Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Nekem az a jobb alsó sarokban ücsörgő nő szembetűnő. Az egyenruhája inkább a Birodalom egyenruhájára hasonlít. Az Ellenállás tiszti egyenruhái nem ilyenek. Lehet, hogy ő egy köztársasági katona? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Könnyen lehet. A másik oldalon a fickó is hasonló rangjelzéssel bír. Szerintem Holdoék mentik meg Leiaékat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. (szerkesztve) A rangjelzés az stimmel, az Ellenállás is ezeket a jelzéseket használja. És elvileg a köztársasági hadsereg és az Ellenállás ugyanazt a rangjelzésrendszert használja. Mondjuk Statura admirális is hasonlót visel az ep7-ben. Szerkesztve: 2017. Október 23. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. (szerkesztve) Az a vakondfejű Vober Dand, aki már a VII-ben is ott volt az Ellenállás bázisán, még szövege is volt asszem. Nem rémlik az a koma pedig az előbb több képet is megnéztem róla hátha beugrik. Majd odafigyelek reá ha legközelebb a hetedik részt nézem. Szerkesztve: 2017. Október 23. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Amikor a Starkiller ellen mennek, akkor látható jobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Okés. Ez alapján már könnyebb lesz ráakadnom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Ő mondja, hogy a flottájuk fele megsemmisült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Megvan. Egy feliratfájlban megkerestem az időkódját a flottás mondatnak és úgy könnyen rátaláltam a muviban. Kicsit rémlett csak nem tudtam hogy róla van szó. Bezavart hogy a Holdo-s képen szemből látható. Úgy azelőtt még nemigen láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Benne van az EPVII-es enciklopédiában is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Még nem volt alkalmam megismerkedni ama könyvecskével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. (szerkesztve) Új BTS videó http://www.youtube.com/watch?v=XLhojxzMo3o Szerkesztve: 2017. Október 24. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Köszi! Bízom a a filmben, bízom Rian Johnsonban! Király lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. (szerkesztve) 0:34-nél, ha jól látom DJ is be fog épülni az Első rendbe Finn-ékkel. Remek videó lett! Szerkesztve: 2017. Október 24. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Baromi hangulatos! Luke jól látod! Ott van DJ. Szerintem ez már a film vége felé lehet és Rey-ért mennek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. :clap: Elképesztően hangulatos! Del Toro karaktere nekem gyanús! Ahogy csoli mondta, úgy mondom én is: bízom Rianban, illetve a filmben is! Kevesebb, mint 50 nap! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Ez meg szerintem lehet ugyanaz a jelenet, mikor Luke a trailerben az esőben a földön van, és mondja, hogy nem úgy fog végződni, ahogy elképzelte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Nocsak, nocsak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Valakit bántani akar az fix. Egyébként a ruhák alapján biztosra veszem, hogy lesz időugrás a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. A lentebbi kivágott képről: Istenem, kapjon Rey kétpengés kardot valamikor ebben a trilógiában. Ha már nem kölcsöncuccal lesz. Mondjátok, hogy nem illene hozzá! Ugye hogy nem mondjátok?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Végre találkozik Poe és Rey a Falconon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Na-na Rey Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Ez volt már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Volt. A Luke topikban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Nagyon szintapikus ez a Rian!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Volt. A Luke topikban. Huhh akkor itt még nem volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Bocsi! Szerplők topik. Riddick! Miért érzem úgy, hogy Rey-re gondoltál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Wow! Nagyon hangulatos lett! Alig várom a filmet!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
redknight Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Ez meg szerintem lehet ugyanaz a jelenet, mikor Luke a trailerben az esőben a földön van, és mondja, hogy nem úgy fog végződni, ahogy elképzelte. Mi oka lenne megtámadni Luke ot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Mi oka lenne megtámadni Luke ot? Mondjuk látomás is lehet. Hasonló ahhoz mint amit Luke élt át a Dagobah-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
redknight Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. http://hu.ign.com/m/star-wars-episode-viii/30261/news/arulkodo-karakterleirasok-erkeztek-a-star-wars-az-utolso-jed Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.