Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. (szerkesztve) Reményeink szerint április 16 -án bemutatásra kerül az első hosszabb trailer is a nemzetközivé duzzadt Celebration nyitónapon. Szerkesztve: 2015. Április 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Már azt hittem, lemaradtam vmi április 1. trollkodásról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Nagyon sokat várok a paneltől de főként az előzetestől! A teaser nem igazán hozott SW hangulatba, pár nap után nem volt igazán érdekes. Keltsék fel végre jobban az érdeklődésemet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Nekem mai napig tetszik a teaser mert minden egyes része egyszerre megidézi a régi filmeket és mégis hoz valami újat (talán Rey motorozása az egyetlen kivétel). Meglepett a guruló droid, ami inkább a prequelt idézte mint bármi mást, a szállítóhajóban várakozó rohamosztagosok, a légtérben manőverezgető űrhajók és önmagában a tény hogy pár héttel a forgatás befejezése után már ennyi mindent adnak. Enélkül a teaser nélkül még mindig nagyon a levegőben lógna ez az egész projekt. Bár csak villanásokat adtak azóta egyértelmű, hogy ez nem vicc, tényleg jön. Jó volt azt is látni mennyire durva a hype. Hetekig erről szólt minden a neten, a trailer nézettség megdöntött egy rakás rekordot. Ilyen szintü zizegés az ep.3 óta nem volt és így utólag visszagondolva kicsit fura is volt az utóbbi években úgy követni az SW produktumokat mintha valami réteg-franchiset követnénk. Az új trailertől is ezt várom: szakitsa be a netet. Napokig elemezgessük, nézzük a reakció-videókat, feldolgozásokat stb. Na és persze azt is várom hogy most már tényleg lássunk valamit: ne csak kietlen tájakat, hanem településeket, városokat, új bolygókat. Az első nézésnél kapkodni akarom a fejem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Én is a hangulatot akarom elkapni. Nem azt mondom, hogy a teaser nem volt jó, de bizonyos oknál fogva sokat nem mutathatott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Iszonyúan várós. Én imádtam a teasert, vagy 100x láttam, de csak annyit értek el vele hogy még többet akarok! Luke akarom látni, meg Hant és Leiat és fénykardot, és sok sok űrjelenetet, meg katonát...stb Talán még a Sith v bárki is az...arcát látni. Az sem érdekel ha csak egy perc az egész de tömény legyen és essen le az állam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Én is nagyon várom már. Remélem 16-án lesz! És nem baj ha nem hosszabb, mint a teaser, de ne legyenek már elsötétülő képek, hanem végig kapjunk az arcunkba jeleneteket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. (szerkesztve) Szerintem ez normális hosszúságú trailer lesz már, tele full információkkal. Azt is biztosra veszem, hogy 16 -án jön, mert ellenkező esetben nem lenne értelme belépődíjat szedni a semmiért... Szerkesztve: 2015. Április 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Az bozony mar nem sok ido. Pont ma beszeltem meg asszonnyal,hogy Karira azt kerem,hogy jojjon el velem megnezni!!! SW porges van nalam...de nagyon!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Én azt se zárnám ki, hogy 16-án esetleg egy rövid kis részlet jön (mondjuk az öreg Han belép a Falconra) a nagy trailer pedig majd májusban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Meglátjuk. Már csak bő egy hét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. El se hiszem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Jason Ward szerint ezek lesznek az új előzetesbe. Azt mondjátok, manapság érdemes fenntartással kezelni az MSW-s híreket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Jason Ward szerint ezek lesznek az új előzetesbe. Azt mondjátok, manapság érdemes fenntartással kezelni az MSW-s híreket? Természetesen jól hangzik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Nem hangzik rosszul ez a leírás, bár ha így lesz sokkal okosabbak ezután sem leszünk mint a teaser után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. (szerkesztve) Nagyon mennek a találgatások a "Szelebrésön" és május elseje között. No majd meglátjuk melyik időpont lesz az igazi. Szerkesztve: 2015. Április 6. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. A végén arra utal, hogy ez nem teljes és még jöhetnek meglepetések. Vagyis a kémjelentő, aki beszámol a trailerről nem is látta a trailert? