Hozzászólás ideje: 2017. Október 23.7 éve Nekem az a jobb alsó sarokban ücsörgő nő szembetűnő. Az egyenruhája inkább a Birodalom egyenruhájára hasonlít. Az Ellenállás tiszti egyenruhái nem ilyenek. Lehet, hogy ő egy köztársasági katona?
Hozzászólás ideje: 2017. Október 23.7 éve Könnyen lehet. A másik oldalon a fickó is hasonló rangjelzéssel bír. Szerintem Holdoék mentik meg Leiaékat.
Hozzászólás ideje: 2017. Október 23.7 éve A rangjelzés az stimmel, az Ellenállás is ezeket a jelzéseket használja. És elvileg a köztársasági hadsereg és az Ellenállás ugyanazt a rangjelzésrendszert használja. Mondjuk Statura admirális is hasonlót visel az ep7-ben. Szerkesztve: 2017. Október 23.7 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2017. Október 23.7 éve Szerző Az a vakondfejű Vober Dand, aki már a VII-ben is ott volt az Ellenállás bázisán, még szövege is volt asszem. Nem rémlik az a koma pedig az előbb több képet is megnéztem róla hátha beugrik. Majd odafigyelek reá ha legközelebb a hetedik részt nézem. Szerkesztve: 2017. Október 23.7 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2017. Október 23.7 éve Szerző Megvan. Egy feliratfájlban megkerestem az időkódját a flottás mondatnak és úgy könnyen rátaláltam a muviban. Kicsit rémlett csak nem tudtam hogy róla van szó. Bezavart hogy a Holdo-s képen szemből látható. Úgy azelőtt még nemigen láttam.
Hozzászólás ideje: 2017. Október 23.7 éve Szerző Még nem volt alkalmam megismerkedni ama könyvecskével.
Hozzászólás ideje: 2017. Október 24.7 éve Új BTS videó http://www.youtube.com/watch?v=XLhojxzMo3o Szerkesztve: 2017. Október 24.7 éve - luke19
Hozzászólás ideje: 2017. Október 24.7 éve Köszi! Bízom a a filmben, bízom Rian Johnsonban! Király lesz!
Hozzászólás ideje: 2017. Október 24.7 éve 0:34-nél, ha jól látom DJ is be fog épülni az Első rendbe Finn-ékkel. Remek videó lett! Szerkesztve: 2017. Október 24.7 éve - luke19
Hozzászólás ideje: 2017. Október 24.7 éve Baromi hangulatos! Luke jól látod! Ott van DJ. Szerintem ez már a film vége felé lehet és Rey-ért mennek?
Hozzászólás ideje: 2017. Október 24.7 éve :clap: Elképesztően hangulatos! Del Toro karaktere nekem gyanús! Ahogy csoli mondta, úgy mondom én is: bízom Rianban, illetve a filmben is! Kevesebb, mint 50 nap!
Hozzászólás ideje: 2017. Október 24.7 éve Ez meg szerintem lehet ugyanaz a jelenet, mikor Luke a trailerben az esőben a földön van, és mondja, hogy nem úgy fog végződni, ahogy elképzelte.
Hozzászólás ideje: 2017. Október 24.7 éve Valakit bántani akar az fix. Egyébként a ruhák alapján biztosra veszem, hogy lesz időugrás a filmben.
Hozzászólás ideje: 2017. Október 24.7 éve A lentebbi kivágott képről: Istenem, kapjon Rey kétpengés kardot valamikor ebben a trilógiában. Ha már nem kölcsöncuccal lesz. Mondjátok, hogy nem illene hozzá! Ugye hogy nem mondjátok?!
Hozzászólás ideje: 2017. Október 24.7 éve Bocsi! Szerplők topik. Riddick! Miért érzem úgy, hogy Rey-re gondoltál?
Hozzászólás ideje: 2017. Október 24.7 éve Ez meg szerintem lehet ugyanaz a jelenet, mikor Luke a trailerben az esőben a földön van, és mondja, hogy nem úgy fog végződni, ahogy elképzelte. Mi oka lenne megtámadni Luke ot?
Hozzászólás ideje: 2017. Október 24.7 éve Mi oka lenne megtámadni Luke ot? Mondjuk látomás is lehet. Hasonló ahhoz mint amit Luke élt át a Dagobah-n.
Hozzászólás ideje: 2017. Október 25.7 éve http://hu.ign.com/m/star-wars-episode-viii/30261/news/arulkodo-karakterleirasok-erkeztek-a-star-wars-az-utolso-jed
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.