az összefoglaló, így legalább frissen készülhetünk a spoilerdömpingre. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Szívesen mindenkinek! Remélhetőleg az érdemi infókra nem kell sokat várni. Egyébként a legnagyobb amerikai online jegyértékesítő a Fandango készített egy felmérést, hogy melyek a 2016-os év legvártabb filmjei. A Rogue One lett az első Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hát, eleddig nem sokat tudunk, de jó volt az összefoglaló, így legalább frissen készülhetünk a spoilerdömpingre. Nem biztos. Az EPVII hibáiból okulva állítólag a Disney sokkal erősebb biztonsági intézkedésekkel védi a következő filmjeit (őrző céget is váltottak). Eddig ok a dolog, mert a Rouge One már elég régóta forog de semmi nem szivárgott ki. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Mondjuk szerintem pont a Rogue One-nál nincs túl sok okuk a titkolózásra, hiszen tudjuk, hová fut ki a film. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Én inkább vizuális dolgokra gondoltam. Concept artok, belsős fotók, videók. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Na ja, azokra tényleg jobban vigyázhatnának. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Mondjuk szerintem pont a Rogue One-nál nincs túl sok okuk a titkolózásra, hiszen tudjuk, hová fut ki a film. E téren nem csak annyit tudunk, hogy a lázadók végül meg fogják szerezni a Halálcsillag tervrajzait? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Ami elég sok egy olyan filmben, ami arról szól, hogy a Lázadók megszerzik a Halálcsillag tervrajzát. Legalábbis én tuti nem fogok azon izgulni, hogy az akció sikeres lesz-e vagy sem. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Ami elég sok egy olyan filmben, ami arról szól, hogy a Lázadók megszerzik a Halálcsillag tervrajzát. Legalábbis én tuti nem fogok azon izgulni, hogy az akció sikeres lesz-e vagy sem. Jó, hát hatalmas fordulatokra tényleg nem kell számítani, de azért bőven lehet mit titkolniuk a sztorival kapcsolatban is. Vader-en és a 7-beli "visszatérőn" kívül elvileg új szereplőkkel lesz tele, akiknek a sorsáról nem tudunk semmit, így aggódhatunk az életükért. Feltéve persze, hogy a film során kialakul annyi kötődés, hogy foglalkozzunk ezzel. Meg úgy alapból nem tudjuk, hogy kik, honnan és hogyan lopják el a tervrajzot stb.. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. (szerkesztve) Én már most megmondom, hogy bárkinek nagyon szívesen veszek majd jegyet. Aznap úgy sem fogok suliba menni csak hogy megvehessem a jegyeket. Mint az ep. 7-re. Akkor sem mentem. Szerkesztve: 2016. Január 6. - Rajmesz Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Rendes tőled, hogy felajánlottad, szerintem a film előtt biztosan visszatérünk rá Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Jo ez az osszefoglalo.Koszi. Rebels...szerintem ugysn ugy csak januarban fognak kijonni azok a reszek ,amik a filmhez kothetoek (mint most),szoval nem hinnem,hogy Felicitit animacioban ismernenk meg eloszor. Lor San Tekka johet!!! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Pinewood stúdióban készült fotók. Óriási meglepetés: egy Zsivány-1 című filmben lesz régifajta X-wing! Ez a fekete oldalfestés vajon már a végleges design? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Remélem, hogy az! Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Nekem már most van egy olyan érzésem ezzel a filmmel kapcsolatban, hogy a Halálcsillag visszanyeri (legalábbis számomra) a rég elvesztett "varázsát". Mikor először láttam az ep.IV.-et csodáltam, felnéztem erre a hatalmas Űrállomásra, "Valósággal megdöbbentett, mennyire vele van az Erő" ezzel az Űrállomással. Most meg lenézem, hogy "Heh! Egy X-wing simán kilőtte". De ezzel a filmmel szinte biztos vagyok benne, hogy visszanyeri a rég elveszített nimbuszát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Amíg újra meg nem nézed az ep4-et, ahol egy X-szárnyú simán kilövi. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.