Rog Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Azért érdekelne hogy mennyire őszinte a mosolyuk. Az űrlovak: Szívesen megnézném már verseny közben őket. Talán még Snokey is fogad rájuk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Ez az űrló elég érdekes lesz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Ez az űrló elég érdekes lesz. Főleg, ha tud beszélni, amire én a BTS videó óta számítok.-olyan értelmes fejet vágott! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Na már csak az kellene. A beszélő porg után egy beszélő űrló már kicsit sok. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Nem fog beszélni, az már nekem is sok lenne. Viszont érdekes, hogy ezek ilyen versenylovak lehetnek, hiszen tippre fogadnak rájuk. Ez máris ellenmond az ehavi spoiler-áradat ehhez vonatkozó részének, hiszen ott az állt, hogy Finn és Rose egy cirkuszból lopják el ezt a jószágot. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. A cirkusz lehet hogy ugrott. Talán száguldó cirkusz lesz helyette. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Amúgy tegnap nézegettem meg a topik régebbi hozzászólásait, amikor még forgatták a részt, és mennyi finomságot láttam én gyerekek, különösen Canto Bight -ről. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mennyi ideig leszünk itt. Szerintem Ahch-to mellett itt fogjuk eltölteni a legtöbb játékidőt a filmből. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Na már csak az kellene. A beszélő porg után egy beszélő űrló már kicsit sok. Nem úgy van, hogy porgok beszéde nem közérthető? Én úgy képzelem, mint afféle madár-bináris. Viszont a lófélét a galaktikus nyelven képzeltem el. Ha azt em is, de kb. egy paci-wookie-t elvárok! Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. (szerkesztve) Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mennyi ideig leszünk itt. Szerintem Ahch-to mellett itt fogjuk eltölteni a legtöbb játékidőt a filmből. Remélem sokat. Az Ep7 bolygók terén szerintem nem volt igazán erős és bár az RO tartalmazott izgalmas helyeket pl. :Ring of Kafrene, de én nagyon várok már egy "szerelem első látásra" planétát. Azok alapján amit eddig tudunk Cantonica elég jól hangzik, szóval remélem hogy nagyon sok időt töltünk majd el ott és kellőképpen el tudunk merülni a bolygó kultúrájában. Szerkesztve: 2017. Szeptember 17. - Jar-Jar Binks Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 18. (szerkesztve) Egyre többet tudunk meg a fathiers-ekről, más szóval az űrlovakról. Canto Bight népszerű állatáról van szó, melyek versenyek résztvevői (talán a podrace nem is podrace lesz hanem ilyen lóverseny ). Népszerűségük abból is lemérhető, hogy egy új kiszivárgott képen még a kaszinók ablakain is meg vannak örökítve. A másik spoiler a caretakersekről is a porgokról szól. Ez utóbbi a leírás szerint ehető. Csubi szája szélén gyanús tollak látszanak. Plusz itt van egy kép amin a caretakersek porgokra vadásznak. Mindenesetre érdekes fordulat lenne, ha ezek a jószágok a napi betevő részei lennének. Szerkesztve: 2017. Szeptember 18. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 18. Durva fordulat, valóban! Ej, de cukik, jaj de cukik, erre Ők a desszert a 8-ban.. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Az esetleges választól függően át lehet majd dobni a hsz-t, de pont ez a kérdés, hogy ez a kép honnan van? Nekem nem ismerős és ma ez fogadott a .com-on: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Ez EPVIII-as kép. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Pedig ez a kép már itt is szerepelt: Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. (szerkesztve) Aha. Sejtettem, hogy csak nekem új. Köszi! Elkezdenek dobálózni ep 8-as bannerekkel? Hajrá! Szerkesztve: 2017. Szeptember 25. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. (szerkesztve) Rian említette korábban, hogy hatással volt rá Hitchcock klasszikusa a To Catch a Thief. Canto Bite ennek az utalásnak lehet az otthona, amibe Finn és Rose már könnyen beilleszthető. Egy érdekes elmélkedés ezzel kapcsolatban. Szerkesztve: 2017. Szeptember 25. - Ody Mandrell Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Nem ő az első, már Filonit is inspirálta a TCW ötödik évada végén, egyéb Hitchcock filmek mellett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Az rendben van, de most e a VIII kapcsán hoztam szóba. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 26. Nem is oktatóan szándékoztam mondani, csak nem tudtam megállni, hogy kimondjam ezt a remek párhuzamot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 26. Tényleg jó párhuzam, már nem is volt a fejembe. Mondjuk ott az Ahsoka szál egésze Hitchcockos volt. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 28. Igen az az Ahsoka-szál elég Hitchcock-os volt viszont konkrétan ezt a filmjét csak egy cím idézte meg a TCW-nél egyébként semmi utalás nem volt rá. Az ep.8 lesz az első ami innen merít ihletet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 28. Lehet hogy egy Snoke féle gyűrűt lop majd el Rose. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Domhall Gleesson (Hux) nyilatkozata Az utolsó Jedik forgatókönyvéről: "Amikor elolvastam, azonnal beszélnem kellett Rian Johnsonnal, és azt hiszem ez mindig jó jel egy filmnél. Azt gondoltam, hogy hűha, van itt pár dolog ami nem kimondottan ijesztő, de határozottan más, mint amit elképzeltem, és ez egy nagyon-nagyon jó dolog. ...Szóval miután beszéltem vele, ő nagyon magabiztos volt, és eltökélt abban amit csinált. Határozott elképzelései voltak a filmmel kapcsolatban, és ez rendkívül pozitív dolog." Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Ajajjjj...Hux! Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. (szerkesztve) Domhall Gleesson (Hux) nyilatkozata Az utolsó Jedik forgatókönyvéről: "Azt gondoltam, hogy hűha, van itt pár dolog ami nem kimondottan ijesztő, de határozottan más, mint amit elképzeltem, Mindenki folyton azzal jön hogy mennyire váratlan irányba megy a történet. Én már tényleg el sem tudom képzelni mivel fognak sokkolni... Mi mehet annyira nagyon más irányba amire senki nem gondol? Amivel minden színészt úgy meglepett? Szerkesztve: 2017. Szeptember 29. - Jar-Jar Binks Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Minden főszereplőt megölnek és Snoke-ék győznek. Szerintem ezzel mindenkit kiütnének. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Volt olyan spoiler amiben Hux-nak meszelnek. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Mindenki folyton azzal jön hogy mennyire váratlan irányba megy a történet. Én már tényleg el sem tudom képzelni mivel fognak sokkolni... Mi mehet annyira nagyon más irányba amire senki nem gondol? Amivel minden színészt úgy meglepett? Pl. a lázadást/első rendet irányító mesterséges intelligencia öntudatra ébred, és kifejleszt egy időgépet. Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Látom vannak itt jó sokkoló ötletek Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.