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Lehet, hogy csak 1x látta, és nem emlékszik mindenre. Az első teaser leírásuk is pontos volt, de 1-2 dolog kimaradt (pl. Poe közelről). Szerintem ez is pontos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Nem hangzik rosszul ez a leírás, bár ha így lesz sokkal okosabbak ezután sem leszünk mint a teaser után. Sokkal okosabbak leszünk, mert megerősítést nyerhet, hogy az újabb kémejelntéseik mind igazak, így a film jókora részét már jelenet szinten ismerjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. http://www.starwarsunderworld.com/2015/04/exclusive-more-force-awakens-trailer.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Aha, tehát az MSW kémjelentője egy nézés után elfelejtette, hogy az előzetesben kiemelik Vader égett sisakját egy kupacnyi hamuból.... oké Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Sokkal okosabbak leszünk, mert megerősítést nyerhet, hogy az újabb kémejelntéseik mind igazak, így a film jókora részét már jelenet szinten ismerjük. Amik lelettek írva a cikkben jelenetek, mind olyanok amiket a kiszivárgott concept artokból tudhatunk, azaz sok újdonság nem kerül napvilágra. Ha pedig lesz olyan jelenet a trailerben ami egyezik egy kémjelentéssel, az se zárja ki, hogy más jelentések viszont hamisak, pláne, hogy mennyi ilyenről derült már ki, hogy kamu. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Origo szerint, sok-sok spoiler: http://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20150407-az-uj-star-wars-masodik-elozeteseben-han-solo-is-bekoszonhet-star-wars-az-ebredo-ero-john-boyega.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Origo szerint, sok-sok spoiler: http://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20150407-az-uj-star-wars-masodik-elozeteseben-han-solo-is-bekoszonhet-star-wars-az-ebredo-ero-john-boyega.html A mi hírszekciónkban már az Origo előtt kijöttek ugyanezek a hírek. Érdemes követni, illetve a Csillagokhaboruja.hu-t is ahonnan átvesszük a híreket. Nekem egyébként azaz érzésem, hogy ez a Celebration teaser, nem a nagy májusi trailer lesz. Szinte semmi nagy dologról nem adtak eddig hírt, se csata, se komolyabb akciójelenet, vagy látványosabb helyszin. Szerintem ez kifejezetten a rajongói közönségnek készült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Szerintem is ez csak afféle ízelítő lesz a nagy trailerből, a hosszabb előzetes előzetese viszont Luke szerintem a nagy trailerben sem fog feltűnni. Elég nagy titkolózás van a szerepét illetően Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Sokkal okosabbak leszünk, mert megerősítést nyerhet, hogy az újabb kémejelntéseik mind igazak, így a film jókora részét már jelenet szinten ismerjük. Azért még várjunk az ilyen biztos kijelentésekkel. Vagy Te tudsz olyat amit mi nem? Nekem egyébként azaz érzésem, hogy ez a Celebration teaser, nem a nagy májusi trailer lesz. Szinte semmi nagy dologról nem adtak eddig hírt, se csata, se komolyabb akciójelenet, vagy látványosabb helyszin. Szerintem ez kifejezetten a rajongói közönségnek készült. Lehetséges. A leírás alapján az újdonságot hiányolom. Titkon remélem, hogy megmutatnak valamit az új világokból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. (szerkesztve) Élőben lehet majd nézni az SW oldalán a találkozót. Talán a trailert is a sok 100 fanatikussal a teremben. Hátborzongató érzés lesz!!! Én itt leszek. Vagyis megpróbálok. Remélem emberi időben lesz, és nem hajnali 2 kor http://www.starwars.com/news/watch-star-wars-celebration-anaheim-live-on-starwars-com-powered-by-verizon Szerkesztve: 2015. Április 14. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. A csillagokhaboruja.hu-n már van róla egy hír, itt is látható lesz hamarosan, ahogy frissül az RSS. Este héttől lesz a közvetítés magyar idő szerint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Szóval egy rajongói csemegét mutatnak majd be? Hát ettől aztán úgy lekókadtam, mint a kutyafüle. Ilyenekkel ugyanis tele van a net. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Szóval egy rajongói csemegét mutatnak majd be? Hát ettől aztán úgy lekókadtam, mint a kutyafüle. Ilyenekkel ugyanis tele van a net. Szerintem félreértetted. A hír úgy értette, hogy valszeg olyan ep.7-es jelenetekből lesz összeállítva a Celebration trailer ami inkább csak a rajongókat spanolja fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.